Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:57:52 GMT

دعوت آمریکا از هند برای شرکت در اجلاس گروه ۷

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۴۸۲۴

دعوت آمریکا از هند برای شرکت در اجلاس گروه ۷

به گزارش امروز (چهارشنبه) رسانه‌های هند، دولت دهلی در بیانیه ای اعلام کرده که در این گفت وگوی تلفنی ۲۵ دقیقه‌ای دو طرف در خصوص مسایل مختلف از جمله تنش مرزی هند و چین، بحران کرونا و همچنین اعتراضات در آمریکا مذاکره کردند.  
در این گفت و گوی تلفنی، نخست وزیر هند تصمیم ترامپ برای گسترش شمار اعضای گروه ۷ را "یک رویکرد خلاقانه و آینده نگر" توصیف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در هفته جاری اعلام کرد که برگزاری اجلاس گروه ۷ (جی ۷) تا ماه سپتامبر (شهریور- مهر) به تعویق خواهد افتاد و او می‌خواهد روسیه، کره جنوبی، استرالیا و هند را نیز به این اجلاس دعوت کند.  
در بیانیه دولت هند آمده است: نارندرا مودی نخست وزیر هند از بروز اعتراضات گسترده به قتل جورج فلوید ابراز نگرانی کرده و ابراز امیدواری کرد که این وضعیت هر چه زودتر و به بهترین روش خاتمه یابد.  
گفت وگوی مودی و ترامپ در خصوص تنش مرزی هند و چین در حالی انجام می‌شود که هند هفته گذشته ادعای ترامپ در مورد گفت وگو با نخست وزیر هند در مورد این تنش را رد کرد.  
یک مقام ارشد دولتی هند در این باره ادعا کرده که، مودی و ترامپ اخیرا گفت ‌وگوی تلفنی نداشته‌اند و آخرین تماس آن‌ها در ماه آوریل (فروردین / اردیبهشت) و با موضوع صادرات داروی هیدروکسی کلورکین (داروی ضد مالاریا)  انجام شده است.  
این درحالی است که (پنجشنبه) هفته گذشته، هند با رد پیشنهاد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا در مورد میانجیگری میان دهلی نو و پکن اعلام کرد که هند در حال مذاکره با چین است.  
مناقشه مرزی میان هند و چین یکی از جدی‌ترین مناقشه‌های مرزی میان دو کشور از سال ۲۰۱۷ تاکنون است. هند و چین در سال ۲۰۱۷ در منطقه دو کلم واقع در شرق هیمالیا شاهد تنش مرزی بودند که پس از ۷۳ روز و با دخالت رهبران دو کشور حل شد.  
همچنین هند و چین در سال ۱۹۶۲ یک جنگ مختصر بر سر اختلاف‌های مرزی داشتند.  
ناظران نظامی معتقدند یکی از دلایل افزایش تنش‌های مرزی میان هند و چین، ساخت یک باند فرودگاه و همچنین جاده در نزدیکی مرزها با چین است. هند سعی کرده تجهیزات و زیرساخت‌های خود در امتداد مرزهای مشترک با چین را گسترش دهد.  
 مقامات آگاه هندی اعلام کرده اند که با وجود مذاکرات میان مقامات نظامی دو کشور، هنوز ارتش‌های دو کشور حاضر به عقب نشینی از مواضع خود نیستند.  
دهلی نو معتقد است که نیروهای چینی به خاک هند تجاوز کرده‌اند و برای پایان تنش، باید به درون خاک چین عقب نشینی کنند.  
از سوی دیگر چین می‌خواهد، هند ساخت و سازها را در تمام مناطق مورد اختلاف متوقف کند.  

برچسب‌ها هند دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا دولت هند نشست سران گروه۷ ترامپ نارندرا مودی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا دولت هند ترامپ نارندرا مودی هند دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا دولت هند ترامپ نارندرا مودی هند و چین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها

 

 در سطح کشور مسابقات زیادی برای کسانی که همنشین و مانوس با قرآن هستند، برگزار می‌شود. در تلویزیون مسابقه قرآنی که فضای جذابی داشته باشد و اختصاص به حافظان قرآن داشته باشد، نداریم. برنامه مسابقه قرآنی‌ها کاری از شبکه قرآن و معارف و مرکز هنری رسانه‌ای نهضت در ۲۵ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای تولید شد. از ویژگی‌های مهم برنامه می‌توان به مجری و تیم سردبیری اشاره کرد. اتاق فکر از نویسنده تا تیم سردبیری از حافظان قرآن کریم بودند. در واقع حافظان قرآن در تمام ارکان تولید «مسابقه قرآنی‌ها» نقش داشتند.

 طبیعتا ماجرای «محفل» با «مسابقه قرآنی‌ها» متفاوت است. «محفل» روایت فعالین و قاریان قرآنی است، اما در «مسابقه قرآنی‌ها» دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند، که قدرت حافظه و میزان حفظ قرآن را با سوالات طراحی شده به چالش می‌کشند. در نهایت یک گروه برنده می‌شود و کمک هزینه مشهد به گروه برگزیده اهدا می‌شود.

در ادامه قاری بین المللی، حسنین الحلو، میزبان برنامه قرآنی محفل در یک ویدیویی همراه با مجری توانمند برنامه از مردم و مخاطبان تلویزیون دعوت کرد تا این برنامه مسابقه قرآنی را تماشا کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

علاقه‌مندان می‌توانند برنامه مسابقه قرآنی‌ها را روز‌های فرد ساعت ۲۲:۱۵ از قاب شبکه قرآن و معارف اسلامی به تماشا بنشینند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه شب بازی»
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • احمدیان وارد سن‌پترزبورگ شد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد روسیه شد
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد