Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@15:29:40 GMT

زنگ خطر کرونا در بوشهر به صدا درآمد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۶۳۲۵

زنگ خطر کرونا در بوشهر به صدا درآمد

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از افزایش بیماران کرونایی استان خبر داد و گفت:باتوجه به روند افزایشی ابتلا به ویروس کرونا در این استان ایزوله کردن بیماران کرونایی ضروری است. ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،  جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و قطع زنجیره آن رسالت و وظیفه همگانی است که در این راستا رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی امری ضروری و مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از موارد مهم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پوشش ماسک و ضدعفونی تجهیزات مورد استفاده و شستشوی دست‌ها با آب و صابون به صورت مداوم است که تحقق این مهم از انتشار و ابتلا به ویروس جلوگیری می‌کند.

بوشهر در  ابتلا به بیماری وویروس کرونا رکورد زد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هر روز بر افراد به ابتلا به کرونا افزوده تر می‌شود اظهار داشت: باید مردم به این نکته توجه کنند که ویروس کرونا همچنان وجود دارد  و افزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر نشان از بی توجهی برخی افراد نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌‌گذاری اجتماعی است.

سعید کشمیری از افزایش شیب تعداد مبتلایان به کرونا در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در روزهای اخیر به تدریج میزان ابتلا به بیماری کووید 19 و موارد مثبت کرونا در استان بوشهر با یک شیب نه چندان ملایم در حال افزایش است.

وی با تاکید بر توجه به ایزوله کردن  مبتلایان کرونا افزود: باتوجه به روند افزایشی ابتلا به ویروس کرونا در این استان ایزوله کردن بیماران کرونایی ضروری است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر با اشاره به اینکه انتقال ویروس و شیوع بیماری کرونا  به سبب تجمع‌ها  ودورهمی‌ها رخ می‌دهد گفت: در این راستا برخی افراد که از بیماری خود اطلاع دارند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و سبب شیوع این بیماری می‌شود.

کشمیری  با اشاره به افزایش شمار  بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌ها ادامه داد: توجه نکردن به مسائل بهداشتی، افزایش مسافرت‌ها، برگزاری مراسم جشن و عزاداری و دورهمی‌ها در خانه باغ‌ها از جمله دلایل افزایش شیوع بیماری کرونا در استان بوشهر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید برپرهیز از دور همی‌ها در راستای قطع زنجیره انتقال کرونا اضافه کرد: مردم توجه داشته باشند که افزایش بیماری در قالب خانواده، برگزاری مجالس و دورهمی‌ها اتفاق می‌افتد پس از حضور در هر اجتماعی باید پرهیز کرد.

وی، با تاکید بر برخورد قانونی از بی توجهی برخی افراد بیماران کرونایی در انتشار آن گفت: با توجه به برخی بی‌توجهی‌ها در زمینه رعایت موارد بهداشتی انتظار می‌رود با کسانی‌که قوانین را زیر پا می‌گذارند با شدت عمل بیشتری برخورد شود زیرا  حضور بیماران کرونایی در یک جمع سبب  انتشار آن می‌شود.  

راه‌اندازی مراکز بیمار یابی در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر از راه‌اندازی مراکز بیمار یابی در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: اکنون 17 مرکز بیماریابی در استان بوشهر راه‌اندازی و این مراکز در فعالیت 16 ساعت خود روزانه بین 200 تا 300 نمونه‌برداری می‌کنند.

کشمیری با بیان اینکه  نتایح نمونه‌ها به روز شده است تصریح کرد: در این راستا آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در  بوشهر و برازجان راه‌اندازی شده و آزمایشگاه عسلویه در آستانه افتتاح است.

وی با اشاره به اینکه بیماران قلبی، عروقی، دیابتی، تنفسی، سالمندان، بیماران سرطانی در معرض شدید ابتلا به کرونا قرار دارند تاکید کرد: با توجه به وجود بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، سرطانی  و تنفسی در جامعه باید تمام موارد پیشگیری از سوی افراد مورد توجه قرار گیرد زیرا نگرانی در مورد این افراد بیشتر است.

از ازدحام و تشکیل هر گونه تجمعی جلوگیری شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: با توجه به روند افزایش بیماری در استان و نبود امکان تعطیلی اجتماع‌ها انتظار می‌رود به هر شکلی از ازدحام و تشکیل هر گونه تجمعی جلوگیری شود زیرا افزایش موارد مثبت به‌تدریج منجر به افزایش موارد بستری و ادامه این روند منجر به افزایش مرگ می‌شود.

کشمیری با بیان اینکه  اکنون درپیک بیماری کرونا قرار داریم  تاکید کرد: در این راستا باید کاری کرد که این افزایش در یک نقطه بشکند و بیش از این بیماری در استان گسترش نیابد.

مردم به دستور العمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر هم  با تاکید بر این نکته که مردم باید خود را ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بدانند بیان کرد: در این شرایط از مردم انتظار می‌رود برای سلامت خود و خانواده و کادر درمان به دستور العمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توجه کنند و کمتر از خانه خارج شوند.

مجید خورشیدی با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی برای شناسایی مراکز تجمع و کسانی که ناقض دستورالعمل‌های بهداشتی هستند خاطرنشان کرد: در این راستا  اگر کسبه و اصناف بعد از تذکر رعایت نکردند پلمب شوند.

وی با بیان اینکه هیچ دستگاه اداری و عمومی نباید بدون ماسک در محیط کاری حاضر شوند گفت:درصورت بازرسی از اداره‌ها و مشاهده فردی بدون ماسک در محیط اداری مدیر به طور یقین توبیخ می‌شود.

معاون استاندار بوشهر با بیان اینکه با گرم شدن هوا بیماری کرونا به خصوص در استان‌های گرمسیر تشدید شده تاکید کرد:بر اساس نظر کارشناسان در محیط‌هایی که وسایل سرمایشی استفاده می‌شود باید منافذی ایجاد شود.

خورشیدی، با تاکید بر جلوگیری از تجمع‌ها و جشن‌ها  و مراسم ترحیم افزود:محدودیت‌ها از پاساژها، پایانه‌ها و ترمینال‌ها برداشته شده که باید دستورالعمل‌های بهداشتی در این محیط‌ها رعایت شود.

سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم با تاکید بر اینکه امکان قرنطینه کامل وجود ندارد، اضافه کرد: با توجه به سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر  نباید با خوش باوری و تصور اینکه ویروس ضعیف شده در رعایت اصول بهداشتی اهمال کرد.

‌گزارش| کدام گروه در برابر کرونا آسیب‌پذیرتر است؟ افزایش بیماران کرونایی در استان بوشهر/ بی‌توجهی مردم به رعایت بهداشت / کرونا هر لحظه در کمین است بی‌توجهی مردم به هشدار بهداشتی و فاصله‌گذاری / تعداد مبتلایان به کرونا در استان بوشهر ‌افزایشی شد

عبدالمحمد خواجه ئیان با تاکید براینکه بانک‌ها و دفاتر پیشخوان شرایط خوبی ندارند گفت: موارد بستری در حال افزایش است و در آینده بیشتر می‌شود و  برداشتن هر محدودیتی باید توجیه داشته باشد، کما اینکه بسیاری از فعالیت‌ها می‌توانندبر روی بستر اینترنت انجام شوند که باید به این موضوع توجه شود.

انتهای پیام/190/ ت

R41363/P/S6,53/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بهداشتی و فاصله گذاری کرونا در استان بوشهر بیماران کرونایی گذاری اجتماعی بیماری کرونا ویروس کرونا راه اندازی بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور جمعی از متخصصان برجسته داخل و خارج کشور، روزهای ۵ الی ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است.

در این کنگره که با حضور یوسف پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، محمدرضا میرزاآقایی رئیس کنگره، محمدعلی یوسف نیا نایب رئیس کنگره، علیرضا علیزاده قویدل دبیر علمی کنگره، فرشاد جلیلی دبیر اجرایی کنگره و دیگر اساتید برجسته قلب و عروق همراه بود، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی به اشتراک گذاشته شد.

فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته این رشته در این رویداد علمی، گفت: بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان، چالشی بزرگ برای نظام‌های بهداشتی در سراسر دنیا به شمار می آیند.

وی افزود: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی عروقی فراهم می‌کند و امیدواریم بتوانیم با هم افزایی و همکاری یکدیگر، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور برداریم.

در ادامه این کنگره، سخنرانی‌های علمی متعددی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت و رشته‌های تخصصی مرتبط با قلب و عروق برگزار می‌شود.

همچنین، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این راستا تدارک دیده شده بود.

نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با استقبال گسترده متخصصان این رشته همراه شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی در این حوزه در سطح کشور شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است