Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@10:19:33 GMT

خواسته‌های شخصی در تیم ملی کنار گذاشته شود

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۷۹۷۴

خواسته‌های شخصی در تیم ملی کنار گذاشته شود

ملی پوش سابق تنیس ایران گفت: تفرقه در بین تنیس بازان باعث شد همه از هم دور شویم و امیدوارم همدلی در در این ورزش به وجود آید و خواسته‌های شخصی در تیم ملی کنار گذاشته شود.

به گزارش ''ورزش سه'' امیر مهذب نیا در گفتگو با ایسنا، درباره مهمترین اقداماتی که می‌توان انجام داد تا تنیس ایران در مسیر پیشرفت قرار بگیرد، بیان کرد: بزرگترین مشکل تنیس یک بعدی بودن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  یعنی در یک برهه زمانی فقط به تنیس همگانی توجه می‌شود. سپس دو، سه هفته مانده به مسابقات دیوس کاپ، تمام توجهات به سمت تنیس قهرمانی می‌رود. بجای پیروی از قوانین مشخص شده، بیشتر سلیقه‌ای عمل می‌شود.

 

او افزود: از طرفی تفرقه بین تنیس بازان باید برطرف شود و تمام جامعه تنیس مشکلات خود را برطرف کنند. امیدوارم همدلی در تنیس ایجاد شود و انجام کار براساس اهداف شخصی کنار گذاشته شود.

 

 مهذب نیا با اشاره به اینکه در تنیس ایران باید کار جدیدی انجام شود، تصریح کرد: باید کاری که در کشورهای دیگر به موفقیت رسیده است، در ایران انجام شود. اگر تنیس ایران را مانند یک هرم در نظر بگیریم، این هرم کوچک شده است و باید در تمامی ابعاد بزرگ شود. باید جامعه آماری خود را در پایین این هرم بزرگتر کنیم. اگر دوستان الان می‌گویند ۶ هزار تنیس باز داریم باید این رقم به بالای ۵۰ هزار نفر برسد که از این تعداد ۱۰ هزار نفر در مسابقات ثبت نام کرده باشند. هزار تا دو هزار نفر در مسابقات رده های سنی مختلف آسیا شرکت کنند و ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر نیز در رقابت‌های جهانی شرکت کنند. همچنین تمام بازیکنان باید از ابتدای سال بدانند که قرار است چه اتفاقاتی بیفتد و چند تورنمنت برگزار می‌شود یا براساس چند مسابقه انتخابی تیم ملی تشکیل می‌شود.

 

 او ادامه داد: بارها در گذشته این اتفاق افتاده که بازیکنانی چون شاهین خالدان، محسن حسین‌زاده، انوشا شاهقلی، حمیدرضا نداف و حتی خود من از تیم ملی خط خورده‌ایم به این دلیل که آینده خوبی نداریم و در مقابل بازیکنی انتخاب شده که یک سال بعد تنیس را کنار گذاشته است. بنابراین باید خواسته‌های شخصی در تیم ملی کنار گذاشته و قوانین مشخصی در نظر گرفته شود. همچنین به جای برگزاری اردوهای شش ماهه، هزینه آن صرف اعزام بازیکنان به مسابقات خارجی شود چون تنیس باز فقط با بازی در داخل نتیجه نمی‌گیرد. 

 

مهذب نیا همچنین گفت: وقتی بازیکنان ما در مسابقات خارجی شرکت کنند، مطرح می‌شوند و دراین صورت اسپانسر هم پیدا می‌شود و می‌توان مسابقات بین المللی را در داخل ایران برگزار کرد. اما الان ما بازیکن نداریم  که وارد جدول اصلی مسابقات  شود و اگر مسابقه‌ای برگزار کنیم همه بازیکنان خارجی در جدول اصلی هستند. وزارت ورزش هم در این شرایط حمایت کافی را نمی‌کند.

 

ملی پوش سابق تنیس ایران در مورد اینکه بخش قهرمانی تنیس بسیار کمرنگ شده است، تاکید کرد: آقای شایسته به عنوان پدر خانواده مهربان بود اما خیلی از پدرهای مهربان نمی‌توانند فرزندان خلف تحویل جامعه دهند. او هم نتوانست ما را کنار هم قرار دهند  و همه از هم دور شدیم. البته در این میان برخی افراد هم فضا را گل آلود کردند تا خود استفاده کنند و یکی از دلایل اینکه حال تنیس خوب نیست نیز همین مسئله است. به نظرم کار رییس جدید فدراسیون سخت تر شده است.

 

 او ادامه داد: دلیل اینکه خود من آقای عزیزی را به عنوان فرد اصلح انتخاب کردم این است که چارت‌هایی که به ما ارائه کرد حساب شده بود و افراد کنار او موجه بودند همچنین نوید یک آینده روشن را به ما داد. امیدوارم حرف‌هایی که زده شد، عملی شود و ما هم هر کمکی بتوانیم انجام می‌دهیم. من دنبال سهم خواهی نیستم و هر زمان خود جامعه تنیس بخواهد از من استفاده کند، حتما کمک می‌کنم.

تنیس

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تنیس کنار گذاشته تنیس ایران تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟

به گزارش همشهری آنلاین، عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی سیاست خارجی و معاون سابق وزارت خارجه، در یک نشست مجازی در اسپیس ایکس گفت: در حال حاضر و پس از فروکش کردن تنش ایران و اسراییل، پس از حمله به کنسولگری، زمان استفاده از ابزار سیاسی و دیپلماسی و به تعبیری موشک های دیپلماتیک برای تثبیت قدرت ایران است.

وی افزود: مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی گفت: باید پس از زدن ضربه نظامی وارد میدان سیاسی و امتیازگیری می شدیم و الان وقت ورود به میدان سیاسی و دیپلماسی است.

وی در پاسخ به سوالی در این باره که آیا پس از حمله اسراییل به کنسولگری، ایران، صرفنظر کردن از تقابل را به توقف حمله به غزه کرده بود، خاطرنشان کرد: از پشت صحنه خبر ندارم و اطلاعات من فقط رسانه ای است. اما درخواستی از طرف ایران قطعا وجود نداشته که توقف حمله به غزه در مقابل عدم حمله ما اتفاق بیفتد. این حرف ها بخشی از همان جنگ های روانی و رسانه ای است که آنان انجام دادند تا مانع حمله ایران شوند که موفق نشدند.

معاون سابق وزارت خارجه افزود: باز هم تاکید می کنم، مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه های قدرت صورت نمی گیرد و به جایی هم نمیرسیم.

عراقچی در بخشی دیگر از اظهارات خود گفت: احتمال حمله به رفح در غزه، هنوز زیاد است و منتفی نشده ولی اسراییل را نمی تواند از این بن بست نجات دهد. درگیری با ایران اسرائیل را به مراتب ضعیف تر کرده است.

عراقچی همچنین می گوید: پس از کاهش تنش فعلی، باید با افزایش تحرکات دیپلماتیک اجازه ندهیم که فشار و هزینه به کشور وارد شود.

وی در همین رابطه افزود: باید سیاست ها و راهبردهای همسایگی با کشورهای همسایه را تقویت و به‌روز کنیم. نباید اجازه داد ایران را به خطری برای کشورهای قلمداد کنند.

دبیرشورای راهبردی سیاست خارجی گفت: پس از تحولات اخیر، قدرت ایران به حدی افزایش یافته که فراتر از منطقه رفته است.

عراقچی خاطرنشان کرد که گاهی در گذشته به موقع از فرصت های پیش آمده استفاده نشد و آن فرصت ها تبدیل به تهدید شدند. برعکس گاهی حتی تهدیدها با مدیریت درست به فرصت تبدیل شده اند مثل حمله به سفارت ایران در دمشق که به فرصت بزرگی برای ایران مبدل شد. الان باید از این فرصت به دست آمده بهترین و بیشترین استفاده را کرد.

کد خبر 846500 برچسب‌ها ایران و اسرائیل سيد عباس عراقچي خبر ویژه

دیگر خبرها

  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟
  • برتری تیم‌های زیر ١٢ سال ایران برابر حریفان
  • زمان پایان لیگ تنیس روی میز مشخص شد
  • پایان مسابقات تنیس در گرمسار و شاهرود
  • گلایه هواداران تنیس از ندیدن توپ زرد!
  • سرمربی قرقیزستان: می‌خواهیم برابر ایران بدون استرس بازی کنیم
  • آیا ایران از اسرائیل خواسته بود که در ازای توقف حمله به غزه، به سرزمین های اشغالی حمله نکند؟
  • جدال ۸ کشور در رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۲سال
  • جدال ۸ کشور در رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۲سال غرب آسیا
  • قیمت جت‌ های شخصی در ایران چند تومان است ؟