Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کشتار، شکنجه و محدودسازی رنگین پوستان در غرب محدود به ایالات متحده نمی‌شود. تحلیلگران مسائل اجتماعی هشدار می‌دهند احتمال تکرار ماجرای تلخ و تکان دهنده کشته شدن "جرج فلوید"، در کشور‌های اروپایی بسیار بالاست. تاریخ انتشار: 00:05 - 16 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۶۲۹۲ خبرگزاری میزان - اگرچه طی روز‌های اخیر صد‌ها شهر در آمریکا به کانون اعتراض و تظاهرات علیه نژادپرستی سیستماتیک در این کشور تبدیل شده است، اما کشتار، شکنجه و محدودسازی رنگین پوستان در غرب محدود به ایالات متحده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیلگران مسائل اجتماعی هشدار می‌دهند احتمال تکرار ماجرای تلخ و تکان دهنده کشته شدن «جرج فلوید»، در کشور‌های اروپایی بسیار بالاست. گروه‌های نژادپرست در آلمان، سال‌هاست در سایه حمایت نهاد‌های امنیتی و سیاسی این کشور، دست به یارگیری اجتماعی زده و حتی به بهانه عضویت در حزب ملی گرا و افراطی «جایگزینی برای آلمان» (AFD)، وارد پارلمان این کشور شده‌اند.  
افزایش حملات نژادپرستانه در آلمان
برخی ایالات آلمان مانند «زاکسن»، طی سال‌های اخیر به کانون نژادپرستی در اروپا تبدیل شده‌اند. از سال ۲۰۱۴ میلادی و همزمان با تشدید بحران‌های ناشی از حضور گسترده پناهجویان در اروپا (که آن نیز محصول سیاست‌های مداخله‌گرایانه غرب در منطقه و جنگ افروزی آن‌ها بوده است)، ملی گرایان افراطی، نئونازیست‌ها و سایر گروه‌های مهاجرستیز قدرت زیادی در آلمان گرفته‌اند. ضمن آنکه حمله به مهاجرین و رنگین پوستان، طی سال‌های اخیر به یک خبر عادی در رسانه‌های آلمانی تبدیل شده است! در این میان کمتر رسانه‌ای نهاد‌های دولتی، پلیس و سازمان اطلاعات آلمان را بابت این موضوع بازخواست می‌کند. ضمن آنکه حملات نژادپرستانه محدود به ایالت زاکسن نمی‌شود و در ایالاتی مانند بایرن و نورت راین وستفالیا نیز شاهد نمونه‌هایی از این حملات بوده‌ایم.

شبکه دویچه وله در اواخر دسامبر سال ۲۰۱۹ (دی ماه سال ۱۳۹۸) گزارشی در مورد آخرین وضعیت حملات نژادپرستانه در آلمان منتشر کرد: «اقامتگاه‌های مهاجرین در سه فصل (نه ماهه) اول سال ۲۰۱۹ تقریباً ۱۰۰ بار هدف حملات نژادپرستانه قرار گرفته‌اند. مامورین تحقیق، در مورد شمار اکثریت این حملات، انگیزه‌های راست گرایانه افراطی را پررنگ می‌دانند. از سوی دیگر، طی نه ماه اول سال ۲۰۱۹، در سطح آلمان، مهاجرین ۱۰۰۰ بار در بیرون از اقامتگاه‌های‌شان مورد حمله قرار گرفته، توهین و یا تهدید شده اند».
رمزگشایی از جنایت نژادپرستان در "هانائو"

در ماه فوریه ۲۰۲۰ (بهمن ۱۳۹۸)، شاهد حمله مسلحانه یک نژادپرست به محل گعده مهاجرین در دو قهوه‌خانه در شهر «هانائو» در ایالت «هسن» بودیم. در این حمله، ۹ مهاجر کشته و ۵ تن دیگر زخمی شدند. پلیس آلمان اعلام کرد عامل حمله، این جنایت را با انگیزه‌های نژادپرستانه صورت داده است. شبکه ترکیه‌ای «TRT» در گزارش خود در این مورد می‌نویسد:
«هولگر مونچ رئیس دفتر جنایی پلیس فدرال آلمان، پس از این حمله (حمله تروریستی و نژادپرستانه در هانائو) در کنگره پلیس اروپا در برلین گفته است ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر افراد راستگرای طرفدار خشونت در سراسر کشور وجود دارد. این موضوع، برای مهاجرین بسیار ترسناک خواهد بود».

در این میان، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و نهاد‌های امنیتی این کشور اقدامی در راستای پیشگیری و مهار نژادپرستان صورت نداده‌اند. جنبش ضد مهاجر و اسلام ستیز «پگیدا»، همچنان به فعالیت خود در ایالت زاکسن و دیگر ایالات آلمان ادامه می‌دهد و نئونازیست‌ها نیز طی سال‌های اخیر به صورتی آشکار به فعالیت‌های تبلیغی خود می‌پردازند! شبکه «دویچه وله» در این مورد گزارش داده است: «حرکت‌های بیگانه‌ستیزانه، امروزه در تمام کشور‌های جهان وجود دارند. اما هنگامی که نمونه‌هایی از آن در آلمان بروز می‌کنند، توجه بیشتری را برمی‌انگیزند. دلیل این تمرکز و توجه روشن است: در آلمان، گرایش‌های نژادپرستانه یک پیشینه تاریخی انکار ناپذیر دارند و بیم سربرکشیدن دوباره این گرایش‌ها هربار عمیق‌تر می‌شود».  

یک بام و دو هوای مرکل و نهاد‌های امنیتی آلمان

صدر اعظم سرزمین ژرمن‌ها، ترجیح می‌دهد از یک سو وجود نژادپرستی در کشورش را انکار نکند و از سوی دیگر، عملا راه را برای تکرار جنایاتی مانند آنچه در «هانائو» رخ داد باز بگذارد. مرکل در یکی از سخنان خود در مورد نژادپرستی در آلمان می‌گوید:   «جامعه آلمان با نژادپرستی و نفرت مسموم شده است. حکومت آلمان همه تلاش خود را برای مبارزه با کسانی که قصد ایجاد شکاف در جامعه و کشور را دارند، به کار خواهد بست».
در این میان، مرکل هرگز به سوال و دغدغه اصلی در قبال افزایش تصاعدی حملات نژادپرستانه در کشورش پاسخ نداده است! اینکه ده‌ها گروه مهاجر ستیز و نژادپرست در این کشور چرا طی سال‌های اخیر مصونیت بیشتری پیدا کرده و به راحتی مهاجرین را مورد آزار قرار می‌دهند؟! به راستی مرکل سکوت دولت و نهاد‌های امنیتی آلمان در قبال پیدایش جنبش «پگیدا» را چگونه توجیه می‌کند؟ پگیدا در سال ۲۰۱۴ توسط «لوتز باخمان»، نژادپرست مشهور آلمانی در «درسدن» واقع در ایالت زاکسن تاسیس شد. این جنبش در بیانیه تاسیس خود، سخت گیری در قبال مهاجرین و پناهجویان و در صورت لزوم اخراج آن‌ها را یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های خود برشمرد. پس از تاسیس این جنبش، نژادپرستان دیگر آزادی عمل زیادی در مواجهه با مهاجرین، رنگین پوستان و مسلمانان پیدا کردند. «سلام هیتلری» یکی از اقدامات مرسومی است که از سوی برخی طرفداران و اعضای جنبش پگیدا در تظاهرات‌های آن‌ها صورت می‌گیرد. اگرچه سران پگیدا به طرفداران آن گفته‌اند در ظاهر این گونه اقدامات را صورت ندهند، اما پنهان‌سازی ماهیت این جنبش و هواداران آن در دراز مدت مشکل است!
نژادپرستی هدفمند در آلمان
خبرگزاری «آناتولی» در سال ۲۰۱۸ و در گزارشی با استناد به تحرکات جریان‌های راست افراطی و مهاجرستیز در آلمان می‌نویسد:   «تظاهرات‌های راست‌گرایان افراطی در آلمان علیه پناهجویان باعث نگرانی سرمایه گذران خارجی شده است. بروز مجدد نشانه‌های نژادپرستی در آلمان باعث نگرانی بازرگانان و شرکت‌های خارجی فعال در این کشور شده و می‌تواند بر روی برنامه و فعالیت‌های تجاری آن‌ها تاثیر منفی بگذارد».  
شواهد و مستندات موجود نشان می‌دهد ما شاهد شکل گیری و استمرار نوعی «نژادپرستی سیستماتیک» در آلمان هستیم. دولت، نهاد‌های امنیتی و پلیس این کشور عملا مسیر حیات آزادانه را برای مهاجرین در آلمان محدود کرده و در مقابل، قدرت مانور گروه‌های نژادپرست و نئونازیستی و ملی گرای افراطی را تا حد زیادی افزایش داده‌اند. بر این اساس، گروه‌های نژادپرست عملا هزینه‌ای بابت تقابل با مهاجرین پرداخت نمی‌کنند. در چنین شرایطی امکان وقوع حوادثی تلخ و فاجعه بار مانند آنچه در قبال "جرج فلوید" در مینیاپولیس شاهد بودیم، در کشور آلمان نیز وجود دارد. بیشتر بخوانید: نژادپرستی ساختار یافته در آمریکا و صدای خاموش عدالت کیفری «من نمی‌توانم نفس بکشم» انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نژاد پرستی جرج فلوید حملات نژادپرستانه نهاد های امنیتی طی سال های اخیر رنگین پوستان جرج فلوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: در کارگروه توسعه صادرات استان با موضوع بررسی فرصت‌ها، موانع و راهکار‌های توسعه روابط اقتصادی با آفریقا با تبیین اهمیت و جایگاه آفریقا در سیاست خارجی ایران، این قاره را سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های ایرانی و به‌ویژه یزدی توصیف کرد. 


محمد علی شاه حسینی افزود: ظرفیت بازار آفریقا را می‌توان به‌عنوان بازاری بکر و پراهمیت شمرد که با رفع موانع زیر ساختی و لجستیکی، معرفی ظرفیت‌ها و نزدیک‌شدن تجار یزدی و آفریقا و تسهیلات تبادل مالی و حضور مؤثر در بازار‌های هدف و اراده تجار و دولت‌ها می‌تواند جهش روابط تجاری یزد و آفریقا را به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: توسعه بازرگانی و صادرات، بهره‌گیری از معادن پرارزش این قاره و همچنین زمین‌های کشاورزی حاصلخیز جزو منافع اقتصادی ارتباط با کشور‌های آفریقایی است و از سوی دیگر هم می‌توانیم با حضور در این کشور‌ها اقتصاد استان و حتی کشور را تقویت کنیم.

این نشست با هدف تبادل نظر و هم‌افزایی بخش‌های دولتی و خصوصی برای رونق بخشیدن هر چه بیشتر به روابط اقتصادی ایران با کشور‌های آفریقایی و کمک به افزایش صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی به این قاره انجام شد.

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • چین: آلمان دست از فریبکاری سیاسی بردارد
  • مشاور عضو پارلمان اروپا به ظن جاسوسی برای چین بازداشت شد
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • شماری از مهاجران افغان از ایران خارج شدند
  • تظاهرات مردم پاریس علیه اسلام‌هراسی
  • سخنگوی وزارت خارجه: مقامات ذی‌ربط احضار سفیر سوئیس به سپاه را تکذیب کردند | تبادل پیام با آمریکا
  • اعزام ۸۰۵ نفر از قزوین به حج عمره