Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شرایط تولید محصولات باغی را مساعد دانست و گفت: با توجه به بارندگی‌های متناوب و عدم تهدید سیل در استان‎ها، تولید محصولات باغی از وضعیت مساعدی برخوردار است.

او افزود: امسال شرایط آبگیری سد‌ها به گونه‌ای است که به سبب بارش‌های مناسب، وضعیت متعادل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادلو ادامه داد: علی رغم شرایط مساعد، تولید محصولات باغی همانند سال گذشته نیست، اما برقراری تعادل تا حدودی می‌تواند کمبود تولید را جبران کند.

نایب رئیس اتحادیه باغداران با اشاره به اینکه تولید محصولات باغی در سال گذشته ۲ برابر متوسط تولید بود، بیان کرد: امسال پیش‎بینی‌ها حاکی از آن است که تولید محصولات باغی به سبب نبود سرمازدگی، سیل و تگرگ مناسب باشد، از این رو برنامه‎ریزی برای صادرات امری ضروری است.

به گفته شادلو، هم اکنون ۲۰ درصد مراحل تولید را پشت سرگذرانده‌ایم و ۸۰ درصد دیگر پیش روست که امیدواریم با اتخاذ تدابیر مناسب بازار کمتر دچار حوادث طبیعی شود.

نایب رئیس اتحادیه باغداران افزود: با استمرار شرایط مساعد اقلیمی انتظار می‌رود کیفی بودن محصول بتواند کمبود تولید نسبت به سال ما قبل را جبران کند.

او با اشاره به اینکه کمبودی در تامین نیاز بازار داخل نداریم، بیان کرد: بازار‌های صادراتی باید پا برجا بماند و نباید با اتخاذ تصمیمات یک شبه صادرات قطع و وصل شود.

نایب رئیس اتحادیه باغداران در پایان تصریح کرد: در سال جهش تولید با رفع مشکلات پیش روی صادرکنندگان انتظار می‌رود شاهد رونق صادرات باشیم تا رشد تولید محصولات باغی دچار خدشه نشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهش تولید رونق صادرات حوادث طبیعی محصولات باغی تولید محصولات باغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی، به اقدامات و برنامه‌های سازمان غذا و دارو در حوزه غذا و صادرات محصولات خام کشاورزی اشاره کرد و گفت: طرح غنی‌سازی نان با آهن و اسید فولیک را توانستیم اجرا کنیم و همه شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند.

وی افزود: در تداوم طرح غنی سازی شیر با ویتامین D موفق شدیم مراحل اولیه غنی سازی آرد با ویتامین D را شروع کنیم، چون قوت قالب مردم ما نان است و بیشترین مصرف در کالاهای اساسی هم گندم است.

محمدی ادامه داد: یکی از اقدامات بزرگ ما در سال گذشته، توسعه پایش سموم در مواد غذایی است که ما هر سال این کار را انجام می‌دهیم و سال ۱۴۰۲ بسیار بیشتر انجام دادیم و اقلامی که آلودگی با آفت کش‌ها، سموم و نیترات را دارند، شناسایی می‌کنیم.

وی افزود: بالغ بر ۵۰۰ آزمایشگاه در سراسر کشور داریم که ۵۳ آزمایشگاه مربوط به وزارت بهداشت است، دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزمایشگاه مرجع که این آلودگی‌ها را اندازه‌گیری می‌کند. مثلاً برای پسته یکی از شاخص‌هایی که همه کشورها از ما می‌خواهند، آلفاتوکسین پسته است و سه آزمایشگاه در تهران، رفسنجان و کرمان توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است.

محمدی در ارتباط با آلفاتوکسین، گفت: با توجه به مشکلاتی که برای صادرات به وجود آمد تاکید شد که همه محصولات خام کشاورزی مشمول آزمایش شوند، یعنی موقع صادرات ما شاخص مورد تأیید کشور مقصد را می‌گیریم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸ هزار شاخص را تدوین و کتابچه آن را در اختیار همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دادیم که بومی‌سازی شده است. یعنی بر اساس میزان مصرف همه محصولات خام کشاورزی؛ مثل ذرت، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، هویج و…، در کشور ما این میزان مشخص است. حالا اگر بخواهیم این محصولات را صادر کنیم، سطح شاخص را باید کشور مقصد به ما بدهد، یعنی مقصد صادراتی اعلام می‌کند که سطح آرسنیک برنج مورد قبول من مثلاً ۲۵۰ است، در کشور ما این سطح بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ است. ما بر اساس استاندارد آن کشور اگر سختگیرانه‌تر باشد به صادر کننده‌ها اعلام می‌کنیم که مقصد صادراتی شما تا این سطح را قبول می‌کند بیش از این سطح ما غیر منطبق اعلام می‌کنیم؛ در نتیجه اجازه صادرات نمی‌دهیم، به همین دلیل ما در رابطه با پسته و محصولات خام کشاورزی، تا زمانی که جواب آزمایش مشخص نشود اجازه صادرات نمی‌دهیم، طبیعتاً به مواردی اجازه صادرات می‌دهیم که منطبق باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند
  • پتانسیل تولید ۲ میلیون تن ماهی در قفس وجود دارد
  • تحقق شعار"جهش تولید" در اولویت برنامه‌های زامیاد قرار دارد/ توسعه و بهبود سبد محصولات زامیاد در دوره جدید مدیریتی
  • پتانسیل خودکفایی محصولات اساسی در کشور وجود دارد
  • رونق گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در گلستان
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید 
  • تعریف ۵ رویکرد جهاد کشاورزی مازندران برای تحقق شعار سال
  • چند پیشنهاد برای تحقق «رونق تولید با مشارکت مردم»
  • ۸۰ درصد کیت‌های آزمایشگاهی مورد استفاده تولید داخل هستند