Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته‌های تخصصی ستاد مقابله با کرونا امروز به ریاست رئیس جمهور تشکیل جلسه داد و مصوباتی نیز داشت. ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، کمیته‌های تخصصی ستاد مقابله با کرونا امروز( پنجشنبه 15 خرداد) به ریاست حجت‌الاسلام  حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل جلسه داد و چند موضوع در زمینه بازگشایی فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی برای تصمیم‌گیری در جلسه ستاد ملی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست راهبرد ایرانی «کرونا و آثار آن بر جامعه و سیاست در ایران» برگزار می‌شودروحانی: متحد عمل کنیم مانند کرونا در جهش تولید هم موفق خواهیم بود

روحانی در این جلسه بر لزوم نظارت دقیق بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی از جانب دستگاه‌ها و همه مردم تاکید کرد.

وی با اشاره به نامشخص بودن شرایط ویروس کووید 19 در آینده تصریح کرد: حفظ سلامت مردم و همه آحاد جامعه برای دولت اولویت اساسی است و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا ضمن انجام فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی تامین سلامت مردم نیز مورد توجه خاص قرار گیرد.

رئیس جمهور گفت: جامعه باید باور داشته باشد که آینده ویروس کرونا نامشخص است بنابراین مردم باید زندگی خود را با این ویروس در هر شرایطی سازگار کنند.

در این جلسه سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آ‌موزش پزشکی گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کووید 19 در کشور به ویژه استان‌هایی که در هفته‌های اخیر روند شیوع بیماری در آنها افزایشی بوده است، ارائه کرد و با تاکید بر لزوم رعایت هر چه دقیق‌تر دستورالعمل‌های بهداشتی از جانب مردم در این استان‌ها گفت: صحن‌های مطهر باید با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی توسط متولیان آستان‌های مقدس بازگشایی شوند.

در این جلسه مقرر شد گروه مشترکی از نمایندگان استانداری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر روند اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی به شکل دقیق، موثر و سازنده نظارت کنند.

موضوع برگزاری نمازهای جمعه در شهرهای با وضعیت زرد و سفید نیز بررسی و اعلام شد در حال حاضر از 748 پایگاه نماز جمعه در سراسر کشور در 216 پایگاه مستقر در شهرهای کم‌خطر این مراسم عبادی- سیاسی برگزار می‌شود و گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد دستورالعمل‌های بهداشتی در محل‌های برگزاری نماز جمعه شهرهای سفید تا حد قابل قبولی رعایت شده است. به همین جهت در این جلسه مقرر شد کمیته‌های مرتبط برای برگزاری نماز جمعه در شهرهای با سطح خطر متوسط یا زرد پیشنهادهای خود را به جلسات آینده ستاد ملی ارائه کنند.

در این جلسه همچنین موضوع بازگشایی و فعالیت مراکز و آموزشگاه‌های فرهنگی و هنری مطرح و به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مقرر شد فعالیت‌های سینماها، کنسرت‌های موسیقی و مراکز هنری تا پایان خرداد تعیین تکلیف شود و بر این اساس همه آموزشگاههای موسیقی و زبان با مراجعه به سایت وزارت بهداشت، درمان و آ‌موزش پزشکی شرایط خود را بررسی و در صورتی که واجد شرایط فعالیت منطبق با دستورالعمل‌های بهداشتی باشند، آغاز به کار نمایند.

در این جلسه پیشنهاد از سرگیری فعالیت‌های آژانس‌های مسافرتی و تورهای گردشگری مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد درباره فعالیت دفاتر خدمات آژانس‌های مسافری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نظارت دقیق بر اجرای آنها از سوی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری شود و قرار بر این شد در مورد فعالیت‌های تورهای گردشگری نیز بررسی و پیشنهاد ارائه شود.

بر اساس تصمیم دیگر کمیته‌های تخصصی ستاد مقابل با کرونا مرخصی آن دسته از زندانیانی که جرایم ارتکابی آنان مخل امنیت جامعه (مانند سرقت، اراذل و اوباش و ...) می‌باشد، به تشخیص قوه قضاییه لغو و برای سایر افراد به مدت یک ماه تمدید شود.

در این جلسه مقرر شد فعالیت کلاس‌های آموزش قرآن با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شروع شده و بازگشایی مهدهای کودک و تصمیم‌گیری در این زمینه به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا رئیس جمهور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا رئیس جمهور ویروس کرونا رئیس جمهور دستورالعمل های بهداشتی کمیته های تخصصی ستاد مقابله با کرونا رئیس جمهور مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته‌های تخصصی تحقق شعار سال در دستگاه‌های تشکیل می‌شود

معاون اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به تشکیل قرارگاه استانی تحقق شعار سال، گفت: دستگاه‌ها و شرکت‌های استان با شاخص‌های هوشمندسازی، شفاف‌سازی و تسهیل‌گری کمیته تحقق شعار سال تشکیل می‌دهند. - اخبار استانها -

محمد راضی جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب بیش از 15 سال متولی است که با توجه به اقتضائات و نیازهای کشور و جامعه شعار سال را به مقوله تولید و مسائل اقتصادی اختصاص دادند که امسال به طور ویژه به حضور مردم تاکید داشتند.

وی افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یکی از راهبردهای توسعه است که باید همه جهت‌گیری‌ها در استان به سمت این راهبرد حرکت کند.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان، گفت: برای تحقق و تصمیم‌گیری واحد، یک قرارگاه عملیاتی و تصمیم‌سازی در استان با مدیریت استاندار برای تحقق شعار سال تشکیل دادیم.

وی گفت: مجموعه‌های علمی و فرهنگی و صنعتی عضو این قرارگاه هستند که چند ماموریت دارند. نخستین رویکرد این است که تمامی تلاش‌ها و فعالیت‌ها برای جهش تولید باید فناورانه و هوشمند باشد یعنی دارای بهره‌وری و سودمندی حداکثری و در زمان کم باشد.

راضی جلالی گفت: در راهبرد دوم، دستگاه‌ها و شرکت‌ها باید هدفمند و ذیل نقشه راه به سمت تحقق شعار سال حرکت کنند که بتوانیم این حرکت را در مقطع‌های مختلف ارزیابی و میزان تحقق شعار را اندازه‌گیری کنیم.

معاون استاندار خوزستان، گفت: دستگاهای و شرکت‌های صنعتی و تولیدی موظف شدند مبتنی بر شاخص‌های تولیدی و مردمی 3 اقدام شاخص برای سال 1403 تعریف و ارائه دهند.

وی بیان کرد: یکی از چالش‌های که سرعت را کند می‌کند و مانع از شتاب بخشی و جهش تولید می‌شود، ناهماهنگی بین دستگاه‌ها است که اگر در بخش زنجیره تولید و بازرگانی و سایر واحدها هم‌افزایی و هماهنگی صورت گیرد، مسیر رسیدن کوتاه‌تر و سودمندتر می‌شود که امسال دنبال این روش‌ها هستیم.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان، افزود: ناهماهنگی و تعارض بین دستگاه‌ها در بخش سرمایه‌گذاری به هیچ وجه مورد قبول نیست و رویکرد ما تسهیل مسیر و شفاف کردن آیین نامه‌ها و  حمایت از سرمایه‌گذاری با هدف به صحنه آوردن مردم است.

وی گفت: در بخش صدور استعلام‌ها که یک مانع در حضور و سرمایه‌گذاری بوده به سمت سامانه شدن حرکت کردیم که حداکثر ظرف مدت 2 هفته دستگاه‌ها باید جواب استعلام را بدهند که در تسهیل فرآیند بسیار موثر است.

راضی جلالی گفت: کارگروه‌های تخصصی در دستگاه‌ها برای تحقق شعار سال باید متشکل از نیروهای متخصص علمی و صنعتی تشکیل شود و به شکل هفتگی تشکیل و گزارش ارائه دهند.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • ستاد انتخابات کشور: دستگیری ۱۲۵۴ نفر در روز انتخابات
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • کمیته‌های تخصصی تحقق شعار سال در دستگاه‌های تشکیل می‌شود
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه بازرسی بهداشتی در نوروز در خراسان رضوی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • میوه با قیمت مناسب در کهگیلویه توزیع می شود
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال در سال ۱۴۰۳
  • اقدامات ایران در سال گذشته برای مقابله با گرد و غبار
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • فعالیت بیست‌وچهارساعته کمیته پشتیبانی ستاد تسهیلات سفر شهرداری اصفهان