Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@01:53:51 GMT

پیش‌بینی روند افزایشی شیوع کرونا تا آخر خردادماه

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۷۴۶۱

پیش‌بینی روند افزایشی شیوع کرونا تا آخر خردادماه

سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر از پیش‌بینی روند افزایشی شیوع کرونا تا آخر خردادماه خبر داد.

دکتر مجتبی کلانتر در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در یک ماه اخیر، وضعیت بیماری کووید ۱۹ در شوشتر سیر صعودی داشته و تعداد بیماران سرپایی و بستری افزایش یافته است البته یکی از دلایل افزایش تعداد موارد سرپایی، افزایش تعداد نمونه‌گیری‌ها از اوایل اردیبهشت‌ماه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفته گذشته بیشترین موارد بستری در شوشتر را داشتیم و گاهی ۸۰ درصد ظرفیت تخت‌های اختصاص یافته برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تکمیل می‌شد، اما خوشبختانه فعلا با کاهش تعداد مراجعان به بیمارستان مواجه هستیم و تعداد موارد بستری نیز نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. روز گذشته (سه‌شنبه) نیز ۳۰ تا ۳۵ درصد ظرفیت تخت‌های تخصیص یافته به کرونا در بیمارستان پر شده بود.

کلانتر ادامه داد: آمار مراجعان با علائم تنفسی زیاد است، اما تنها بخشی از آن‌ها به کرونا مبتلا هستند. انتظار می‌رود در روز‌های آینده یعنی تا آخر خردادماه مجددا روند شیوع کرونا افزایشی باشد، اما از اوایل تیرماه انتظار روند کاهشی داریم.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به دلیل روند افزایشی موارد ابتلا به کرونا، گفت: در خوزستان در حالی که هنوز پیک بیماری وارد استان نشده بود، محدودیت‌های تردد اعمال شدند و با توجه به وضعیت اقتصادی، زمانی محدودیت‌ها رفع شد که پیک بیماری وارد خوزستان شده بود و این مساله یکی از دلایل افزایش موارد بوده است.

کلانتری با اشاره به ابتلای کودکان (زیر ۱۲ سال) به کرونا، گفت: در اوایل شیوع کرونا در جهان، گزارشی از ابتلای کودکان به کرونا دیده نشده بود، اما با شیوع کرونا در ایران، مواردی از ابتلای کودکان داشتیم. در شوشتر حتی ابتلای نوزاد ۹ ماهه یا کودک چهار ساله به کرونا نیز داشته‌ایم، اما خوشبختانه تاکنون مرگ کودک ناشی از کرونا نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه گروه‌های پر خطر، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند، گفت: افراد دارای بیماری زمینه‌ای و افراد بالای ۶۵ سال گروه پرخطر هستند و در صورت ابتلا و عدم مراجعه به مراکز درمانی احتمال فوت آن‌ها وجود دارد. در ابتدای شیوع کروناویروس برخی با تاخیر به مرکز درمانی مراجعه می‌کردند و دیگر نمی‌توانستیم برای آن‌ها کاری کنیم. اکنون بیماران زودتر و به موقع به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اما افراد با سن بالا شانس کمتری برای درمان دارند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • روند دمای هوای استان قم تا پایان هفته افزایشی است
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲