Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمد نجفی، معاون مدیرکل سازمان نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی در جلسه مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان مراغه اظهار داشت: فضای استاندارد آموزشی برای هر دانش آموز ۸ متر است که این مقدار در کشور ما پنج متر و در آذربایجان‌شرقی ۵.۲ متر است.

وی گفت: باید برای رسیدن به معیارهای استاندارد تلاش کنیم و در این میان ورود خیران ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراغه در حوزه خیران جز شهرستان‌های برتر استان بود اما متاسفانه در حال حاضر وضعیت قابل قبولی ندارد و شهرستان ملکان در این حوزه از برترین‌های استان است. دعوت از تمامی اعضای مجمع و ایجاد هماهنگی‌های لازم از ضروریات مجمع خیرین مدرسه ساز مراغه است.

موسی شعفی، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری مراغه گفت: اعتمادسازی و جذب خیران باید در اولویت مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان قرار گیرد و از ظرفیت‌های خیران در این حوزه استفاده شود.  ساماندهی مشکلات و ناهماهنگی‌ها باید در اولویت مجمع قرار گیرد.

وی افزود: اولویت بندی مشکلات مدارس مراغه از جمله مدارس فرسوده و برنامه ریزی برای رفع مشکلات از سوی مجمع خیرین ضروری و لازم است. مجمع خیرین مدرسه ساز ظرفیت خوبی برای شهرستان است و باید با رفع برخی از مشکلات موجود به فکر ساماندهی و برنامه‌ریزی‌های عملی در این حوزه باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه گفت: مجمع خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان‌شرقی از سال ۷۸ آغاز به کار کرده و در سال ۸۰ به ثبت رسمی رسیده است.

مناف کسایی گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز ظرفیت خوبی برای استان بوده و باید توجه داشته باشیم که نگه داشتن خیران سخت تر از پیدا کردن آن‌ها است.

وی افزود: نتیجه گیری در مجمع زمانی اتفاق می‌افتد که اعضای مجمع اتحاد و همبستگی لازم را داشته باشند.

معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: ۳۰ الی ۴۰ درصد مدارس شهرستان فرسوده بوده و با توجه به افزایش دانش آموزان و ۲ شیفتی بودن ضروری است که به این موضوع توجه ویژه‌ای شود.

رضا آسیابی گفت: مشکل بهداشتی در برخی روستاهای شهرستان مورد دیگری است که همت و چاره اندیشی و استفاده از ظرفیت‌های خیران را می‌طلبد.

وی افزود: از سوی مجمع خیران مدرسه ساز برای ساخت ۵۵ مدرسه و زمین قرارداد عقد شده است.

کد خبر 517722 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی مجمع خیرین مدرسه ساز آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از تهیه و ابلاغ اساسنامه‌ای مشترک برای ایجاد مجمع خیرین در هر استان به منظور فراهم شدن بستر مشارکت داوطلبانه و خیرانه مردمی در طرح‌های محیط زیستی و عام‌المنفعه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امیر عبدوس در کارگاه آموزشی توجیهی مدیران محیط زیست کشور و استان‌ها در شیراز درباره اهم اقدامات دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در سال 1402 گفت: خوشبختانه سال گذشته سالی بسیار پرتلاش و پردستاورد در حیطه تکالیف دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی بود و جهت‌گیری اقدامات این دفتر منطبق با رویکرد دولت انقلابی و مردمی و متناسب با سند تحول دولت مردمی و بیانیه گام دوم انقلاب و سایر اوامر و فرامین رهبر معظم انقلاب بر مردمی‌سازی امور و ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست متمرکز بود.

وی افزود: در این مسیر طرح‌ها و برنامه‌هایی برای اولین بار تعریف شدند که هر یک در چارچوب آموزش و افزایش مشارکت گروه‌ها و مخاطبان اثرگذار جامعه در ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست موثر بودند.

عبدوس ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها ماموریت محور کردن استان‌ها در حیطه آموزش مخاطبان خاص در قالب طرح پرچمداری بود. به این شکل که هر استان، پرچمدار آموزش مبانی و موضوعات محیط زیستی به یکی از گروه‌های مخاطبان اجتماعی و موظف شد؛ دستورالعمل و محتوا‌های مورد نیاز برای آموزش این قشر از مخاطبان را تهیه و به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها ارائه کنند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در این زمینه 31 کتاب دستورالعمل آموزشی برای 31 گروه از مخاطبان خاص اجتماعی تدوین و برای استفاده استان‌ها چاپ خواهد شد.

عبدوس اضافه کرد: ایجاد بستر‌هایی برای فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی محیط زیستی در دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های عمومی در سطح کشور از طریق ایجاد خانه‌های محیط زیست در این دستگاه‌ها اعم از دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، کتابخانه‌ها و ... به عنوان حلقه‌های میانی مشارکت مردم دیگر طرحی بود که در سال 1402 اجرا شد.

وی ادامه داد: تهیه و ابلاغ اساسنامه‌ای مشترک برای ایجاد مجمع خیرین در هر استان به منظور فراهم شدن بستر مشارکت داوطلبانه و خیرانه مردمی در طرح‌های محیط زیستی و عام‌المنفعه، مستندسازی دانش بومی و سنتی محیط زیستی و جمع‌آوری آنها برای چاپ کتاب دانش سنتی هر استان، تسهیل‌گری برای ایجاد تعامل سازنده میان سازمان و ادارات کل تابعه با تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیستی و برگزاری جلسات مستمر با آنها، ثبت روز آموزش همگانی محیط زیست در تقویم رسمی کشور مصادف با 15 اسفندماه و روز درختکاری و اجرای برنامه‌های متنوع طی یک هفته برای بزرگداشت این مناسبت در ستاد مرکزی سازمان و ادارات کل استان‌ها نیز اقدمات مهم دیگری بود که به همت دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست انجام شدند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست به همت و تلاش معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان و دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی در سال 1402 بازنگری و با هدف نهادینه‌سازی بنیان‌های توحیدی، انقلابی و محیط زیستی آن مورد تحول اساسی قرار گرفته و در بهمن ماه 1402 به تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور رسید.

وی افزود: تسهیلگری مشارکت همگانی در حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه اجتماعی از طریق ایجاد حلقه‌های میانی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست است که براساس آموزه‌های بیانیه گام دوم انقلاب و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در دولت مردمی انقلابی، بند‌های 10 و 11 و 12 سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط‌زیست و مفاد سند یادشده در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است