Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس با بیان اینکه رفع مشکلات زیست‌محیطی تالاب انزلی در اولویت قرار دارد گفت: قرارداشتن روستاها و اراضی مردم در حریم تالاب زمینه‌ساز بروز بسیاری از معضلات است. ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

احمد دنیامالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، رفع مشکلات زیست‌محیطی تالاب بین‌المللی انزلی را یکی از اولویت‌هایی که باید سریع‌تر مورد پیگیری باشد خواند و اظهار داشت: بزرگترین مشکلی که روستاهای بندرانزلی و مردم آن دارند این است که حریم تالاب انزلی باید مورد بازنگری جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس با تأکید بر اینکه آن‌چه که در حوزه حریم تالاب انزلی مصوب شده از حیث کارشناسی و اجرایی دچار مشکلاتی است عنوان کرد: در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از روستاهای ما 100 درصد در حریم تالاب قرار دارند که این موضوع مشکلاتی را برای اهالی آن به بار آورده است.

دنیامالی قرار داشتن روستاها و اراضی مردم در حریم تالاب را زمینه‌ساز بروز بسیاری از مشکلات دیگر هم برای اهالی آن و هم برای خود تالاب تلقی کرد و افزود: برای حل و فصل معضل حریم تالاب انزلی تاکنون پیگیری‌ها و مذاکرات زیادی انجام دادیم و با توجه به دغدغه مردم منطقه همچنان این روند را دنبال می‌کنیم.

پاسخ استاندار گیلان به خبرنگار تسنیم؛ چرا اسمی از آستارا در لایحه توسعه منطقه آزاد انزلی نیامد؟ + فیلممعاون سازمان برنامه و بودجه کشور: «منطقه آزاد انزلی» آماده تبدیل‌شدن به هاب ترانزیت کالا با اوراسیاست

وی بسترها و زمینه‌های توسعه و پیشرفت شهرستان بندرانزلی را بسیار وسیع تلقی کرد و با بیان اینکه باید از مواهب منطقه به بهترین نحو ممکن بهره‌برداری شود تصریح کرد: افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله اهداف مهمی است که به صورت ویژه برای تحقق آن در بندرانزلی تلاش می‌کنیم.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس رفع مشکل اشتغال به کار جوانان و ایجاد فرصت‌های شغلی را مهم‌ترین فایده حرکت به سمت رونق سرمایه‌گذاری در بندرانزلی دانست و ابراز داشت: شهرستان بندرانزلی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی زیادی دارد که می‌توان با بهره‌برداری و تکیه بر آن‌ها معضل بیکاری را برطرف کرد.

وی تلاش مجلس یازدهم برای تعامل اثربخش با مجموعه دولت جهت رفع  آسیب‌های اقتصادی و کم‌رنگ کردن هر چه بیشتر تبعات بحران‌های ایجاد شده را نیز ضروری خواند و اظهار داشت: رفع مشکلات اقتصادی از مهم‌ترین مطالبات و خواسته‌های عموم مردم محسوب می‌شود و مجلس یازدهم این موضوع را در اولویت کارهای خود قرار داده است.

دنیامالی رسالتی که بر عهده مجلس است را مورد توجه قرار داد و با اشاره به اینکه مجلس یازدهم برای پاسخ به خواسته‌های مردم آمادگی داشته و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند خاطرنشان کرد: کنترل تورم در کنار تلاش برای حفظ قدرت خرید مردم از مواردی است که انتظار داریم توسط دولت مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم بندرانزلی در مجلس حریم تالاب انزلی حریم تالاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا

ایسنا/گیلان مدیر سازمان پسماند شهرداری‌های گیلان با بیان اینکه در تمام دنیا یکی از روش‌های شناخت شهروند نمونه، میزان همکاری در حوزه مدیریت پسماند است، گفت: جمع آوری زباله به روش هوشمند می‌تواند عامل ترغیب مردم برای تفکیک زباله از مبدا و مشارکت در استفاده از سامانه‌های هوشمند شود و تا حد زیادی در رفع معضل زباله گردی موثر است.

شهرام توانا امروز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ما مثل تمام کشورهای دنیا به ناچار با توجه به افزایش حجم استفاده مردم از سامانه‌ها و سکوها در فضای مجازی باید به سمتی می‌رفتیم که شهروندان به روش‌های هوشمند زباله را تفکیک کنند. لذا در چند شهر ایران این مساله به صورت آزمایشی انجام شد و بعد از آن در قالب یک دستورالعمل اجرایی، روش‌های هوشمند جمع آوری پسماند خشک توسط وزارت کشور به تمام شهرداری‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: در بندرانزلی نیز این امر طی دوره یکساله به صورت آزمایشی آغاز شد تا آرام آرام و با گام‌های مشخص پیش برویم که خوشبختانه شاهد همکاری خوب شهروندان بودیم به طوری که در اوایل سال گذشته کمتر از ۵۰۰ نصب سامانه بهروب را شاهد بودیم ولی الان ۴ هزار نصب داریم.

وی با بیان اینکه میانگین تولید زباله در شهرستان بندرانزلی روزانه تا ۱۲۰ تن است، افزود: ۱۰ تن آن خشک است که همه این زباله‌های خشک ارزش بازیافتی و اقتصادی ندارد از جمله پارچه، چوب، خاک روبه، زباله‌های بهداشتی، و ... اما موادی از جمله پلاستیک، پت، آهن، لاک، آلومینیوم، مشما ارزش بازیافتی دارد.

توانا در خصوص میزان جمع آوری پسماند و زباله خشک تفکیک شده توسط سامانه بهروب در بندرانزلی گفت: از ۱۰ تن زباله خشک؛ ۷ تن قابل ارزش است اگر این مقدار زباله را به عنوان سقف میزان با ارزش‌ها در نظر بگیریم بهروب در هر مرحله جمع آوری در روز بین ۸۰۰ تا هزار کیلو جمع آوری می‌کند یعنی یک هفتم زباله ها و این عدد قابل توجهی است.

مدیر سازمان پسماند شهرداری‌های استان گیلان تصریح کرد: البته نباید از این مساله غفلت کرد که مابقی زباله‌های خشک توسط زباله گردها جمع آوری می‌شود.

توانا به اهمیت جلوگیری از پدیده زباله‌گردی اشاره کرد و گفت: این امر مقوله‌ای است که به دلیل تبعات منفی همچنین تعداد بالای گاراژهای ضایعاتی که باعث پلشتی و چهره بد شهری می‌شود، دادستانی محترم نیز به برخورد با این مساله به عنوان مدعی العموم ورود پیدا کرده و احساس می‌شود جمع آوری زباله به روش هوشمند عامل ترغیب مردم برای تفکیک زباله از مبدا و مشارکت در استفاده از سامانه های هوشمند می‌شود و تا حد زیادی در رفع معضل زباله گردی موثر است.

وی با بیان اینکه نکته مهم در فعالیت بهروب این است مردم تا جایی که می‌توانند این زباله ها را در منزل تفکیک کنند زیرا با این کار زباله کثیف و بی‌ارزش نمی‌شود، گفت: تفکیک زباله در مبدا، روش‌های هوشمندسازی و حتی روش‌های منظم جمع آوری هفتگی به ما کمک می‌کند که بدانیم در چه ساعتی و چه زمانی این زباله را تحویل بدهیم و یا با استفاده از این سکوها و اعلام آمادگی برای تحویل زباله، مسئولین این امر در اسرع وقت جهت تحویل زباله ها مراجعه می‌کنند.

توانا با بیان اینکه هزار کاربر هر هفته با ما همکاری می‌کنند، تصریح کرد: با توجه به استقبال خوب مردم در بندرانزلی از سامانه بهروب، مساله را با جناب آقای استاندار مطرح کردیم و ایشان عین این مطلب را برای تمام شهرداری‌های استان گیلان ابلاع کردند و هم اکنون تمام شهرداری‌های گیلان به صورت نظام‌مند این سامانه را در اختیار دارند.

مدیر پسماند شهرداری‌های استان گیلان با تاکید بر اینکه مردم علاوه بر استفاده از سکوی بهروب برای تحویل زباله های خشک، جهت کارهای دیگر هم می توانند از این سامانه استفاده کنند که از آن جمله کمک های نیکوکاری است، گفت: چون کسانی که در این حوزه همکاری می‌کنند پول گزینه اول آنها نیست هر چند مهم هست ولی می‌خواهند یک کار روشمند انجام دهند لذا این موارد در سامانه بهروب تعریف شده است.

توانا تصریح کرد: در تلاش هستیم دو سکوی دیگر ایجاد کنیم که انحصار برای یک گروه نباشد تا علاوه بر ایجاد فضای رقابتی مردم هم به راحتی با سکوهایی که در اختیار دارند زباله‌های خود را مبادله کنند.

وی افزود: در تمام دنیا یکی از روش‌های شناخت شهروند نمونه، میزان همکاری در حوزه مدیریت پسماند است و از سال ۹۹ که وزارت کشور به تمام شهرداری‌ها این مساله را در قالب دفترچه عوارض بهای خدمات مدیریت پس‌ماند، ابلاغ و تعیین کرد شهرداری‌های به شهروندانی که در حوزه تفکیک از مبدا کمک کرده و مشارکت دارند تخفیف دهد، با این شیوه می‌توانیم میزان همکاری شهروندان در خصوص تفکیک زباله از مبدا را رصد و بر اساس آن تخفیفات لازم را در حوزه نوسازی و عوارض به فعالان این عرصه اعطا کنیم.

مدیر سازمان پسماند شهرداری‌های استان گیلان با بیان اینکه مشارکت در این کار نیاز به فرهنگ سازی دارد، گفت: باید تلاش کنیم با افزایش میزان توسعه و کاربری در این فضا مردم بتوانند با راحت‌ترین، ساده‌ترین و کم انرژی ترین روش؛ بهترین خروجی را از این همکاری داشته باشند.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • ضرورت ورود جدی مسئولان برای رفع اختلاف مالکیت ساکنان تالاب انزلی
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور