Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی شرفی» سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره شائبه‎های پیش آمده مبنی بر اینکه اگر دانش آموزی از حساب کاربردی شاد خارج شود، دیگر نمی‌تواند به آن وارد شود و از لیست وزارتخانه خارج می‌شود، گفت: چنین چیزی نیست و ما اصلا آن را تایید نمی‌کنیم. دانش آموزان و معلمان تنها به اخباری که در کانال‌های عمومی شبکه شاد است، اطمینان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام خبرهایی که در کانال پیشتیبانی و اطلاع‌رسانی شاد منتشر می‌شود، قابل استناد بوده و از نظر ما اعتبار دارد. مابقی اطلاعیه‌هایی که در کانال‌هایی دیگر درباره اپلیکیشن شاد زده می‌شود، واقعیت نداشته و ارتباطی هم با آموزش و پرورش ندارد.

شرفی در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد، اگر دانش‌آموزی از روی اجبار حساب کاربری خود را در اپلیکشین شاد حذف کند، دوباره بتواند وارد نرم‌افزار شود؟ گفت: دانش آموز بعد از حذف حساب کاربردی دوباره می‌تواند به شاد برگردد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و اینکه گفته می‌شود، اسم  دانش‌آموز با حذف حساب کاربردی شاد از لیست وزارتخانه حذف می‌شود نیز صحت ندارد. اگر بنا به هر دلیلی دانش‌آموزی شاد را حذف کرد، دوباره با ارائه کد ملی می‌تواند احراز هویت کند و وارد شاد شود.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره آغاز ثبت‌نام مجازی در شبکه شاد در مهر ماه توضیح داد: دانش‌آموز زمانی که در سامانه سناد ثبت‌نام کند به شکل خودکار در اپلیکیشن شاد هم ثبت‌نام می‌شود و نیازی به ثبت‌نام مجدد نیست.

شرفی در خصوص حذف مرحله احراز هویت برای دانش‌آموزان بین پایه‌ای در اپلیکیشن شاد گفت: موضوع احراز هویت را برای دانش آموزان بین پایه‌ای حذف خواهیم کرد، به عنوان مثال کسی که کلاس سوم بوده و در مهر ماه به کلاس چهار می‌رود، دیگر نیازی نیست در شاد احراز هویت شود و این کارها را ما انجام می‌دهیم، اما بررسی احراز هویت برای پایه اول، پایه هفتم و دهم که دوره تحصیلی تغییر می‌کند، انجام خواهد شد.

وی با اعلام ارائه نسخه جدید اپلیکشین شاد در مهر ماه گفت: در اول مهر ماه یک نسخه جدید از اپلیکشین شاد را ارائه می‌کنیم. در حال حاضر روی این برنامه کار می‌شود و قطعا امکانات بیشتری به نسبت نسخه اولیه دارد. تلاش می‌شود تا مهر ماه مشکلات نرم افزار شاد برطرف شود تا اگر شاهد شیوع بیشتر کرونا ویروس در کشور بودیم دانش آموزان به راحتی به آموزش مجازی دسترسی داشته باشند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش گفت: این اپلیکشین به شکل خودکار فایل‌هایی که ارسال و دریافت می‌‎شود را فشرده می‌کند تا فضای کمتری از حافظه گوشی و تبلت دانش‌آموزان اشغال شود.

وی در پاسخ به این سوال که امتحانات مجازی در بستر شاد چقدر امن هستند؟ گفت: آزمون‌های آنلاین به عنوان ابزار کمکی مطرح است،‌ این روش اصلا الزامی نیست، بلکه به عنوان یک ابزار کمکی برای معلم تلقی می‌شود و اگر معلم بخواهد می‌تواند از این امکان استفاده کند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش گفت: اگر تقلبی در این فضا شکل می‌گیرد، ما راهکاری‌های ارزیابی را در اختیار معلم گذاشتیم و اگر معلم به این نتیجه رسید که آزمون آنلاین شاد خروجی مد نظر او را نداشته، می‌تواند از راه‌های دیگر مانند تمرین و تکلیف استفاده کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا تقلب احراز هویت کووید 19 اپلیکیشن شاد مهدی شرفی امتحان آنلاین اپلیکیشن شاد دانش آموزان احراز هویت مهر ماه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه هم‌زمانی آزمون تخصصی حفظ و استخدامی آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری مهر، در اواخر سال گذشته اطلاعیه‌ای مبنی بر تغییر آزمون استخدامی آموزش و پرورش و برگزاری آن به تاریخ ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ صادر شد که منجر به تلاقی با آزمون (کتبی) تخصصی ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم که از سوی سازمان دارالقرآن کریم برپا می‌شود، شد.

تعدادی از حافظان، در هر دو آزمون ثبت‌نام کرده‌اند و طی تماس و درخواست‌های متعدد خواستار تغییر زمان این آزمون بودند، منجر به صدور اطلاعیه‌ای از سوی دبیرخانه ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم (مستقر در سازمان دارالقرآن الکریم) شد که متن آن به شرح زیر است:

اطلاعیه هم‌زمانی آزمون تخصصی حفظ و استخدامی آموزش و پرورش

با آرزوی موفقیت برای شما حافظان گرامی به اطلاع می‌رساند، ثبت‌نام نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم بر اساس جدول زمان‌بندی شده از ابتدای اسفندماه ۱۴۰۲ از طریق سایت تلاوت آغاز شد و حافظان محترم با مطالعه آئین‌نامه ثبت‌نام و زمان برگزاری آزمون‌ها خصوصاً مرحله اول که در ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، اقدام به ثبت‌نام کردند.

حدوداً در همین ایام نیز ثبت‌نام جهت آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش، با اعلام برگزاری آزمون در تاریخ ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ انجام می‌شود ولی در اواخر سال گذشته اطلاعیه‌ای مبنی بر تغییر آزمون آموزش و پرورش از زمان قبلی به تاریخ ۱۴ اردیبهشت‌ماه توسط جهاددانشگاهی صادر که منجر به تلاقی و برگزاری دو آزمون حفظ و استخدامی در یک روز می‌شود.

از آنجا که تعدادی از حافظان، در دو آزمون ثبت‌نام کرده بودند طی تماس و درخواست‌های متعدد خواستار تغییر زمان آزمون می‌شوند؛ لذا سازمان دارالقرآن طی نامه‌ای رسمی مراتب را جهت تغییر زمان آزمون پیش‌بینی شده استخدامی آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه اعلام و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد که تا کنون پاسخی دریافت نشده است؛

بنابراین با توجه به موارد فوق و ذکر این مطلب که بیش از ۹۰ درصد حفاظ خارج از شمول موضوع استخدامی بوده و با توجه به تاریخ اعلامی برنامه ریزی و ثبت‌نام نموده‌اند به اطلاع می‌رساند: مرحله اول آزمون (کتبی) در تاریخ اعلام شده روز جمعه صبح ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به‌صورت همزمان از ساعت ۸:۳۰ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کد خبر 6080731 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • امکان افشای سئوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • بازوی حامی باش، راهکار جدید اپلیکیشن بله برای حمایت از کودکان
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • اطلاعیه هم‌زمانی آزمون تخصصی حفظ و استخدامی آموزش و پرورش
  • صدور بیش از ۹۰ هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان