Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در پایه نهم که دانش‌آموزان بحث انتخاب رشته را دارند و پایه دوازدهم که موضوع امتحان نهایی و گرفتن دیپلم است، مقرر شد آزمون‌ها به شکل حضوری برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه گفت‌وگوی اجتماعی رادیو گفت‌وگو با موضوع «اپلکیشن شاد و چالش‌های خانواده‌ها»، در پاسخ به این پرسش که «چرا صدای واحدی از ستاد ملی کرونا یا آموزش و پرورش نمی‌شنویم؟»، اظهار کرد: در شرایط کرونا باید به نوعی با روش‌های نوین، آموزش را ادامه می دادیم و بنای ما بر این نبود آموزش را تعطیل کنیم و اتفاقاً در آموزش و پرورش صدای واحدی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  برنامه ما از اول مشخص بود و همان را اعلام و پیگیری کردیم که آموزش‌ها به شکل غیر رسمی و غیر حضوری تا زمان امتحانات ادامه پیدا کند البته در بسیاری از مدارس شهر تهران، آموزش‌ها بسیار فراتر از اپلیکیشن شاد پیشرفت و بسیاری از معلمان به صورت آنلاین از طریق ابزارهای دیگری که در اختیار داشتند، این کار را انجام دادند و آموزش‌ها را رها نکردند.

ثقفی درباره امتحانات دانش‌آموزان توضیح داد: در خصوص امتحانات، روال ما کاملاً مشخص بود و در پایه نهم که دانش‌آموزان بحث انتخاب رشته را دارند و پایه دوازدهم که موضوع امتحان نهایی و گرفتن دیپلم است، مقرر شد آزمون‌ها به شکل حضوری برگزار شود.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: درباره اپلیکیشن «شاد» و آن دسته از دانش‌آموزانی که به هر دلیل دسترسی به آن را نداشتند یعنی ابزار تکنولوژی و امکانات مخابراتی در دسترس آنها نبود، اعلام کردیم دانش‌آموزان حضور پیدا کنند و رفع اشکال صورت گیرد تا برای امتحانات آماده شوند.

وی خاطرنشان کرد: از اول اسفند با پدیده‌ای مواجه شدیم که موجب تعطیلی مدارس شدذ و راهکاری که برای رفع این مشکل و عدم دسترسی به دانش‌آموزان ارائه شد، استفاده از آموزش‌های تلویزیونی و مجازی بود.

ثقفی ادامه داد: با آزمون و خطا با روش آموزش الکترونیکی پیش رفتیم اما قصه اصلی ما مربوط به دانش‌آموزانی بود که دسترسی به اینترنت و فضای اپلیکیشن «شاد» نداشتند و تلاش کردیم برای این دانش‌آموزان، آموزش حضوری داشته باشیم.

وی درباره اینترنتی که وزارت ارتباطات برای بچه‌ها اختصاص داده است، گفت: فکر می‌کنم اپلکیشن «شاد» به گونه‌ای نیست که میزان مصرف اینترنت دانش‌آموزانی را دچار مشکل کند و یا نیاز به حجم بالایی از اینترنت داشته باشد.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: برای آموزش‌ها هم کافی است دانش آموز یک ساعت در روز وارد شبکه شاد شود و بعد از برگزاری آزمون بیرون بیاید.

وی یادآوری کرد: ما نام حضور دانش‌آموز را در مدرسه، بازگشایی مدارس می‌گذاریم، اما همه مدارس را باز نکردیم بلکه برای رفع اشکال بود و در دو پایه نهم و دوازدهم باید در امتحانات حضوری شرکت کنند.

ثقفی افزود: ثبت‌نام سال آینده نیز فقط برای پایه اول ابتدایی که سنجش سلامت دارند، صورت می‌گیرد یعنی ثبت‌نام سایر مقاطع تحصیلی بعد از گذران امسال به صورت خودکار در همان‌ مدرسه انجام می‌شود و نیازی به حضور دانش‌آموز نیست.

وی درباره بعضی صحبت‌ها در مورد بازگشایی مدارس توضیح داد: آماده‌سازی نسبی باید برای دانش‌آموزانی که نیاز به آموزش حضوری داشتند و از راه مجازی نتوانستند مرتبط شوند،‌ انجام می‌شد؛ یعنی تمام این مقدمات برای این کار فراهم شد و فقط برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش امتحانات پایان ترم متوسطه کرونا سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران دانش آموزانی دانش آموزان آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی دوشنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم ضمن تبریک عملیات وعده صادق اظهار داشت: این روزها، روزهای نمایش اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه نیروهای مسلح ما است که به این واسطه همه مردم ما خوشحال هستند.

فرماندار دیلم با بیان اینکه کنکور حاصل تلاش و رقم زدن سرنوشت جوانان این مرز و بوم به ویژه جوانان شهرستان دیلم است، گفت: در شهرستان دیلم نزدیک به ۵۰۰ نفر در آزمون سراسری کنکور شرکت خواهند کرد که انتظار داریم نیروی انتظامی، ادارات آب، برق، مخابرات، بهداشت، آتش نشانی و دیگر عوامل در کنار همدیگر در برگزاری هرچه بهتر این آزمون اهتمام ورزند.

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم با بیان اینکه دیلم میزبان ۹ شهر شمالی استان بوشهر برای برگزاری مسابقات قرآنی خواهد بود، ادامه داد: شهرستان دیلم میزبان کار بزرگ فرهنگی است که نزدیک به ۷۰۰ دانش آموز از دیلم، گناوه، بندر ریگ، خارگ، برازجان، شبانکاره، آبپخش، سعد آباد و دلوار در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان و زیارت نامه با همدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

اسدی خاطر نشان کرد: امتحانات نهایی برای این مقطع سنی بسیار حساس و مهم‌است پس انتظار داریم جهت رفاه حال دانش آموزان و تمرکز بر امتحانات نهایی، این امتحانات با پیگیری مدیر آموزش و پرورش در شهر امام حسن برگزار شود.

کد خبر 6085884

دیگر خبرها

  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید اعلام شد
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود