Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@11:07:39 GMT

هیئت خبرگان بانکی استان بر عملکرد بانک‌ها نظارت کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۵۱۲۶

هیئت خبرگان بانکی استان بر عملکرد بانک‌ها نظارت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمسعود عظیمی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در سالن حمیدیا استانداری برگزار شد، از تشکیل هیئت خبرگان بانکی استان یزد خبر داد و خواستار شد: این هیئت به عملکرد بانک‌ها در رابطه با ارائه تسهیلات و رفع موانع تولید واحدهای صنعتی استان کمک و نظارت کند.‌

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار افزود: ریاست این هیئت برعهده این معاونت و دبیری آن به مسئولیت رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان است و این افراد مورد تأیید رئیس کل بانک مرکزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عظیمی ادامه داد: بخش زیادی از مشکلات واحدهای تولیدی استان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مربوط به تأمین منابع مالی و تسهیلات بانکی است که نیازمند همکاری و تعامل بانک‌های عامل است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از مصوبه‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از سوی بانک‌ها اجرا نمی‌شود و هیئت خبرگان بانکی در این رابطه بسیار کارگشاست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اظهار کرد: این هیئت باید دلایل و مستندات بانک‌ها برای جلوگیری از پرداخت تسهیلات مورد نظر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان را بررسی کرده و درباره آن اظهار نظر کارشناسی کند.

عظیمی اظهار امیدواری کرد: با تشکیل هیئت خبرگان بانکی استان شاهد رونق تولید در صنایع یزد باشیم و واحدهای تولیدی مشکل دار، مجدداً به چرخه تولید باز گردند.

به گزارش مهر در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، بانک‌های عامل موظف به اعطا ۸۳ میلیارد تومان تسهیلات به ۳۸ واحد صنعتی استان شدند که ۴۵ درصد این تسهیلات سرمایه ثابت و ۵۵ درصد دیگر سرمایه در گردش را شامل می‌شود.

کد خبر 4940852 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد استانداری یزد ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان بیرجند قزوین عید سعید فطر ایلام روز قدس ستاد مقابله با کرونا آتش سوزی یاسوج کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هیئت خبرگان بانکی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۵۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری در کارگروه تبصره ۱۸ قانون بودجه استان با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نظارت مستمر بر روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ داشته باشند گفت: کارگروه رصد و پایش علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان به ریاست مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تشکیل می‌شود.

جعفری افزود: حفظ و ارتقای واحد‌های تولیدی موجود، احیا و بازگردان واحد‌های راکد و غیرفعال به چرخه تولید و جذب و سرمایه‌گذاری جدید از اولویت‌های کاری حوزه اقتصادی استان است.


وی گفت: در خصوص پرداخت اعتبارات تبصره ۱۸ نیز اولویت نخست ما مبنی بر انتفاع اقتصادی و اشتغال بیشتر مردم در اجرای طرح‌های بالادستی در استان است.


سرپرست معاونت اقتصادی استانداری افزود: اجرای طرح‌های ملی با هدف سهم اشتغال در خراسان جنوبی در اولویت دوم برنامه‌های اقتصادی استان است.


جعفری از جذب ۴۹ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان خبر داد و گفت: براساس هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای جلسه آینده کارگروه، جهشی را در جذب اعتبارات تبصره ۱۸ خواهیم داشت که برای هر بانک میزان پرداخت و تعداد طرح‌ها مشخص شده است.


وی با اشاره به تخصیص هزار و ۱۳۶ میلیارد تومان تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ به استان گفت: احتمالاً اعتبارات ملی تبصره ۱۸ در اردیبهشت ماه شناور خواهد شد لذا باید استان حداکثر بهره‌برداری و جذب را از اعتبارات ملی داشته باشد و کم‌کاری در این زمینه قابل قبول نیست.


جعفری با تأکید بر اینکه اعتبارات تبصره ۱۸ باید در سرفصل مربوطه جذب و بکارگیری شود افزود: امروز در کارگروه تبصره ۱۸ قانون بودجه استان ۶۶ طرح اقتصادی با مبلغ ۷۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بررسی شد.

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است