Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرفداری - جورج فلوید، شهروند سیاهپوستی که توسط پلیس آمریکا کشته شد، طی هفته اخیر به تیتر اول رسانه های تبدیل شده است. کشته شدن این مرد سیاهپوست، جنجال بزرگی در آمریکا و سایر نقاط جهان ایجاد کرده است. ژروم بواتنگ نیز نژادپرستی را محکوم کرد.

به نقل از بلیچر ریپورت؛ ژروم بواتنگ گفت:

هیچ انسانی، نژادپرست به دنیا نمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه چیز به نحوه تربیت خانواده و فرآیند آموزش فرزندان بستگی دارد. تربیت و آموزش، مهم ترین فاکتورها هستند. باید به فرزندان خود یاد بدهیم که نژادپرستی قابل قبول نیست و اگر روزی چنین چیزی را مشاهده کردند باید از آن شخص دفاع کنند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت مدیریت استفاده کودکان از تکنولوژی توسط والدین/ آموزش آسیب‌های فضای مجازی به فرزندان

روان‌شناس و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه در دسترس بودن و فراگیر شدن استفاده از تکنولوژی روز و وسایل هوشمند برای سرگرمی و ارتباطات کودکان یک واقعیت انکارناپذیر در زندگی امروزی است، گفت: کودکان را نمی‌توان به صورت همیشگی از این تکنولوژی محروم کرد و نیاز است استفاده آن‌ها از تکنولوژی مدیریت شود.

مهدی اشهاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در دسترس بودن و فراگیر شدن استفاده از تکنولوژی روز و وسایل هوشمند برای تفریح، سرگرمی و ارتباطات کودکان یک واقعیت انکارناپذیر در زندگی امروزی است، اظهار کرد: کودکان را نمی‌توان به صورت کلی و همیشگی از این تکنولوژی محروم کرد و نیاز است والدین با آگاهی و استفاده صحیح و مناسب از روش‌های فرزندپروری، رعایت حد و مرز و اعمال محدودیت‌های لازم در خصوص استفاده از فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای، استفاده کودکان از این تکنولوژی‌ها را کنترل کنند.

وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری خانواده از پیامدهای منفی تلفن هوشمند، فضای مجازی و رسانه‌ها افزود: والدین آگاه باشند که موبایل و تبلت نیاز و حق فرزندان نیست، بلکه آن‌ها به امنیت، محبت، پذیرش و تفریح نیاز دارند و استفاده از آموزش، امکانات بهداشتی، غذا و سرپناه حق آن‌ها است؛ بنابراین لازم است والدین دیدگاه‌های خود نسبت به استفاده از موبایل و تبلت را تغییر دهند و به‌هیچ وجه برای فرزندان به ویژه بچه‌های پیش‌دبستانی و بچه‌های دوره دبستان موبایل و تبلت شخصی تهیه نکنند.

این روان‌شناس عنوان کرد: اگرچه تکنولوژی‌هایی همچون موبایل می‌تواند خواسته و میل فرزندان باشد و در بعضی از مواقع به عنوان پاداش از آن استفاده کرد، اما برخی والدین معتقد هستند که اگر فرزندمان تلفن همراه شخصی نداشته باشد، دارای کمبود است؛ برخی والدین نیز استفاده از فضای مجازی و رسانه‌ها را نشانه فرهنگ و جایگاه اجتماعی می‌دانند، در صورتی که امروزه شاهد آن هستیم که در کشورهای پیشرفته محدودیت‌های زیادی در این باره برای فرزندان خود قائل هستند.

اشهاریان ادامه داد: والدین در خصوص خطرها و آسیب‌هایی که در فضای مجازی وجود دارد، به فرزندان آموزش و آگاهی لازم را ارائه دهند، زیرا فرزندان از تجربه کافی برخوردار نبوده و تحت تأثیر همسالان و فضای مجازی هستند و می‌توانند در معرض خطر بیشتری قرار گیرند، بنابراین والدین باید در مورد انتشار تصاویر خصوصی و شخصی، ارتباط با غریبه‌ها و افراد ناشناس، انتشار اطلاعات شخصی و خانوادگی و گروه‌های فعال و گمراه‌کننده موجود در فضای مجازی به فرزندان آموزش کافی و مناسب دهند.

وی اضافه کرد: والدین باید در مورد چگونگی استفاده از موبایل، رسانه‌های اجتماعی و مدت زمان استفاده از آن به کودکان آموزش دهند و در مورد نقض قوانین و پیامدهای آن از قبل صحبت کنند و به توافق برسند، برای مثال بین اعضای خانواده این قانون مورد توجه قرار گیرد که استفاده از تلفن همراه و رسانه‌های اجتماعی هنگام خواب، در مجالس مهمانی و زمان درس خواندن ممنوع است.

این روان‌شناس با بیان اینکه والدین روی میزان استفاده از اینترنت، گردش در شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های نصب شده، فهرست جست‌وجوها و زمان استفاده کودک از تلفن همراه باید نظارت کافی داشته باشند، خاطرنشان کرد: در صورتی که والدین متوجه نقض قوانین از سوی کودکان بر اساس توافق صورت گرفته با آن‌ها در خصوص استفاده از تلفن همراه شدند، باید مداخله لازم را به صورت ارتباط مناسب و هم‌دلانه انجام دهند و نظرات خود را مطرح کنند و در صورت نیاز محدودیت‌هایی را برای کودک در نظر گیرند.

اشهاریان با اشاره به ارتباط میان پناه بردن افراطی کودکان به اینترنت و فضای مجازی و وجود تنش‌ها و تضادهای شدید خانوادگی و نبود رابطه صمیمانه و همدلی در خانواده افزود: والدین باید روی ایجاد روابط صمیمانه و ارتباطات کلامی و غیرکلامی سازنده با کودکان کار کرده و سعی داشته باشند، فضای خانوادگی مثبت و با نشاط میان اعضای خانواده برقرار کنند.

وی با بیان اینکه صدای رفتار بلندتر از صدای گفتار است، تاکید کرد: والدین باید به صورت حساب شده و منطقی از فضای مجازی استفاده کنند، زیرا آن‌ها الگوی فرزندان هستند و اگر استفاده درست و مناسبی از فضای مجازی نداشته باشند، نمی‌توان از کودکان انتظار استفاده بهینه و به اندازه از چنین تکنولوژی‌هایی را داشت؛ پس نیاز است والدین الگوی مناسب و مؤثری برای فرزندان خود باشند.

روان‌شناس و مدرس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: والدین باید به‌گونه‌ای برای فرزندان خود برنامه‌ریزی کنند که آن‌ها با تفریح و سرگرمی، ارتباط مؤثر و هم‌دلانه با همسالان، حضور در طبیعت، انجام فعالیت‌های لذت‌بخش، فعالیت‌های ورزشی و حرکتی بیشتر در فضای حقیقی زندگی کنند و به آن علاقه‌مند شوند تا گرایش و تمایل آن‌ها به فضای مجازی و تکنولوژی رسانه‌ها کمتر شود.

کد خبر 740968

دیگر خبرها

  • در مصاحبه با پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری نظر شخصی اعمال نشود
  • طهرانچی: معاونت فرهنگی باید نقش هدایت‌گری و جهت‌دهی در تربیت عالم داشته باشد
  • نحوه کشت هزاران نهال انار در مزارع و باغات آمریکا (فیلم)
  • تربیت نسل مومن و انقلابی در گرو همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش است
  • افتتاح مجموعه ورزشی در بلوار شهید خداکرم قم
  • دستگاه تعلیم و تربیت نقطه نجات از تمام گرفتاری‌ها و مسائل روز است
  • اصلاح نظام ارزشیابی درس تربیت بدنی/ ایجاد تیم‌های امدادی ماهر در مدارس
  • افزایش۵۰ درصدی فضاهای ورزشی آموزش و پرورش
  • اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند
  • اهمیت مدیریت استفاده کودکان از تکنولوژی توسط والدین/ آموزش آسیب‌های فضای مجازی به فرزندان