Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هواپیمایی لوفت هانزا که در صدد بازپرداخت وام ۹ میلیارد یورویی (۱۰. ۱ میلیارد دلاری) دولت آلمان و جبران ضرر هنگفت خود در پی بحران کروناست، از اقدامات خود برای تعدیل نیرو و فروش دارایی‌های فرعی خبر داد. ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، شرکت هواپیمایی لوفت هانزا که در صدد بازپرداخت وام 9 میلیارد یورویی (10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 میلیارد دلاری) دولت آلمان و جبران ضرر هنگفت خود در پی بحران کروناست، از تعهد خود نسبت به تغییرات ساختاری گسترده خبر داد. تغییراتی که شامل تعدیل نیرو تا فروش دارایی‌های فرعی می‌شود.

کاهش هزینه‌های تعهد شده از سوی لوفت هانزا در حالی رخ می‌دهد که این شرکت هواپیمایی زیان خالص 2. 1 میلیون یورویی خود را طی سه ماهه اول سال جاری میلادی در روز چهارشنبه اعلام کرد.

کارستن اسپور، رئیس اجرایی این شرکت هواپیمایی گفت: با توجه به بهبود بسیار کند تقاضا برای سفرهای هوایی، اکنون باید اقدامات بازسازی گسترده‌‌ای انجام دهیم.

ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به 20 نقطه جهان از نیمه ژوئندولت آلمان با کمک 9.8 میلیارد دلاری، سهامدار لوفت هانزا شد

 

بر اساس اعلام گروه لوفت هانزا که شامل شرکت‌های هواپیمایی سوئیس ایرلاینز، اتریش ایرلاینز و بروکسل ایرلاینز می‌باشد، این گروه با کاهش چشمگیر درآمد خود در سال 2020 مواجه شده و مذاکرات خود را در مورد تعدیل نیرو و کاهش هزینه‌ها آغاز کرده است.

بنا بر این گزارش، بروکسل ایرلاینز ناوگان هوایی خود را 30 درصد و نیروی کار خود را 25 درصد کاهش می‌دهد در حالی که هزینه‌های ناوگان و کارکنان شرکت هواپیمایی اتریش ایرلاینز 20٪ کاهش می‌یابد.

این گروه همچنین اعلام کرد که برنامه میان مدت فروش دارایی‌های فرعی خود را در دستور کار قرار داده اما فروش شرکت تابعه خود یعنی شرکت خدمات هواپیمایی ال اس جی را به زمان دیگری موکول کرده است.

در ماه آوریل، تعداد مسافرهای لوفت هانزا نسبت به سال گذشته 98 درصد کاهش یافت و به 241000 نفر رسید اما چهارشنبه برنامه‌هایی را برای افزایش ظرفیت خود در ماه سپتامبر برای رسیدن به 40 درصد از ظرفیتی که پیش از شیوع کرونا پیش بینی کرده بود، اعلام کرد.

انتهای پیام/

R1016170/P/S7,85,81/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فروش دارایی شرکت هواپیمایی لوفت هانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حدود ۱۰۰ درصدی بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی/ چرا خالص دارایی‌های خارجی بازارساز کاهش یافت؟

به گزارش تابناک اقتصادی، بررسی آمار‌های پولی و بانکی منتشر شده توسط بانک مرکزی نشان می‌دهد در پایان بهمن ماه سال گذشته، رشد نقطه‌به‌نقطه بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به مرز ۱۰۰ درصد نزدیک شده است.

این در حالی است که در پایان یازدهمین ماه سال گذشته، حجم پایه پولی با رشد نزدیک به ۳۰ درصد نسبت به بهمن ماه سال ۱۴۰۱ به بیش از یک هزار و ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده است. به بیان دیگر از ابتدای سال قبل تا پایان یازدهمین ماه سال، پول پرقدرت بانک مرکزی به میزان ۱۸۹ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است.

اما جزئیات مربوط به تغییرات پایه پولی نشان می‌دهد؛ خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در پایان بهمن ۱۴۰۲ به ۵۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به پایان سال قبل تر، ۲۵.۲ درصد کم شده است. به گونه‌ای که این میزان افت خالص دارایی‌ها منجر به اثر منفی ۷.۵ درصدی بر رشد پایه پولی در این مدت داشته است.

کارشناسان اقتصادی معتقدند از یک سو سیاست عرضه ارز در بازار برای کنترل نرخ ارز، عامل کاهش این ذخایر بوده است و از سوی دیگر با توجه به کسری بی سابقه تراز تجاری به میزان منفی ۱۷ میلیارد دلار در بخش غیرنفتی، منجر به این شده است که تامین ارز برای واردات در سال گذشته، خالص دارایی‌های خارجی بانک مرکزی را با کاهش مواجه کرده است.

رقم بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در این مدت به ۶۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده است که این رقم قابل توجه نسبت به ماه مشابه سال قبل تر، ۹۸.۳ درصد رشد داشته است.

در این میان؛ بررسی وضعیت بدهی‌های دولت و بانک‌ها به بانک مرکزی در بهمن ماه سال گذشته بیان گر حجم بدهی ۳۰۲ هزار میلیارد تومانی دولت به بانک مرکزی است که این میزان بدهی نسبت به بهمن ماه ۱۴۰۱، رشد ۶۴.۸ درصدی داشته است. همچنین رقم بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در این مدت به ۶۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده است که این رقم قابل توجه نسبت به ماه مشابه سال قبل تر، ۹۸.۳ درصد رشد داشته است. از سوی دیگر با توجه به پایه پولی یک هزار و ۴۸ هزار میلیارد تومان در مدت مذکور، سهم مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها در رشد نقطه‌به‌نقطه پایه پولی برابر با ۴۱.۹ درصد و سهم خالص مطالبات بانک مرکزی از دولت ۷.۸ درصد بوده است.  

پول توجیبی مردم چند همت شد؟

در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲، میزان اسکناس و مسکوک در دست مردم به بیش از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱، رشد حدود ۲۰ درصدی داشته است.

بررسی اجزای تشکیل دهنده نقدینگی یعنی پول و شبه پول نشان می‌دهد، در بهمن ماه سال گذشته، سهم پول از حجم نقدینگی ۷ هزار و ۷۷۹ هزار میلیارد تومانی، به بیش از ۱۹۲۷ همت (هزار میلیارد تومان) رسیده که در مقایسه با بهمن ماه سال ۱۴۰۱، با افزایش ۲۴.۷ درصدی همراه بوده است. همچنین در بخش شبه پول (قرض الحسنه پس انداز، کوتاه مدت، یک ساله و ...) نیز بیش از ۵۸۵۲ هزار میلیارد تومان از نقدینگی را در بر گرفته است که این رقم، سهم ۷۵.۲ درصدی از نقدینگی را شامل شده است.

اما در بخش پول، دو گروه «اسکناس و مسکوک در دست اشخاص» و «سپرده‌های دیداری» را داریم. به گونه‌ای که در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲، میزان اسکناس و مسکوک در دست مردم به بیش از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱، رشد حدود ۲۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست
  • افزایش حدود ۱۰۰ درصدی بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی/ چرا خالص دارایی‌های خارجی بازارساز کاهش یافت؟
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • سقوط اپل از جایگاه بزرگترین سازنده گوشی جهان
  • هیچ ایرلاین خارجی بجز «لوفت‌هانزا» پرواز ایران را لغو نکرده است
  • اوضاع این خودروساز خوب نیست
  • نحوه کسب درآمد از بیت کوین بدون خرید و فروش آن
  • معرفی انواع ایرلاین های خارجی برای سفر از مبدا تهران
  • سیتی بند فسخ هنگفت ستاره برزیلی را می‌پردازد
  • اقتصاد در باتلاق سیاست؛ حرکت دارایی‌ها به پناهگاه