Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوب آزاده‌دل روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی و شخصی از یک رشد صعودی از ابتدای سال برخوردار بوده و همچنان تمایل مردم به استفاده از دوچرخه در روزهای کرونایی سیر صعودی دارد.

این مسئول با بیان اینکه ستاد ملی کرونا برای کاهش تردد سفرها از ناوگان حمل و نقل عمومی تنها استفاده از ماشین های شخصی را آزاد کرد، افزود: این دوران بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری بود که از این فرصت استفاده نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر واحد توسعه سیستم‌های حمل ونقل پاک شهرداری تهران ادامه داد: نمی‌دانم چرا زمانی که بحث از تردد می‌شود، صرفا استفاده از حمل ونقل شخصی تبلیغ می‌شود و استفاده از دوچرخه و پیاده‌روی تبلیغ نمی‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: هدف گذاری برای توسعه دوچرخه های اشتراکی و شخصی تدوین شده و تا سال ۱۴۰۱ باید ۴۰ درصد از سفرهای پایتخت توسط دوچرخه های اشتراکی و همچنین ۶۰ درصد از سفرها نیز توسط دوچرخه های شخصی انجام شود.

به گفته آزاده دل، این برنامه ها در شهرداری تهران تدوین شده و قرار است با همکاری شرکت بیدود این کار انجام شود.

وی با اشاره به مراسم روز گذشته روز جهانی دوچرخه در تهران گفت: از سال ۲۰۱۸ روز جهانی دوچرخه توسط سازمان ملل متحد نامگذاری شد و در تهران ۳ سالی است که در روز ۱۳ خردادماه در یکی از پارک های تهران روز جهانی دوچرخه گرامی داشته می شود.

مدیر واحد توسعه سیستم های حمل و نقل پاک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در این مراسم که با حضور بیش از ۳۰۰ دوچرخه سوار در بوستان شهر برگزار شد از اولین نرم افزار دوچرخه رونمایی شد.

به گفته وی، این اپلیکیشن در جهت تحقق اهداف «تهران هوشمند» در ترویج حمل‌ونقل عمومی و پاک تولید شد.

سازمان ملل در سوم ژوئن ۲۰۱۸ برابر با ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ را اولین سال ” روز جهانی دوچرخه سواری ” اعلام کرد و از تمامی فعالان فرهنگ دوچرخه سواری خواست که در این تاریخ، اولین روز زندگی خود را با دوچرخه تجربه نمایند تا حفظ محیط زیست و سلامت در جامعه پوشش همگانی یابد.

برچسب‌ها ویروس کرونا شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شهر تهران ویروس کرونا شهر تهران استفاده از دوچرخه روز جهانی دوچرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۴۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: سال گذشته ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های استان لایروبی شد.


حیدر داودیان از رشد چهار برابری لایروبی رودخانه‌ها و نهر‌های استان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: پارسال با برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اعتباری، تجهیزاتی و قانونی نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهر‌های مهم استان لایروبی شد که نقش زیادی در کاهش خسارات ناشی از طغیان رودخانه‌ها داشت.

داوودیان تصریح کرد: مجموع لایروبی انجام شده رودخانه‌های مازندران در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۴ کیلومتر بود که این رقم در سال گذشته با رشد نزدیک به چهار برابری به ۱۶۰ کیلومتر رسید. 


وی افزود: لایروبی نهر‌ها و رودخانه‌های سردآبرود در شهرستان چالوس، نیرنگ، خیره‌سر و کورکورسر نوشهر، کاری‌رود، خان‌رود، کریم‌رود، بولک‌رود، بابلرود، خوشرود و محدوده روستا‌های درویش‌خاک، آکتیچ، شهیدآباد و علمدار بابل، روستا‌های پیل، نسن و بخش بلده شهرستان نور، کیکاووس‌رود، جوله‌رود، کلاک‌رود و سید رود فریدونکنار، محدوده زیروان، زردوال، پاسند و زردوال بهشهر، محدوده لمراسک و تیرتاش گلوگاه، کچپ‌رود، گرمرود، جمشیدرود و کاری‌رود آمل در سال گذشته انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح‌های لایروبی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی از محل اعتبارات عمومی، تهاتر مصالح رودخانه‌ای و همچنین منابع داخلی شرکت، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

داوودیان گفت: لایروبی رودخانه‌ها به عنوان یکی از اقدامات اولویت‌دار شرکت آب منطقه‌ای در سال جاری نیز با در نظر گرفتن اولویت نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد و تلاش می‌شود که سرعت و روند اجرای این نقاط افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • حیوانات وحشی در تهران؛ روباه و شغال و گرگ در پایتخت چه می‌کنند؟
  • پایتخت خنک می‌شود
  • افزایش ۱۱ برابری ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد آذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۵ برابری اعتبارات بیمه خدمات درمانی معتادان در حین درمان در گلستان
  • افزایش ۵/۵ برابری تعداد دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد