Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: دریافت هر گونه وجه نقد برای کمک به حیات وحش خلاف قانون است و هرگونه کمک از طریق صندوق توسعه ملی انجام می‌شود. ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید اسدالله هاشمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار پستی در فضای مجازی با این محتوا که «اگر به‌دنبال صحت و سقم اخبار مربوط به سوختن حیوانات و یا نیاز به کمک مالی برای حیوانات هستید با شماره‌های زیر تماس بگیرید»، اظهار داشت: دریافت هر گونه وجه نقد برای کمک به حیات وحش خلاف قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود: قدردان دغدغه همه دوست‌داران محیط زیست هستیم اما دریافت هرگونه کمک برای حیات وحش از طریق صندوق توسعه ملی انجام می‌شود.

اعزام نیروهای آتش‌نشانی پایتخت برای اطفاء حریق جنگل‌های زاگرسدولت کمترین امکانات لازم برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های زاگرس را فراهم نکرده استحکایت دوست‌دار محیط زیستی که در محاصره آتش خائیز قرار گرفت و سوخت

هاشمی با تاکید بر اینکه دریافت هرگونه وجه خلاف قانون و مقررات سازمان محیط زیست بوده و به شدت تکذیب می‌شود، گفت: روح‌الله عزیزی و هدایت‌الله دیدبان محیط‌بانان ما در منطقه حفاظت شده خائیز نیز این موضوع را تکذیب کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در روزهای گذشته شاهد آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده خائیز بودیم که زیستگاه تعداد زیادی از گونه‌های حیات‌وحش است، گفت: با تلاش نیروهای امدادی دستگاه‌ها، ادارات و سازمانها و نهادهای مختلف و با کمک دوست‌داران محیط زیست و نیروهای مردمی این آتش‌سوزی مهار شد.

انتهای پیام/543/ ت

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خلاف قانون محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری

ایرج حشمتی امروز ۳ اردیبهشت در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک گفت: به‌روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان‌شهر‌ها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

حشمتی با تشریح اقدامات سیاست‌گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی‌های مذکور، بهینه‌سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استاندارد‌های مرتبط باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحد‌ها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامتر‌های مشمولیت واحد‌ها به تفکیک کد آیسیک در اجرای قانون حفاظت از خاک و آئین‌نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامتر‌های عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش‌های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهاد‌های متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می‌شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • پرورش‌دهنده حلزون در شهرضا به مراجع قضایی معرفی شد
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری
  • جذابیت تالاب میقان پس از بارندگی‌های بهاری