Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@21:52:59 GMT

به ثمر نشستن دستور رهبری درباره غیزانیه +عکس

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۸۵۴۹

به ثمر نشستن دستور رهبری درباره غیزانیه +عکس

فاز نخست پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه ظهر امروز با حضور فرماندار و نماینده مردم اهواز در مجلس به‌صورت آزمایشی افتتاح شد.

به گزارش مشرق، فاز نخست پروژه آبرسانی به روستاهای بخش مشرحات و غیزانیه ظهر امروز با حضور فرماندار، نماینده مردم اهواز در مجلس و مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان به‌صورت آزمایشی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: جای خالی دولت در غیزانیه پُر شد+ عکس

این پروژه به طول ۲۵ کیلومتر خط انتقال آب از مجتمع آبرسانی شهید الماسی شیبان تا ایستگاه تقویت فشار صفیره است و با بهره برداری از آن مشکل آب ۳۰ روستای بخش غیزانیه و ۷ روستای بخش مشرحات حل می‌شود.

همچنین فاز دوم این طرح به طول ۶ کیلومتر از صفیره تا نزهه است که اواخر تیرماه از آن بهره برداری می‌شود.

صادق حقیقی پور، مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان با بیان اینکه این پروژه با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی اجرا شد، اظهار کرد: این پروژه از دو فاز تشکیل می‌شود که فاز یک شامل ۲۵ کیلومتر خط لوله انتقال آب، بازسازی و نوسازی تصفیه‌خانه شیبان و بازسازی و افزایش ظرفیت تلمبه‌خانه تقویت فشار صفیره است.

وی افزود: ۶۵۰ روستای خوزستان با مشکل آب مواجه هستند و برای رفع مشکل آنها به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز در مجلس یازدهم نیز با بیان اینکه با توجه به گرمای هوا نباید نبود آب شرب سبب افزایش آلام مردم شود، گفت: مشکلات آب شرب به‌عنوان نیاز اولیه هر فرد باید به سرعت حل شود.

وی افزود: مشکلات حوزه آب در خوزستان به وضعیت قرمز رسیده و ده‌ها نقطه مشابه غیزانیه در استان وجود دارد که باید مدیریت آبفا با قید فوریت آنها را رفع کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم مجلس یازدهم مشرق اهواز مجلس خوزستان غیزانیه آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تابلو موزیکال «تار و تاریخ» به سرخه سمنان رسید

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

«خمار مستی» با غزلی از سعدی و به مناسبت روز بزرگداشت این شاعر بزرگ منتشر می‌شود.

میدیا فرج‌نژاد طراح و آهنگساز پروژه «تار و تاریخ» درباره اثرِ «خمار مستی» و سفر به روستای صوفی‌آباد در شهرستان سرخه نوشته است:

«روستای صوفی آباد شهرستان سرخه، با فاصله‌ بیست و پنج کیلومتر از سمنان، آرامگاه مردی‌ را در سینه خود دارد که تاثیر شگرف و بسیاری در آبادی و پیشرفت سمنان داشته است. مردی که ادیب، عارف، شاعر و نویسنده کتاب‌های بسیاری‌ است و پایه گذار مکانیزم تقسیم آب در سمنان شناخته می‌شود. آن هم در دوره ایلخانی.

هر بار که زندگینامه بزرگان این سرزمین را می‌خوانم و به پیشتازی‌مان در علوم و فنون مختلف فکر می‌کنم، هم لذت می‌برم و هم حسرت می‌خورم. طبیعتاً هم دلیل لذت مشخص است و هم چرایی حسرت!

مقبره شیخ علاءالدّوله سمنانی واقع در روستای صوفی آباد سمنان، در آغاز بنایی رفیع و با عظمت بود که به دستور عمادالدّین جمال الدّین عبدالوهاب، وزیر سلطان محمّد خدا بنده از خشت خام ساخته شد. سپس خانقاهی برآن افزود و در آن جا به ریاضت پرداخت و پس از مرگ در آن جا به خاک سپرده شد. آنچه در این مکان متفاوت است، آرامش آنجاست. آرامشی که به عمق وجود آدمی رخنه می‌کند.

او که به مدت ده سال دارای مشاغل دیوانی و سیاسی مهم بود طی اتفاقی جذبه‌ای دریافت کرد و به گفته خودش حجاب از پیش چشمانش برداشته شد و به مجاهده با نفس روی آورد و آخرین سال‌های عمرش را در صوفی آباد، در خانقاهی که خودش ساخت گذراند.

سرگذشت شیخ شبیه غزل سعدی است: همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/ که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی»

«خمار مستی» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط تار در استودیو ۵۴ انجام شده است.

کارگردانی، تدوین و تصویرِ این اثر کاری از مرتضی حاج‌محمدی بوده و نشر بین‌المللی این آهنگ هم برعهده موسسه فرهنگی هنری نغمه‌سازان دلنشین است.

پروژه «تار و تاریخ» حدود سه سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تا کنون حدود ۳۰۰ تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • فرایند قانونی سد معشوره طی شده‌ است
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • ببینید | تابلو موزیکال «تار و تاریخ» به سرخه سمنان رسید
  • توافق مشروط یک میلیون دلاری تراکتور با گل‌محمدی
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • تکمیل تقاطع غیرهمسطح آذربایجان در دستور کار مدیریت شهری تبریز
  • آبرسانی به 70 روستای استان همدان در سال 1402
  • ارائه تجربیات بازآفرینی شهری در اصفهان از سوی دفاتر مشارکت و بازآفرینی
  • حال و روز ناخوش زیرسازی معابر در روستای مال سیدی ایذه + فیلم