Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@23:52:26 GMT

شگرد لاشیدایی برای خرید هزاران سکه

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۷۷۷۱

شگرد لاشیدایی برای خرید هزاران سکه

بخش دیگری از پرونده اخلالگران در نظام اقتصادی کشور منتشر شد که دران به شگرد متهمان برای خرید پرتعداد سکه‌های بهار آزادی اشاره شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از مرکز رسانه قوه قضائیه، سی‌ام اردیبهشت‌ماه اعلام شد که وحید بهزادی فرزند ابوطالب و همچنین همسرش به نام نجوا لاشیدایی فرزند علی هر دو نفر به جرم مشارکت در اخلال کلان در نظام پولی و ارزی منجر به قاچاق ارز از طریق ثبت سفارش‌های صوری و حواله‌های و امورات صرافی بدون مجوز، اخلال در نظام توزیعی نیازمندی‌های عمومی کشور از طریق پیش‌خرید بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو از شرکت سایپا، مشارکت در عملیات پول‌شویی سازمان‌یافته به میزان ۳۲ هزار میلیارد ریال و موضوعات مربوط به سکه که از منزل متهمه ۲۴ هزار و ۷۰۰ سکه تمام بهار آزادی به‌علاوه یک‌صد کیلوگرم طلا کشف شده است، محکوم به اعدام شدند و حکم اعدام آن‌ها صادرشده، البته حکم اعدام قابل تجدیدنظرخواهی در دیوان عالی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه بخش دیگر اقدامات مجرمانه این زن و شوهر دایر بر تشکیل شبکه سازمان‌یافته پول‌شویی و انجام عملیات پول‌شویی است. وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی با ایجاد شبکه سازمان‌یافته پول‌شویی از طریق استفاده از حساب‌های بانکی سایر افراد مرتبط با آن‌ها و جابه‌جایی متعدد در داخل حساب‌ها، جرم‌های دیگری را مرتکب شده‌اند.

در توضیح کوتاه و چندخطی این مسئله می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد که بخشی از برگ‌های پرونده قضایی این زن و شوهر است:

مجموع گردش حساب بانکی آن‌ها مبلغی بالغ‌بر سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که به لحاظ گستردگی عملیات پول‌شویی، ازنظر دادگاه می‌تواند مصداقی از اخلال در نظام پولی و ارزی کشور محسوب شود.

گزارش‌های متعددی از سوی مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پول‌شویی وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شرح جلد ۲۲، در خصوص شبکه پول‌شویی این خانواده ارائه‌شده است که در ادامه به بخشی از آن اشاره می‌شود.

نجوا لاشیدایی در تاریخ ۲۸.۱.۹۷ در راستای پروژه پول‌شویی خود طی سه مرحله تعداد دو هزار و ۲۱۰ قطعه سکه تمام بهار آزادی جمعاً به مبلغ 31 میلیارد و 907 هزار و 500 میلیون ریال، در تاریخ ۲۹.۱.۹۷ طی ۵ مرحله ۵ هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی به مبلغ 77 میلیارد، و در تاریخ ۲.۲.۹۷ طی ۵ مرحله تعداد ۵ هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی جمعاً به مبلغ 72 میلیارد و 75 میلیون خریداری و درمجموع رقمی بالغ‌بر 182 میلیارد و 657 میلیون و 500 هزار ریال بابت خرید ۱۲.۲۱۰ قطعه سکه پرداخت کرده است.

نجوا لاشیدایی متولد ۵۵ از شهرستان رشت، بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه جامع مالیاتی تنها دارای سابقه ثبت‌نام و تشکیل پرونده در سازمان امور مالیاتی کشور به‌عنوان مدیرعامل شرکت (هرمس فارمد) بوده و هیچ‌گونه سابقه پرداخت مالیاتی در خصوص وی یافت نشد.

این موضوع با توجه به گستردگی حجم فعالیت او و همچنین خرید این تعداد سکه و وضعیت حساب‌هایش در شبکه بانکی، می‌تواند از مصادیق کتمان درآمد ناشی از فعالیت‌های اقتصادی تلقی گردد.

نسبت به نامبرده بالغ‌بر ۳۰ حساب در شبکه بانکی شناسایی‌شده که بر اساس اطلاعات دریافتی تا زمان تهیه این گزارش، گردش حساب‌های مذکور در حدود ۸ هزار میلیارد ریال احصا شده است.

کل وجوه تأمین‌شده از حساب‌های شخصی نجوا لاشیدایی جهت خرید سکه صرفاً به خریدی که مستقلاً با نام و کد ملی خودشان انجام‌شده منحصر نیست بلکه برابر بررسی‌های انجام‌شده، تأمین وجه خرید ۲۰ هزار قطعه سکه دیگر که به نام ابوطالب بهزادی، زهرا بهزادی، عصمت اوحدی و صغرا اسلام دوست انجام‌شده نیز از طریق دو فقره چک با مبالغ ۱۸۰ میلیارد ریال و ۲۲۶ میلیارد ریال از حساب نجوا لاشیدایی نزد بانک آینده تأمین‌شده است.

مطابق بند ۳ تبصره ماده یک آیین‌نامه اجرایی قانون مبارزه با پول‌شویی، موضوع فوق‌الذکر می‌تواند از مصادیق معاملات و عملیات پول‌شویی محسوب و همچنین موضوع سازمان‌یافته بودن این اقدامات از اهمیت برخوردار باشد.

همچنین خرید اموال ازجمله خودروی بی ام دبلیو و چند خانه به نام خانم نگار معقق و عصمت اوحدی و صغرا اسلام دوست نیز قابل ذکر است.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: قوه قضائیه وحید بهزادی نجوا لاشیدایی دادگاه فساد اقتصادی سکه تمام بهار آزادی نجوا لاشیدایی میلیارد ریال سازمان یافته قطعه سکه حساب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی

سید مهدی قویدل با اشاره به احصای شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان و ارائه راهکار‌های پیشگیرانه طی پارسال گفت: در اجرای گام اول با عنوان شناسایی و احصای آخرین وضعیت شگرد‌های کلاهبرداری بر اساس پرونده‌های متشکله قضایی در استان طی مکاتباتی با ۲ نفر از قضات رسیدگی کننده دادسرای عمومی و انقلاب کرمان و پلیس فتا و آگاهی آخرین وضعیت جرم کلاهبرداری و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری در فضای مجازی و حقیقی اقدام شد.

وی افزود: در ادامه برای اجرای گام دوم با عنوان برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه‌های متولی در استان برای شناسایی و رفع موانع و چالش‌های احتمالی بومی استان از طریق بررسی شگرد‌های احصا شده ۳ جلسه تخصصی برگزار شد که این جلسات ۳۷ مصوبه در پی داشت و در جلسه اول با احصای شیوه‌های جدید کلاهبرداری، تقسیم کاری بین دستگاه‌های همکار انجام شد و در جلسات بعد نیز این مصوبات پیگیری و اجرایی شدند.

این مقام قضایی در ادامه به اجرای گام سوم اشاره کرد و ادامه داد: گام سوم با عنوان پیگیری اجرای راهکار‌های تعیین شده برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای از سوی دستگاه‌های مجری با برگزاری جلسه مصوبات و راهکار‌های عملی احصا شده پیگیری و درادامه در اجرای گام چهارم نیز با عنوان مطالبه‌گری از دستگاه‌های استانی  برای ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله طی مکاتبات متعدد از همه دستگاه‌ها اجرای مصوبات پیگیری شد.

قویدل اضافه کرد: اجرای گام پنجم نیز با عنوان افزایش آگاهی‌های عمومی در زمینه پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای اقدامات ذیل انجام شد که در راستای آن برای ۱۲ هزار و ۴۳۷ نفرازشهروندان پیامک اطلاع رسانی ارسال و با انتشار ۱۲۰ عنوان عکس نوشته در فضای رسانه‌ای داخلی و ارائه آموزش حضوری به دانش آموزان مدارس در زمینه جرائم مربوط به فضای مجازی و رسانه‌ای و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری و ارتقای سواد رسانه‌ای دانش آموزان با حضور کارشناسان پلیس فتا و قضات مجرب در این حوزه گام موثری برداشته شد.

وی با بیان آمار مقایسه‌ای تعداد پرونده‌های کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در استان، بیان کرد: حوزه قضایی شهرستان کرمان در سال ۱۴۰۱ با ۷۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ با ۲۳۶ درصد پرونده در این خصوص، تغییر ۲۰۶ درصدی و روند افزایشی آن را نشان می‌دهد همانگونه که در حوزه قضایی بخش فهرج با ۹۲ درصد کاهش روبه رو بودیم که ضرورت دارد شهروندان از آخرین شگرد‌ها و شیوه‌های کلاهبراری در فضای مجازی آگاه و از سوی دستگاه‌های ذیربط اطلاع رسانی شود تا به راحتی به هر نوع پیامک در فضای مجازی پاسخ داده نشود و قربانی اهداف این نوع افراد فرصت طلب قرار نگیرند.

این مقام قضایی در ادامه نیز برخورد با متخلفان شرکت‌های بازاریابی در سطح استان و همچنین ساماندهی شرکت‌های دارای مجوز و طرح مشکلات این شرکت‌ها در کمیته متناظر استانی در اداره کل صمت استان کرمان را از دیگر اقدامات پیشگیری از شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی در استان یزد
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد جوان از داخل زندان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • فرصت خرید بسته مادران دارای فرزند زیر دو سال تا یکم خرداد