Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-23@15:13:18 GMT

موضع جدید ترامپ برای سرکوب اعتراضات آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۳۱۲۲

موضع جدید ترامپ برای سرکوب اعتراضات آمریکا

رویداد۲۴ ترامپ در مصاحبه با پایگاه نیوزمکس، در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا ضرورتی برای ارسال نیروهای ارتش برای مقابله با اعتراضات وجود دارد یا خیر گفت: «بستگی دارد. فکر نمی‌کنم مجبور شویم چنین کاری کنیم. از اختیارات قدرتمندی برای انجام این کار برخورداریم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: «[استفاده از] گارد ملی مرسوم است و گارد ملی ما بسیار قوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره اینکه آیا از این هم فراتر خواهیم رفت باید بگویم مطمئنا در صورتی که نیاز شود بله.»

ترامپ در ادامه مدعی شد که گروه‌های تبهکار زیادی در داخل جمعیت معترضان وجود دارند. او گفت: «داخل اینها ما آنتیفا، آنارشیست‌ها، تروریست‌ها و غارتگران را داریم. آدم‌های بد زیادی داخل این گروه‌ها هستند.»

اسپر دستورش برای بازگرداندن نیروهای ارتش به پادگان‌ها را پس گرفت

ساعتی قبل‌تر رسانه‌های آمریکا گزارش دادند «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا دستور چند ساعت قبل‌تر خود برای بازگرداندن نیروهای ارتش از شهر واشنگتن به پادگان‌ها را پس گرفت.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که سخنگوی کاخ سفید تلویحاً مارک اسپر را به دلیل مخالفت با روش ترجیحی «دونالد ترامپ» برای سرکوب تظاهرات‌ها در آمریکا به برکناری تهدید کرده بود.

سخنگوی کاخ سفید گفت: «وزیر دفاع اسپر در سمتش باقی است اما اگر رئیس‌جمهور اعتمادش به ایشان را از دست بدهد شما را در جریان قرار خواهیم داد.»

ترامپ از زمان ورود به کاخ سفید کوچکترین مخالفت‌ها با نظراتش را تحمل نکرده و شمار زیادی از مشاوران و دستیارانش را به همین دلیل اخراج کرده است.

مخالفت اسپر با ترامپ

احتمال اخراج اسپر از آنجا مطرح شد که او روز چهارشنبه بر خلاف نظر ترامپ با استفاده از قانونی خاص جهت استفاده از نیروهای ارتش برای سرکوب اعتراضات سراسری در این کشور مخالفت کرد.

وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه گفت با توسل به قانون موسوم به «قانون خیرش ۱۸۰۷» برای فرونشاندن اعتراضات مخالف است.

قانون مذکور به رئیس‌جمهور ایالات متحده اختیار می‌دهد در شرایط خاص دستور استقرار نیروهای ارتش و گارد ملی برای سرکوب ناآرامی‌های مدنی، خیزش یا شورش‌ها را بدهد.

مارک اسپر امروز چهارشنبه در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور دونالد ترامپ که گفته بود ممکن است از این اختیار خود استفاده کند گفت: «من از توسل به قانون خیزش حمایت نمی‌کنم.»

ترامپ: برای مدت کوتاهی به پناهگاه کاخ سفید رفتم/گفتند شاید روزی لازم شود

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص ماجرای فرار به زیرزمین کاخ سفید هم ادعا کرده حضور چند روز پیش او در پناهگاه زیرزمینی کاخ سفید حین درگیریِ معترضان آمریکایی با مأموران «سرویس مخفی» برای حفظ ایمنی‌اش نبوده است. 


رئیس‌جمهور آمریکا که با فاکس‌نیوز مصاحبه می‌کرد اصرار کرد حضور او در این پناهگاه فقط برای مدت کوتاهی صورت گرفته و او برای «بازرسی» به آنجا رفته است.

روزنامه نیویورک‌تایمز چند روز پیش برای اولین بار فاش کرد ترامپ بعد از درگیری معترضان با مأموران سرویس مخفی در محوطه بیرونی کاخ سفید به مدت نزدیک به یک ساعت به «مرکز عملیات اضطراری رئیس‌جمهور» منتقل شده است. دیگر رسانه‌های آمریکا نیز با استناد به منابعی در کاخ سفید این خبر را تأیید کردند.

گفته می‌شود هنگام حملات ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱، «دیک چنی»، معاون وقت رئیس‌جمهور آمریکا هم از بیم حمله احتمالی هواپیمای مسافربری به ساختمان کاخ سفید به این پناهگاه زیرزمینی منتقل شده است.

ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز مدعی شد: «من فقط برای مدت کوتاهی انجام بودم و دو یا سه بار برای انجام بازرسی از این پناهگاه بازدید کردم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه اضافه کرد: «رفتم آنجا گفتم شاید یک روز لازم بشود. روز بود، پایین رفتم، آن را بررسی کردم و دیدم مشکلی نیست. بعد خواندم دیدم انگار چه اتفاق بزرگی افتاده! هیچ مشکلی وجود نداشت. هیچ‌کس کوچکترین مشکلی برایمان درست نکرد.»

ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز به سئوال مجری مبنی بر اینکه آیا سرویس مخفی از او خواسته بود برای حفظ ایمنی‌اش به زیرزمین کاخ سفید برود پاسخ منفی داد. سرویس مخفی آمریکا وظیفه محافظت از جان رئیس‌جمهور آمریکا و خانواده او را به عهده دارد.

ترامپ گفت: «نه آنها اصلاً به من چنین چیزی نگفتند ولی گفتند که وقت خوبی است که پایین بروید و نگاهی بیندازید چون شاید روزی لازم باشد آنجا بروید... رفتم و نگاه کردم. برای مدت زمان خیلی خیلی کمی آنجا بودم. گروهی از افراد هم با من برای بازرسی آمدند.»

رسانه‌های آمریکایی گزارش داده بودند «ملانیا ترامپ»، همسر رئیس‌جمهور آمریکا و پسرشان «بارون ترامپ» هم همراه رئیس‌جمهور به پناهگاه منتقل شده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به مجری فاکس‌نیوز گفت: «برایان ضمناً روز بود. شب نبود. فکر کنم داخل گزارش‌ها نوشته بودند شب بود.»

«دونالد ترامپ» در روزهای گذشته از سرکوب اعتراضات و برخورد خشن با معترضان حمایت کرده است. شبکه تلویزیونی KTLA مستقر در لس آنجلس روز چهارشنبه گزارش داد اعتراضات و ناآرامیها در ایالات متحده آمریکا طی روزهای گذشته به کشته شدن دست‌کم ۱۱ نفر منجر شده است.بیشتر بخوانید: موج‌سواری بایدن بر تحولات جاری آمریکا/ آتش اعتراضات دامن ترامپ را در انتخابات خواهد گرفت؟
آمریکا در روزهای گذشته، پس از انتشار فیلمی از قتل نژادپرستانه یک مرد سیاه‌پوست به دست افسر پلیس به صحنه اعتراض یکپارچه علیه نژادپرستی و خشونت پلیس تبدیل شده است.

دوشنبه هفته گذشته فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد یک افسر سفیدپوست زانویش را روی گردن یک مرد سیاه‌پوست گذاشته است. این حادثه به مرگ مظنون سیاه‌پوست که «جورج فلوید» نام داشت منجر شد. منبع: فارس لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترامپ اعتراضات آمریکا رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه نیروهای ارتش دونالد ترامپ برای سرکوب سرویس مخفی فاکس نیوز کاخ سفید برای مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۳۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: موضع آمریکا درباره رفح فریبکارانه است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در گفتگو با خبرگزاری «آناتولی» هشدار داد: «موضع واشینگتن درباره حمله به رفح فریبکارانه است. فلسطینی‌ها در دام تقسیم نقش‌ها میان آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها نمی‌افتند».

وی افزود که اگر دشمن بخواهد به رفح حمله کند، «ملت فلسطین پرچم سفید را بالا نخواهد برد و مقاومت آماده دفاع از خود است».

هنیه در خصوص روند مذاکرات درباره آتش‌بس گفت که رژیم صهیونیستی با آتش‌بس موافق نیست، چیزی که می‌خواهد بازگرداندن اسرایش و ازسرگیری جنگ است و این میسر نیست.

هنیه در ادامه مصاحبه خود به موضوع گسترش دایره جنگ در منطقه پرداخت و رژیم صهیونیستی را عامل این امر دانست و افزود که دامنه مقابله با اسرائیل در منطقه اعم از لبنان، عراق، یمن، سوریه و ایران در حال گسترش است و همه اینها به تداوم تجاوزات، نبرد و جنگ نابودی علیه نور غزه مرتبط است. هرگاه تهاجم به غزه متوقف شود، این جبهه‌ها قطعاً «آرام» خواهند شد.

این در حالی است که بر اساس آخرین جزئیات منتشرشده از مذاکرات آتش‌بسی که اخیراً در قاهره برگزار شد، حماس توافق پیشنهادی آمریکا و مصر را که تنها مطالبات طرف صهیونیستی را شامل می‌شد، رد و تأکید کرده است که با توافقی که شامل تاریخ دقیق توقف جنگ غزه، بازگشت آوارگان و امدادرسانی به آنها پیش از هرگونه تبادل اسرا نباشد، موافقت نخواهد کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس درباره روز پس از جنگ غزه و طرفی که مسئول اداره نوار غزه خواهد بود، بر این موضوع تأکید کرد که «اداره نوار غزه باید طبق اراده فلسطینی‌ها باشد». وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت که مقاومت از هر نیروی عربی یا اسلامی استقبال می‌کند که به مردم ما برای آزادی کمک کند نه این‌که بخواهد از رژیم اشغالگر حمایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اعتراضات ضد جنگ دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • جدیدترین موضع گیری بشار اسد درباره آمریکا
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • هنیه: موضع آمریکا درباره رفح فریبکارانه است
  • کلینتون: ترامپ دیکتاتور، مخالفان را به قتل می‌رساند