Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ اسدالله تولیده  مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد با صدور پیامی این ایام را گرامیداشت.

متن پیام اسدالله تولیده به این شرح است:

«بسمه تعالی»

به تو دل بستم و غیر تو کسی نیست مرا / جزتو‌ای جان جهان فریاد رسی نیست مرا

عاشق روی توام‌ای گل بی مثل ومثال / به خدا، غیر تو هرگز هوسی نیست مرا:

خردادماه، در تقویم جمهوری اسلامی ایران، واژه ایست سرخ و سترگ که، چون صدفی پاک و منزه صد‌ها رمز و راز از تلخ و شیرین در بتن آن نهفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ماه خونین، جرقه‌های آتشین انقلاب اسلامی شکل گرفت، صد‌ها طائر قدسی به عشق امام خویش و به دست دژخیمان رژیم ستم شاهی پرپر شدند و سرانجام نیز امام و مقتدای شیعیان جهان در خردادماه، رخ در نقاب خاک کشید.

چهاردهم خرداد، سمفونی سنگین و غم انگیزی به صدا در آورد، جان جهانی به لب رسید و یک دنیا در سوگ نشست.

حضرت امام خمینی (ره) که خود خالق رخداد‌های رنگین خرداد بود، طبق تقدیر الهی در همین ماه پر ماجرا به ملکوت اعلی عروج کرد و، چون قیامش تاریخ را متحول و خواندنی کرد.

آن یار سفر کرده فقیهی عادل، رهبری عالم و سیاستمداری عارف بود که نام و یادش عطیه‌ای کوثری و معجزه‌ای حیدری را در اذهان متبادر می‌کند.

چهاردهم خرداد، روزی است روشن و فروزان که داغدارترین شقایق عالم در آن آسمانی شد و جهانی را نیز در غم و اندوه خویش فروبرد.

ققنوس قدیسی که وصف آن از وسعت دامنه لغات خارج است و واژگان نیز یارای توصیفش نیستند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان ایلام، ضمن گرامیداشت یوم الله پانزده خرداد روز شهیدان همیشه جاوید تاریخ و تبریک سالروز انتخاب مقام معظم رهبری بعنوان جانشین بر حق حضرت امام راحل (ره)، فرارسیدن چهاردهم خرداد، سالروز عروج غم انگیز مرجع عظیم الشان شیعیان جهان و رهبر بزرگترین نهضت معاصر جهان خدمت بقیه الله الاعظم امام عصر (عج)، مقام عظمای ولایت و ملت با عظمت ایران تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

خدای مهربان روح آن امام همام را با اولیای طاهرینش محشور و به سکاندار انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای «مدظله العالی» عزت روز افزون و طول عمر با برکت عنایت فرماید.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتحال امام سالگرد ارتحال سالگرد ارتحال امام امام خمینی حضرت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۸۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران

تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی روز‌های مهمی و خاطره انگیزی را در خود جای داده است و در تقویم ایران پس از بهمن ۵۷ نام‌های مهمی ثبت شده است. یکی از این روز‌های تاریخی ۲۹ فروردین است که به نام ارتش جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است. ارتشی که پس از انقلاب اسلامی و با اتکا به جوانان و نیرو‌های داخلی و راهبری امام خمینی ره و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای نمادی از بازدارندگی و افتخار و پیشرفت برای ایران اسلامی بود. اما چرا ۲۹ فروردین به نام ارتش نام گذاری شد؟

با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۵۷، بحث انحلال یا بقای نهاد‌ها و دستگاه‌های باقی‌مانده از دوره رژیم شاهنشاهی مطرح شد. یکی از این نهاد‌ها ارتش ایران بود. برخی افراد و گروه‌ها با انگیزه‌های متفاوت مطرح می‌کردند که ارتش باید منحل شود. چریک‌های فدایی خلق و سازمان مجاهدین خلق که در جریان اعتراضات مردمی و درگیری‌ها به پادگان‌ها و مراکز ارتش ورود پیدا کردند و توانستند اسلحه‌ها و تجهیزات بسیاری به دست آورند، از جمله این گروه‌ها بودند.

در واقع از ۱۹ بهمن ۵۷ و دیدار همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) ارتشی‌ها با سرعت بیشتری به انقلاب اسلامی پیوستند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همان اولین روز، کار خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی ایران شروع کردند. اولین درگیری و نا آرامی در منطقه ترکمن صحرا و در نزدیک مرز‌های شوروی (سابق) توسط گروهک‌های چپ و مزدوران استکبار با هدف خودمختاری منطقه آغاز شد که با اعزام یگانی از کارکنان داوطلب نیروی زمینی ارتش سرکوب شد. ارتش به سراغ کنترل ناآرامی‌های سایر مناطق مثل کردستان و آذربایجان غربی رفت. همزمان جنگ روانی علیه ارتش در داخل و خارج کشور به راه افتاده بود و به دنبال آن بود تا ارتش را یک نیروی ضد مردمی و عامل امپریالیسم معرفی کند که همچنان سرکوب مردم را ادامه می‌داد و بایستی منحل می‌شد و جای خود را با یک ارتش خلقی یا بی طبقه توحیدی عوض می‌کرد.

همین جوسازی‌ها سبب شد تا شهید سپهبد، ولی الله قرنی اولین رییس ستاد مشترک ارتش در نامه‌ای استعفای خود در روز‌های اول فروردین ۱۳۵۸ را به امام خمینی (ره) تقدیم کند. کمتر از یک ماه بعد، سپهبد قرنی توسط گروهک فرقان ترور شد و به شهادت رسید تا علاوه بر آثار جنگ روانی سنگینی که بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط دشمنان خارجی، طیف ضدانقلاب، منافقین، حزب توده و عناصر نا آگاه در ارتش جریان داشت، بی انضباطی، سستی و عدم تمکین از فرماندهان نیز به مشکلات ارتش اضافه شود. مشکلات فراوان ارتش سبب شد تا فرماندهان وقت ارتش جمهوری اسلامی ایران با درخواست وقت ملاقات از امام خمینی (ره) برای بیرون رفتن از این وضعیت چاره اندیشی کنند و از امام (ره) بخواهند ایشان فرماندهی خود بر کل نیرو‌های مسلح را مجدداً اعلام نمایند. تا با استفاده از این حکم حکومتی قوام و انضباط بر ارتش برگردد؛ بنابراین امام خمینی (ره) در روز ۲۸ فروردین با صدور پیامی ۲۹ فروردین را روز ارتش اعلام کردند و از ارتشیان درخواست کردند تا در این روز به رژه نظامی بپردازند و از طرف دیگر نیز از مردم خواستند تا به حمایت از ارتش بپردازند.

دربخشی از پیام امام خمینی (ره) آمده بود:

«روز چهارشنبه ۲۹فروردین روز ارتش اعلام می‌شود. ارتش محترم در این روز در شهرستانهاى بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانى خود را از جمهورى اسلامى و ملت بزرگ ایران و حضور خود را براى فداکارى در راه استقلال و حفظ مرزهاى کشور اعلام نمایند.

ملت ایران موظفند از ارتش اسلامى استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند. اکنون ارتش در خدمت ملت و اسلام است و ارتش اسلامى است، و ملت شریف لازم است آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانى خود را از آن اعلام نمایند. اکنون مخالفت با ارتش اسلامى که حافظ استقلال و نگهبان مرزهاى آن است جایز نیست. ما و شما و ارتش، برادرانه باید براى حفظ و امنیت کشورمان کوشش کنیم و به شرارت اشرار و اختلال مفسدان خاتمه دهیم».

امام خمینی (ره) در بخش‌های دیگر پیام خود نیز مشکلات دیگر پیش روی ارتش را نیز مورد توجه قرار دادند تا توطئه‌های داخلی و خارجی علیه ارتش جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب کنند.

بدین ترتیب ارتش جمهوری اسلامی ایران تثبیت شد و اولین رژه در نظام جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش با بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی در ۲۹ فروردین سال ۵۸ برگزار شد و در طول این سال‌ها همه ساله به مناسبت روز ارتش، نیرو‌های نظامی و پاسداران برای نشان دادن توانایی و آمادگی خود، به تجلیل از این روز در سراسر کشور پرداخته و با برگزاری رژه‌های گسترده برای جهانیان به نمایش قدرت می‌پردازند.
 ‌
می‌توان گفت؛ این روز نشان دهنده پاسداری و عزم جهادی نیرو‌های نظامی برای حفظ امنیت و دفاع از کشور می‌باشد که ارتش جمهوری اسلامی ایران (آجا) پیکره اصلی نیرو‌های مسلح ایران را تشکیل می‌دهد و وظیفه اصلی آن نیز «حفاظت از استقلال و تمامیت ارضی کشور» است.

اما رویکرد امام خمینی در روز‌های قبل از پیروزی  انقلاب اسلامی رویکردی متفاوت بود. رویکرد اساسی امام خمینی (س) به ارتش در آستانه انقلاب در مصاحبه با روزنامه فرانسوی لوژورنال در تاریخ هفتم آذرماه ۵۷ چنین  انعکاس یافت: «سربازان و افسرانی که با مردم پیوند دارند و خود آنان از وجود رژیم شاه رنج می‌برند دیر یا زود به مردم می‌پیوندند.» 
 امام همچنین پیش از آن در مصاحبه با روزنامه «السفیر» در دوم آذر ماه ۵۷ اعلام کرد: «طبق اخباری که به ما می‌رسد حوادثی در ارتش اتفاق افتاده و می‌افتد که نشانه بیداری آنهاست و ما مطمئنیم که دیر یا زود به ندای ملت پاسخ برادرانه خواهند داد.»

اولین رژه در نظام جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش با حضور امام خمینی (ره) در ۲۹ فروردین سال ۵۸ برگزار شد و در این ۴۵ سال در چنین روزی رژه ارتش جمهوری اسلامی با حضور مقامات سیاسی و لشکری برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • خسارات جبران ناپذیرعملیات وعده صادق برای رژیم صهیونیستی
  • حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)، مصادیق بارز کرامت
  • جز امام (ره) و رهبری کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود
  • جز حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود
  • دلیرمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوره‏‌های مختلف انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند
  • ارتش مایه مباهات و سربلندی ملت ایران است
  • حضرت آیت الله نوری همدانی: امروز لازم است مراکز علمی قم و نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟