Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@11:31:51 GMT

در برزیل هزار نفر در یک روز قربانی کرونا شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۷۳۳۵

در برزیل هزار نفر در یک روز قربانی کرونا شدند

ثبت رکورد تازه بیش از یک هزار و ۲۰۰ مورد مرگ و میر در برزیل ظرف ۲۴ ساعت، سبب شده است تا این کشور آمریکایی لاتین جایگاه چهارم را از لحاظ میزان مرگ ناشی از کرونا از آن خود کند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، شبکه خبری فرانس ۲۴ در مطلبی با عنوان «آمار جانباختگان کرونایی در برزیل بیش از ۳۰ هزار نفر است» نوشت: روز سه‌شنبه تعداد جانباختگان ناشی از کووید-۱۹ در برزیل از ۳۰ هزار نفر فراتر رفت و این نشان می‌دهد ویروس کرونا در این کشور آمریکای جنوبی همچنان پیشتاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ارقام منتشر شده از سوی وزارت بهداشت این کشور، از ثبت رکورد تازه مرگ و میر یک هزار و ۲۶۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته خبر داده ضمن آنکه ظرف ۲۴ ساعت، ۲۸ هزار و ۹۳۶ نفر مبتلا به کرونا هم شناسایی شده‌اند. 

این آمار در حالی منتشر می‌شود که برخی از کشورها مانند برزیل علی رغم هشدارهای سازمان جهانی بهداشت و اپیدمیولوژیست‌ها نسبت به رفع محدودیت‌های قرنطینه‌ای، اقدام به بازگشایی مشاغل کرده‌اند.  

تعداد کل موارد تایید شده مبتلا به کووید-۱۹ در برزیل اکنون ۵۵۵ هزار و ۳۸۳ نفر است که به این ترتیب این کشور آمریکای لاتین را به دومین کشور پس از ایالات متحده از نقطه نظر ابتلا به کرونا تبدیل کرده است. 

تا روز سه شنبه تعداد جانباختگان ناشی از کرونا در برزیل ۳۱ هزار و ۱۹۹ نفر عنوان شده که بدین ترتیب پس از آمریکا، انگلیس و ایتالیا رتبه چهارم مرگ و میر را در اختیار این کشور قرار داده است. 

کارشناسان تخمین می‌زنند با توجه به آزمایشات نسبتا کمی که در سراسر این کشور پهناور ۲۱۰ میلیون نفری انجام شده، تعداد واقعی مبتلایان تا ۱۵ برابر بیش از آمارهای رسمی باشد. 

همچنین در پی اخبار نگران کننده‌ای که روز سه شنبه از ایالت سائو پائولو بزرگترین شهر برزیل منتشر شد، ثبت رکورد بالاترین آمار روزانه مرگ و میر و ابتلا در این ایالت همزمان شده است با بازگشایی مراکز خرید و ادارات. 

در حال حاضر سائوپائولو نزدیک به ۱۲۰ هزار مورد مبتلا و نزدیک به ۸ هزار مورد مرگ را ثبت کرده است. 

 «رافائل گالیز» متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه فدرال ریودوژانیرو به خبرگزاری فرانسه گفت: در شرایط کنونی، عادی‌سازی شرایط و برداشتن محدودیت‌ها همچون ریختن بنزین بر روی آتش است. 

دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت نیز روز سه‌شنبه نسبت به بازگشایی مشاغل در این کشور هشدار داد و افزود رفع محدودیت‌های قرنطینه‌ای، خطر اوج گیری کرونا را افزایش می‌دهد.  

وزارت بهداشت برزیل نیز در توضیح آمار موارد ابتلا و مرگ و میر توضیح داد: به دلیل وسعت کشور و تنوع جغرافیایی، راهی برای تعیین اوج بیماری وجود ندارد. 

از سوی دیگر، بحران سلامت در برزیل همزمان شده است با بحران سیاسی؛ بحرانی که ژائیر بولسونارو رییس جمهوری راستگرای این کشور در درگیری آشکار با مقامات محلی به دلیل اصرارشان برای ادامه وضعیت قرنطینه، به آن دامن زده است.  

بولسونارو که به ترامپ برزیل معروف است و به لیل نحوه عملکردش در مقابله با کرونا، با انتقادات گسترده‌ای از سوی مردم و مقامات سیاسی و بهداشتی کشورش روبرو است پیش از این در واکنش به این انتقادات گفته بود: مرگ یک روزی پایان زندگی همه است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در برزیل روز سه شنبه مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت