Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@03:06:19 GMT

۵۲ آتش‌نشان اهوازی به ویروس کرونا مبتلا شدند

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۷۲۶۷

۵۲ آتش‌نشان اهوازی به ویروس کرونا مبتلا شدند

ابراهیم قنبری پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این روزها عملیات‌های سازمان آتش نشانی بیشتر شده و نیروهای آتش نشان بیشتر از ماه‌های گذشته در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.

وی گفت: علاوه بر ۴۷ آتش‌نشان که پیش از این، نتیجه آزمایش آنها مثبت شده، پنج آتش نشان دیگر به تازگی به ویروس کرونا مبتلا شدند تا درمجموع تعداد مبتلایان به ۵۲ نفر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز ادامه داد: پیش از این نیز ۱۹ نفر از پرسنل یکی از ایستگاه‌های آتش نشانی که یکی از نیروهای آن به کرونا مبتلا شده بود، برای آزمایش به بیمارستان رازی معرفی شدند که آزمایش یکی از آن‌ها مثبت اعلام شد.

وی با بیان اینکه تست کرونای یک آتش نشان دیگر ۲۲ اردیبهشت ماه مثبت شد، گفت: نیروهای آتش نشان باوجود تمامی خطرات احتمالی ناشی از حوادث و ویروس کرونا همواره برای خدمت رسانی به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

قنبری افزود: همچنین باتوجه به فرا رسیدن فصل گرما و احتمال بروز حوادث ناشی از اتصال برق، ایستگاه های آتش نشانی اهواز جهت خدمت رسانی از آمادگی بالایی برخوردارند.

پیش از این نیز در ۹ فروردین ماه امسال یکی از آتش نشانان اهواز به ویروس کرونا مبتلا شد که جان خود را از دست داد.

درحال حاضر ۱۴ ایستگاه آتش نشانی در اهواز فعال است  که با توجه به جمعیت اهواز تعداد ایستگاه های آتش نشانی باید ۲۲ پایگاه باشد.

برچسب‌ها آتش‌نشانی ویروس کرونا اهواز پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی ویروس کرونا اهواز آتش نشانی ویروس کرونا اهواز ویروس کرونا کرونا مبتلا آتش نشانی آتش نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن عامل پارکینسون شناسایی شد

آفتاب‌‌نیوز :

محققان موفق به شناسایی ژنی شدند که مسئول ایجاد پارکینسون بوده و همچنین دریافتند انحطاط نورون‌های دو پامینرژیک به طور گسترده‌ای به عنوان اولین رویدادی که منجر به پارکینسون می‌شود پذیرفته شده است. نتایج این مطالعه جدید نشان می‌دهد، اختلال در عملکرد سیناپس‌های نورون – شکاف کوچکی که یک نورون می‌تواند از طریق آن یک تکانه به نورون دیگری ارسال کند – منجر به نقص منتهی به پارکینسون می‌شود.

به گفته محققان، تصور می‌شود که بیماری پارکینسون بین ۱ تا ۲ درصد از افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل امیدوارند هدف قرار دادن سیناپس‌ها راهی بالقوه برای درمان این بیماری باشد.

دیمیتری کرانیک (Dimitri Krainc) از پژوهشگران این تیم مطالعاتی در مورد موضوع فوق گفت: بر اساس این یافته ها، ما فرض می‌کنیم که هدف قرار دادن سیناپس‌های ناکار آمد قبل از تحلیل رفتن نورون‌ها ممکن است نشان دهنده یک استراتژی درمانی بهتر باشد.

محققان می‌گویند امیدوارند با کمک این یافته‌ها بتوانند درک درستی از این که چگونه ژنتیک منجر به انحطاط در نورون‌ها می‌شود، ایجاد کنند. به گفته محققان، فرآیند میتوفاژی، توانایی سلول‌ها برای بازیافت میتوکندری، در افرادی که به پارکینسون مبتلا می‌شوند، ناکارآمد است. این ژن‌های پارکین و PINK۱ معمولاً در فرآیند بازیافت سلول‌ها نقش دارند. گفتنی است PINK۱ می‌تواند پارکین را برای بازیافت میتوکندری فعال کند، اما در مبتلایان به پارکینسون، جهش در ژن‌های کلیدی می‌تواند فرآیند میتوفاژی را مختل کند.

محققان می‌گویند که اطلاعات مربوط به دو خواهر که به فاصله چند دهه به پارکینسون مبتلا شده اند، به کشف اطلاعات جدید در مورد عملکرد پارکین کمک کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد هر دو خواهر بدون ژن PINK۱ به دنیا آمدند، اما خواهری که تا حد بیشتری پارکین را از دست داده بود در ۱۶ سالگی به پارکینسون مبتلا شد، در حالی که خواهر دیگر تا سن ۴۸ سالگی به پارکینسون مبتلا نشد.

تفاوت در این دو مورد باعث شد محققان کشف کنند که پارکین همچنین در ترشح دوپامین نقش دارد، عملکردی که قبلا ناشناخته بود.

کرینک در خاتمه توضیحاتش عنوان کرد: اکنون باید دارو‌هایی تولید کنیم که این مسیر را تحریک و اختلال عملکرد سیناپسی را اصلاح کنند و امیدواریم قادر باشند از انحطاط عصبی در پارکینسون جلوگیری کنند.

 شرح کامل این مطالعات در آخرین شماره مجله پزشکی Neuron منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شب پرحادثه برای آتش نشانی قزوین/ سه حادثه طی دو ساعت
  • شب پرحادثه برای آتش نشانی قزوین / سه حادثه طی دو ساعت
  • شناسایی ژن عامل پارکینسون
  • ژن عامل پارکینسون شناسایی شد
  • آتش‌سوزی گسترده انبار کالا در میدان مهارت شیراز
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • وضعیت قابل قبول هوای ۷ شهر خوزستان
  • شرق تهران هم به آتش‌نشانی بانوان مجهز شد | بازرسی از ساختمان‌ های ناایمن ادامه دارد
  • افتتاح دومین ایستگاه آتش‌نشانی بانوان کشور در تهران
  • افتتاح دومین ایستگاه آتش‌نشانی بانوان کشور در شرق تهران