Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصور کنید در سرزمینی زندگی می‌کنید که در دیوارهایی بلند و محکم محصور است و ایده‌ای از چگونگی جهان خارج از این دیوارها ندارید. شما و پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگتان در سرزمین محصور به دنیا آمده‌اید و هیچ کس به یاد ندارد زندگی سوی دیگر دیوارها چه شکلی است. جغرافیا و تاریخ سرزمین را حاکمیت برای شما ترسیم کرده است و شما آن را در مدرسه می‌آموزید و هر گونه شک کردن در چیزی که به عنوان حقیقت جهان به شما گفته می‌شود، مجازات مرگ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا باید در میان دیوارها زندگی کنید؟ تاریخ می‌گوید صد سال قبل، غول‌های ناشناخته‌ای جوری به انسان‌ها و تمدن انسانی حمله کردند که بشریت به مرز انقراض رسید. برای همین هم دیوارهایی مستحکم ساخته شد تا باقیمانده انسان‌ها در امنیت در آن زندگی کنند. امنیتی که به بهای فدا کردن آزادی به دست آمده و تحمل هر چیزی از جمله فقر در زندگی روزمره را برای مردم شهر ممکن کرده است. هر چند که این امنیت، چندان دوام نمی‌آورد. سر و کله غول‌ها دوباره پیدا می‌شود و دیوارها آسیب می‌بینند و زندگی انسان‌ها و تمدنی که ساخته‌اند دوباره در معرض خطر قرار می‌گیرد. 

انیمه سریالی حمله به تایتان Attack On Titan ماجرایی هیجان‌انگیز و البته داستانی پیچیده و پر رمز و راز است که ماجرایش از حمله غول‌ها به دیوارها آغاز می‌شود. غول‌ها، موجودات عظیم‌الجثه با ظاهر انسانی، روی خانه‌ها پا می‌گذارند و آدم‌ها را مثل با دو انگشتشان بلند می‌کنند و می‌خورند. آن‌ها که از حمله غول‌ها زنده مانده‌اند یا به مزارع می‌زوند تا در تولید غذا کمک کنند یا در برنامه‌ای آموزشی برای عضویت در گروهان ویژه مبارزه با غول‌ها شرکت می‌کنند. 

هر کس قوی‌تر است و کار کردن با سلاح و ابزار مخصوص حرکت در میان دیوارها را بهتر یاد می‌گیرد، شانس بیشتری هم برای زنده ماندن دارد. اما آنچه که در این میان اهمیت بیشتری از مبارزه برای بقا دارد، رازهایی است درباره این سرزمین، ماهیت غول‌ها، حقیقت دیوارها و واقعیت زندگی پشت آن‌ها که رفته رفته در دل سریال روشن می‌شوند. 

انیمه‌ یا انیمیشن ژاپنی، گاه بر اساس مانگا یا کمیک‌بوک ژاپنی ساخته می‌شود. فضای برخی انیمه‌ها به مانگا نزدیک‌تر است و برخی متفاوت‌ترند. انیمه Attack On Titan فضایی مانگایی دارد و احتمالا برای همین هم هست که مثل انیمه فوتبالیست‌ها که سال‌ها پیش از تلویزیون پخش می‌شد، در لحظات حساس روی صورت شخصیت‌ها مکث می‌کند و شخصیت‌ها در حین اینکه به هوا پریده‌اند یا در حال پیمایش مسیری برای حمله به غول هستند، دیالوگ‌های بلند می‌گویند.

با این وجود داستان این انیمه پرکشش و جذاب است و موقع تماشای آن وقتی غرق در فضای داستانید، احتمالا آدرنالین زیادی در بدنتان ترشح می‌شود. هر قسمت از این انیمه، حدود ۲۵ دقیقه است که با احتساب تیتراژ آغاز و پایان و آنچه گذشت و آنچه در آینده خواهید دید، حدود پانزده‌ دقیقه‌ زمان مفید آن است. فصل اول آن ۲۵ قسمت است که هر چقدر بیشتر ببینید احتمالا بیشتر به قسمت بعدی مشتاقید.

 قهرمانان داستان، گروه نجات و مبارزه با غول‌ها هستند. یکی از شخصیت‌های اصلی ارن یگر و دوستانش، به دنبال پاسخی برای اینکه غول‌ها از کجا آمده‌اند و چطور می‌توان از شرشان خلاص شد، با ماجراهای عجیب و غریبی مواجه می‌شوند. در طول داستان، مدام قهرمان‌ها از خود سوال می‌کنند که چرا باید بمیرند یا شاهد مرگ دوستانشان باشند؟ و چرا از دیدن مرگ دیگران به جای احساس ناراحتی، خوشحالند از این که خودشان زنده مانده‌اند. انتخاب جان خود یا جان دیگری، جایی که خطر مرگ بیش از هر زمان دیگری است، انتخابی دشوار است که قهرمانان این سریال زیاد با آن آزموده می‌شوند. 

دیوار در فرهنگ بشریت مفهومی تاریخی است. از دیوار چین گرفته تا دیوار برلین، از دیوار حائل غزه تا دیواری که ترامپ می‌خواست در مرز امریکا و مکزیک بسازد. ما با مفهوم دیوار غریبه نیستیم.  دیوار این سریال هم قصه‌ای تازه از یک دیوار برایمان تعریف می‌کند. 

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1395577

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ژاپن سینمای جهان انیمیشن غول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش کُن‌هایی که جانتان را می‌گیرند!

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نسبت به سوءمصرف مخدرهای توهم‌زا هشدار داد و گفت: اگر فردی بیماری زمینه‌ای مربوط به روان داشته باشد، بیماری او با مصرف مواد روان‌گردان و توهم‌زا تشدید شده و می‌تواند تبدیل به مشکلی حاد و خطرناک شود.

به گزارش فارس، زندگی با وجود اعتیاد به مواد مخدر و الکل هیچ وقت ساده نیست. سلامت روان و سوءمصرف مواد مخدر دو امری هستند که هرگز در کنار هم اتفاق نمی‌افتند. تاثیر مواد مخدر بر سلامت روان به دو دسته بلند مدت و کوتاه مدت تقسیم می‌شود.

 مواد مخدر مانند الکل، روانگردان‌ها و هروئین می‌توانند بر خلق و خوی مصرف کننده تاثیر بگذارند. مصرف آنها با تحریک برخی احساسات و خنثی کردن برخی دیگر همراه است. شاید به همین دلیل است که برخی از افراد به آنها رو می‌آورند.

تغییر خلق و خو و رفتاری که در اثر مصرف مواد مخدر به وجود می‌آید، در نتیجه تغییر مغز است و فراموش نکنید که مغز سلامت روان شما را کنترل می‌کند. مواد مخدر بر هورمون‌های مغز و در پی آن بر پیام‌های صادره از مغز تاثیر می گذارد.

اثر کوتاه مدت مصرف مواد مخدر بر سلامت روان می‌تواند چیزی شبیه به لذت بردن و شادی باشد. پس از مصرف مواد مخدر در کوتاه مدت احساس عجیب و خوشایندی خواهید داشت. 

جمال شمس،استاد روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درباره اثرات مخدر‌هایی که مورد سوءمصرف قرار می‌گیرند مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه مخدرها با توجه به اثراتی که دارند به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند، افزود: برخی از این مواد محرک‌ و دسته‌ای دیگر مضعف‌های سیستم عصبی هستند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه برخی از مخدرها مثل تریاک، هروئین، گل، حشیش یا ماری جونا دسته‌ای خاص هستند خاطرنشان کرد: دسته‌ای دیگر از این مواد، توهم زا‌ها هستند که شخص زمانی که این مواد را استفاده می‌کند دچار اختلالات حسی، شنوایی یا بینایی می‌شود.
 
استفاده از توهم‌زاها، ارتباط شما با واقعیت را قطع می‌کند.

شمس با اشاره به اینکه دسته اصلی مواد توهم‌زاها  "ا ل اس دی" است توضیح داد: LSD روانگردانی است که باعث توهم دیداری و شنیداری می‌شود. این ماده وابستگی روانی شدید ایجاد کرده و اعتیاد آور است، زمانی که فرد این مخدر را مصرف می‌کند درک و شناختی که از واقعیت و محیط پیرامونی خود داشته، به کلی تغییر پیدا می‌کند، مسئله اینجاست که این حالات برای برخی خوشایند است، به شکلی که پاسخ شرطی از مغز می‌گیرند و به این مواد اعتیاد پیدا می‌کنند.

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه توهم‌زاها انواع مختلف دارند، خاطرنشان کرد: به طور مثال برخی از افراد از کتامین(Ketamine) استفاده می‌کنند، این ماده یک داروی تجویزی است که عمدتا برای القا و حفظ بیهوشی استفاده می‌شود، این دارو بیهوشی تجربه‌ای را القا می‌کند که حالتی شبیه خلسه را در مصرف‌کننده ایجاد می‌کند.

وی درباره توهم‌زاهایی که پایه گیاهی دارند و مورد سوءمصرف قرار می‌گیرند نیز مواردی را مطرح کرد و گفت: در چند سال اخیر موادی با عنوان قارچ یا اصطلاحا ماشروم مورد سوء مصرف قرار می گیرد، این مواد در واقع گیاهانی هستند که پرورش داده می‌شود و پس از مصرف اثر توهم زایی داشته و اختلالات حسی ایجاد می‌کنند.

شمس نسبت به مصرف موارد مخدر خصوصا توهم‌زاها هشدار دارد و افزود: توهم‌زاها همانند سایر مواد مخدری که مورد سوءمصرف قرار می‌گیرند بر عملکرد و سیستم روان اثر دائمی دارند، این مواد و یا داروهای توهم‌زا مثل سایر موادی که مورد سوء مصرف قرار می‌گیرند بر سیستم روان اثر دارند و تغییرات پایداری در مغز ایجاد می‌کنند، این تغییرات باعث می‌شود که شخص مصرف را ادامه داده و این ادامه مصرف و اثرت مخرب و گاهی مادام‌العمر را با او به همراه خواهد داشت.

عضو هیأت علمی دانشگاه به نشانه‌های استفاده از توهم‌زاها در مصرف کنندگان این مواد اشاره کرد و گفت: از حرف‌ها، رفتارها و مسایلی که این افراد عنوان می‌کنند می‌توان متوجه شد که این فرد در عالم دیگری به سر می‌برد و سرخوش است یا با خودش صحبت می‌کند، یا اینکه چیزی را می‌بیند که دیگران نمی‌بینند.

مخدرها عمر را کوتاه می‌کنند و زوال عقل به همراه دارند

وی در پاسخ به این سوال که آیا سوءمصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها بر روند طول عمر اثری دارند یا خیر؟، گفت: با توجه به تغییراتی که این مواد در بدن ایجاد می‌کنند اثرات سوء بر بدن دارند؛ به طور مثال ریسک خطر تصادفات منجر به مرگ و میر و یا ایجاد عارضه همیشگی در مصرف کنندگان مواد مخدر به مراتب بیشتر است.

شمس به ارتباط بین استفاده از مواد مخدر با زوال عقل اشاره کرد و افزود: ساده ترین مثال در مصرف‌کنندگان این مواد این است که کسی که این مواد را مصرف می‌کند، بعد از مدتی تمام فکر و زندگی‌اش صرفا مصرف مخدر است، این افراد به تغذیه، رفتارهای غلطی که منجر به کاهش طول عمر می‌شود توجهی ندارند؛ بنابراین مشکلات قلبی، عروقی، ریوی و مغزی بیش از سایرین آنان را تهدید می‌کند.

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هشدار داد: حتی اگر این مواد اثر مستقیم بر سلامت فرد نداشته باشند، به صورت غیرمستقیم اثرات مخرب بهداشتی بسیار زیادی را به دنبال خواهد داشت.
 
شمس درباره روش‌های ترک مواد توهم‌زا توضیحاتی داد و گفت: استفاده از انواع روش‌های روان درمانی غیر دارویی در ترک توهم‌زاها موثرند؛ ضمن اینکه اگر فردی بیماری همراه یا زمینه‌ای داشته باشد، دارو درمانی نیز مورد توجه است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: اثری که سوء مصرف مواد بر بدن دارد به دو دسته تقسیم می‌شود؛ برخی از آثار محسوس و قابل مشاهده‌اند و برخی از مواد غیر قابل مشاهده‌اند و بر ارگان‌های داخلی بدن و سلول‌ها اثر دارند، به زبان ساده‌تر استفاده از هر ماده مخدری  روند مرگ سلولی را تسریع می‌کند.

دیگر خبرها

  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم
  • (ویدیو) سندروم توهم بیقرار «بایدن»
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی باران به بناهای تاریخی سیستان وبلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • اوسمار قید استادیوم استادیوم آزادی را زد
  • وعده صادق؛ توهم امنیت و قدرت پوشالی صهیونیست ها را فرو پاشید
  • جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
  • حال خوش کُن‌هایی که جانتان را می‌گیرند!
  • اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش‌سوزی در شرق تهران