Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@09:03:39 GMT

تنبلی؛ رهاورد دوران قرنطینه برای دانشجویان 

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۱۲۱۷

تنبلی؛ رهاورد دوران قرنطینه برای دانشجویان 

حسین علیان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به مشکلات خانواده‌ها در دوران قرنطینه اظهار داشت: در دوران کرونا احتمال بروز مشکلات بین افراد با اعضای خانواده بیشتر است. زمان طولانی در کنار هم بودن و از بین رفتن حریم خصوصی در بین اعضای خانواده یکی از مشکلاتی است که در این دوره به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه خواجه نصیر گفت: این مرکز در راستای وظایف خود تلاش کرده مشکلات روحی روانی دانشجویان ناشی از قرنطینگی کرونا را برطرف کند. بر همین اساس خدماتی به صورت مشاوره مجازی و تلفنی در این ایام به دانشجویان ارائه داده است.

خدمات مشاوره‌ای دانشگاه در زمان کرونا

علیان گفت: اقدامات مرکز مشاوره در دوران کرونا شامل اطلاع رسانی مشاوره مجازی در سطح وسیع در بین دانشجویان از طریق کانال روابط عمومی دانشگاه، پیگیری موارد بحرانی سابق به صورت تلفنی، افزایش مشاوره مجازی به صورت متنی آنلاین و آفلاین، افزایش ارائه اطلاعات در کانال و سایت مرکز مشاوره شامل اطلاعات مورد نیاز در دوران شیوع ویروس و کاهش استرس ناشی از آن، معرفی کتاب های مفید برای مطالعه در این ایام و پیگیری شرایط دانشجویانی که قبلا جلسات فعال مشاوره حضوری داشته اند و ادامه جلسات آنها در فضای مجازی است.

وی تصریح کرد: سایر اقدامات مرکز مشاوره شامل برنامه‌ریزی جهت ارجاع دانشجویان تهرانی برای ملاقات روانپزشک در شهرهای خودشان، معرفی روانپزشکان سایر شهرها به دانشجویان نیازمند به خدمات روانپزشکی (در مورد برخی شهرها از مشاوران سایر دانشگاه ها اطلاعاتی گرفته و در اختیار دانشجویان قرار داده شد) و ارائه مشاوره تلفنی با دانشجویان طبق برنامه قبلی حضور مشاوران مرکز مشاوره است.

الزام تسهیل سوالات امتحانات پایان ترم

مدیر مرکز مشاوره دانشگاه خواجه نصیر در خصوص رفتار مناسب اساتید با دانشجویان در زمان کرونا و امتحانات پایان ترم اظهار داشت: افزایش تکالیف روزانه و درخواست انجام کامل آنها در طول ترم و کاهش دشواری سوالات امتحانات پایان ترم می‌تواند رفتار مناسب‌تری در این دوران از سوی اساتید در قبال دانشجویان باشد.

موارد عمده مراجعه دانشجویان به مرکز مشاوره در دوران کرونا

علیان در پاسخ به اینکه دانشجویان بیشتر در مورد چه موضوعاتی در زمان کرونا به مرکز مشاوره آمدند، توضیح داد: تنبلی و کاهش انرژی در ایام قرنطینه بیشترین موضوع مشاهده شده در بین دانشجویان بود که سهل انگاری در مطالعه منابع درسی و در نتیجه اضطراب در بین آنها را به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در کنار این موضوع استرس ناشی از بیماری در خود و اعضای خانواده نیز آمار بالایی را به خود اختصاص داده بود. چند مورد فوت اعضای خانواده ها را در بین دانشجویان داشتیم که مشاوره های سوگواری برای آنها انجام شد البته این نوع مشاوره در فضای مجازی دشواری زیادی به همراه داشت. علاوه بر موارد فوق، دانشجویانی که دارو مصرف می کردند، برای تمدید یا تغییر دارو مشکلات زیادی داشتند و عدم دسترسی به روانپزشک خود منجر به به هم خوردن تعادل دانشجویان می شد که تا حد امکان مدیریت شد.

مدیر مرکز مشاوره دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: «خود بیمار انگاری» نیز یکی دیگر از مشکلات مشاهده شده مهم در بین دانشجویان بود که دانشجویان به وضوح علائم بیماری را در خود مشاهده می‌کردند. از آنجایی که این علائم فقط جنبه روانی دارد با مشاوره دانشجویان به سمت شناخت صحیح خود تا حدی مشکل رفع شد همچنین وسواس شستشو نیز در این ایام بین دانشجویان افزایش یافته بود که دانشجویان برای کاهش استرس‌های خود این روش را به کار می‌بردند. برای رفع این مساله نیز تلاش‌های زیادی صورت گرفت. 

برچسب‌ها ویروس کرونا اختلالات اضطرابی مشاوره دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختلالات اضطرابی مشاوره دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ویروس کرونا اختلالات اضطرابی مشاوره دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بین دانشجویان اعضای خانواده دانشگاه خواجه مرکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان

همایون عمودی زاده اظهار کرد: مرکز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و صدای مشاور ۱۴۸۰ جزو فعالیت‌های سازمان بهزیستی در راستای ارتقاء توانمندی‌های افراد در معرض آسیب و آسیب دیدگان اجتماعی جهت مقابله با مسائل اجتماعی در شرایط بحرانی است.

وی اضافه کرد: ارتقاء توانمندی‌های افراد در معرض آسیب و آسیب دیدگان اجتماعی جهت مقابله با مسائل اجتماعی در شرایط بحرانی از طریق ارائه خدمات تخصصی و به موقع اورژانس اجتماعی و همچنین شناسایی آسیب‌های اجتماعی نو پدید با توجه به گستردگی اهداف، سازمان بهزیستی بسیار مهم است.

 مدیرکل بهزیستی لرستان از فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در استان به صورت دولتی و غیردولتی به جامعه هدف خبرداد و افزود: در زندگی امروز با توجه به استرس‌ها و اضطراب‌هایی که در زندگی وجود دارد همه مردم نیازمند خدمات مشاوره‌ای هستند و از آنجا که دسترسی به مراکز مشاوره حضوری ممکن است موجب به وجود آمدن چالش‌هایی در زندگی افراد شود لذا خط تلفنی صدای مشاور سازمان بهزیستی، برای ارائه خدمات مشاوره رایگان فعال است.

عمودی زاده تصریح کرد: این سامانه تلفنی همه روزه از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۴ به صورت رایگان فعال است.

وی از فعالیت ۱۱ مرکز اورژانس اجتماعی در استان خبر داد و گفت: این مراکز آمادگی لازم برای ارائه خدمات به جامعه هدف در لرستان را دارند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان