Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@22:20:13 GMT

بخش امانت کتابخانه ملی در دسترس قرار می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۳۱۵۱

بخش امانت کتابخانه ملی در دسترس قرار می‌گیرد

کتابخانه ملی با بازگشایی چندمرحله‌ای، بخش امانت را با رعایت شیوه‌نامه ستاد ملی کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد.

به گزارش ایمنا، روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در خصوص بازگشایی چند مرحله‌ای کتابخانه ملی اطلاعیه‌ای صادر کرد، متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

پس از گذشت قریب به ۳ ماه از تعطیلی ناگزیر متأثر از بیماری همه گیر جهانی کرونا، خرسندیم که با بهبود نسبی مدیریت گسترش این بیماری در کشورمان، اینک ارائه برخی خدمات را برای اعضا و مراجعان کتابخانه ملی ممکن کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه به منظور جبران فقدان حاصله و تسهیل و افزایش خدمات پژوهشی برای اعضا، با وجود تعطیلی تالارها، مجموعه‌ی کتابخانه ملی در محیط مجازی، خدمات خود را به گونه‌ای دیگر گسترش داد تا با تلاشی فشرده و مضاعف، حدود یک میلیون منبع، شامل پایان نامه، مقالات علمی پژوهشی، نسخ خطی و … را به صورت تمام متن، بر روی سامانه کتابخانه دیجیتال کتابخانه ملی در دسترس اعضای محترم قرار بگیرد.

با عنایت به موارد فوق الذکر، مجموعه‌ی مدیریت سازمان که تحقق بخشی از رسالت و کارکرد وجودی خود را در گرو حضور طراوت بخش و مقوم اعضای فرهیخته که این عزیزان را بی تردید بخشی از خانواده خود می‌داند، بازگشایی تدریجی متناسب با شرایط موجود، را در دستورکار خود قرارداده است.

بدین ترتیب، طبق الزامات بهداشتی و به منظور حفظ سلامت مراجعان ارجمند، فرایند فوق به صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

موارد ذیل به منظور اطلاع اعضا از نحوه بازگشایی کتابخانه ملی اعلام می‌شود:

- کتابخانه ملی از روز شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ پذیرای اعضای پژوهشی است که خواهان امانت منابع موجود در کتابخانه عمومی هستند. بدیهی است نوع عضویت مراجعان بر روی کارت ایشان درج شده است.

- بخش امانت کتابخانه عمومی تنها برای اعضا پژوهشی که درخواست گرفتن امانت کتاب از آن را دارند در این مرحله فعال خواهد شد؛ تصریح می‌شود که استفاده از تالارهای مطالعه تا اطلاع ثانوی مشروط به صدور مجوز از ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و در شرایط کنونی امکانپذیر نیست.
- ساعت ارائه خدمات امانت از ۸ صبح الی ۱۴ بعد از ظهر خواهد بود.

- به منظور حفظ سلامت اعضا و کارکنان کتابخانه ملی، رعایت ضوابط بهداشتی اعلامی ستاد ملی مقابله با کرونا الزامی است و ضروری است همه مراجعان کتابخانه ملی از ماسک یا شیلد استفاده کنند.

- بدیهی است در روزهای آینده و به صورت تدریجی دامنه سرویس دهی به اعضا کتابخانه ملی افزایش می‌یابد.

کد خبر 427060

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کتابخانه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران کتابخانه اسناد ملی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کتابخانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • هیچکدام از صحبت‌های آقای قناد را قبول ندارم/ او امانت‌داری را در روایت ماجرا رعایت نکرد
  • هیچکدام از صحبت‌های آقای قناد را قبول ندارم/ آقای قناد امانت‌داری را در روایت ماجرا رعایت نکرد
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • ۴ مجروح در نزاع خانوادگی
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد
  • قیمت نجومی کاکائو؛ شکلات از دسترس خارج شد!