Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مس پرس، پس از بازدید از منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس جلسه‌ای با حضور مهندس نجیبی معاون مالی و اقتصادی منطقه ویژه، مهندس بهمن نژاد مدیر زیرساخت ها و مهندس محمودی مدیر بازرگانی منطقه ویژه با هدف بررسی میزان پیشرفت طرح توسعه ای شرکت مس در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس و ارتقاء سطح همکاری های دو جانبه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس بهروز رحمتی معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس در این نشست با تاکید بر هم افزایی بین شرکت های زیر مجموعه ایمیدرو گفت: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی برای اجرای طرح های صادرات محور و همچنین طرح های مرتبط با صنایع پایین دستی در صنعت مس دارد.
وی افزود: باید از این ظرفیت های در راستای جهش تولید در شرکت مس و تحقق منویات مقام معظم رهبری و دولت خدمتگذار استفاده استفاده شود.
رحمتی با بیان این که در حال حاضر ایجاد زیرساخت های انتقال اسید سولفوریک مهمترین طرح توسعه ای شرکت مس در این منطقه است، گفت: این طرح شامل سایت احداث مخازن ذخیره اسید سولفوریک در منطقه ویژه اقتصادی، توسعه شبکه ریلی از مجتمع مس سرچشمه و مجتمع مس شهربابک و ساخت واگن های مخصوص انتقال اسید و ایزوتانک است و هم اکنون این طرح با پیشرفت بیش از 95 درصد، مراحل پایانی خود را طی می کند.
وی تاکید کرد: این طرح با استفاده از توان سازندگان داخلی و در راستای قانون استفاده از حداکثر توان ساخت داخلی و افزایش سطح بومی سازی صورت گرفته است.
معاون توسعه اکتشافات شرکت مس  با بیان این که همچنین منطقه ویژه اقتصادی پتانسیل های فراوانی برای اجرای طرح های صنایع پایین دستی صنعت مس و صادرات محور دارد، اظهار داشت:  در این نشست افزایش همکاری های دو جانبه در استفاده از اسکله اختصاصی صادراتی موجود در منطقه ویژه خلیج فارس و همچنین اجرای بخشهایی از طرح های توسعه شرکت در منطقه جدید طرح توسعه 900 هکتاری منطقه ویژه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه به بازدید از طرح انتقال آب خلیج فارس اشاره کرد و گفت: شرکت مس برای اجرای طرح های توسعه ای و تحقق جهش تولید نیازمند تامین منابع آبی مطمئن برای بهره برداری از معادن مس جدید متعلق به شرکت مس همچون درآلو و دره زار و فازهای توسعه معادن عظیم سرچشمه و میدوک است.
رحمتی بیان کرد: در این راستا شرکت مس با همکاری شرکتهای گل‌گهر و چادرملو اقدام به اجرای طرح ملی انتقال آب خلیج فارس بعنوان یکی از مهمترین مگاپروژه های تامین زیرساختهای حوزه معدنی کشور و منطقه کرده اند تا تا توسعه پایدار صنایع معدنی  کشور را برای سال‌های آینده تضمین کنند.
معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس با بیان این که این طرح شامل آبگیری از خلیج همیشه فارس، شیرین سازی و استگاه های پمپاژ و انتقال آب خلیج فارس به صنایع جنوب شرق کشور به میزان 130 میلیون متر مکعب درسال در فاز اول گفت: خوشبختانه با همت و همراهی نهادها و تامین به موقع بودجه این طرح، فاز نخست این طرح در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و ظرفیت مگاپروژه مذکور بعد از اجرایی فازهای 2 و 3 به حدود 650 میلیون مترمکعب در سال خواهد رسید که لازم میدانم از کلیه اشخاص و شرکتهایی که در اجرای مگاپروژه مذکور نقش ایفاء نمودند، صمیمانه سپاسگزاری نمایم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خلیج فارس مدیر بازرگانی شرکت مس منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس جهش تولید منطقه ویژه اقتصادی برای اجرای طرح خلیج فارس شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید