Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور  با بیان اینکه برگ سبز برداشتی امسال هم از حیث کمیت و هم از لحاظ کیفیت شرایط مطلوبی داشته است اظهارکرد: برداشت برگ سبز چای در نوبت چین بهاره امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته چیزی در حدود ۹ درصد افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان چای کشور روند تولید برگ سبز چای و چای خشک را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: این موضوع از تلاش‌های سازمان و کشاورزان جهت بهبود شرایط تولید حکایت دارد؛ امسال و در نوبت برداشت بهاره برگ سبز چای، حدود ۵۴ هزار تن برگ سبز از چای‌کاران خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانساز با تأکید بر این‌که مرحله بعدی برداشت برگ سبز چای یا همان چین تابستانه تقریباً از ۲۵ یا ۲۶ خرداد در دو استان گیلان و مازندران آغاز می‌شود تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۶۰ کارخانه چای‌سازی جهت خریداری برگ سبز چای کشاورزان قرارداد لازم را منعقد کرده‌اند و مشغول انجام کار هستند.

او ارزش برگ سبز برداشت و خریداری‌شده چای‌کاران گیلانی و مازندرانی در نوبت چین بهاره امسال را بیش از ۲۳۹ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: طبق آمار‌ها و گزارشات به‌ثبت‌رسیده معادل ۱۲ هزار و ۸۷۳ تن چای خشک در چین بهاره امسال توسط کارخانجات چای‌سازی دو استان گیلان و مازندران تولید شد.

رئیس سازمان چای کشور شرایط مناسب آب‌وهوایی و توجه دولت به رونق صنعت چای را جمله عوامل مؤثر در روند افزایش تولید و ارتقاء کیفیت چای ذکر کرد و گفت: افزایش انگیزه چای‌کاران برای تولید، افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز و دقت چای‌کاران در برداشت از دیگر عوامل مؤثر در افزایش تولید چای است.

جهانساز به عواملی نظیر انجام به‌موقع عملیات به‌زراعی باغات چای توسط کشاورزان و همت کارخانه‌داران در تولید و فرآوری چای خشک اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود بروز تأخیر یک هفته‌ای در آغاز برداشت برگ سبز چای تولید این محصول استراتژیک امسال افزایش پیدا کرد و این موضوع بسیار نوید بخش محسوب می‌شود.

عزم دولت و سازمان چای کشور برای تحقق شعار سال

جهانساز عزم دولت و سازمان چای کشور برای تحقق شعار جهش تولید مورد تأکید مقام معظم رهبری در سال ۹۹ را مورد تأکید قرار داد و تاکید کرد: سازمان چای کشور با حمایت‌ها و پشتیبانی دولت در سال‌های اخیر اقدامات زیربنایی بسیار زیادی را برای افزایش تولید برگ سبز چای و تولید چای خشک کیفی به انجام رسانده است.

جهانساز دنبال‌کردن بحث‌های آموزشی و برگزاری کلاس‌های ویژه بازآموزی برای چای‌کاران گیلانی و مازندرانی را از اهداف سازمان چای اعلام کرد و گفت: در سال‌های گذشته آموزش به چای‌کاران کم‌رنگ شده بود، اما سازمان چای به‌ویژه در سال‌های اخیر تلاش خوبی برای ارتقاء سطح آگاهی چای‌کاران انجام داده است.

او لزوم انتقال دانش فنی به چای‌کاران را برای بهره‌وری بیشتر در تولید و برداشت کیفی برگ سبز چای بسیار ضروری خواند و عنوان کرد: اجرای طرح به‌زراعی باغات چای، روی‌آوردن به روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گیاهی از جمله مؤلفه‌های مهمی است که به‌دنبال تحقق هرچه بیشتر آن هستیم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان چای کشور چایکاران شمال برگ سبز چای سازمان چای کشور برگ سبز چای چای کاران چای خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، بر پایه آمارهای منتشره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد کشور در سال ۱۴۰۲ به ۳۲ میلیون و ۱۰۸ هزار تن رسید که بالاترین میزان در تاریخ تولید این محصول است. این میزان تولید در مقایسه با سال پیش از آن رشد ۵.۵ درصدی نشان می‌دهد.

بیشترین نرخ رشد تولید در زنجیره فولاد با ۹.۲ درصد برای شمش فولادی به ثبت رسید و کاهش تولید سالانه در میلگرد، ورق گرم، ورق سرد و اسلب رقم خورد.

کمتر بودن نرخ رشد تولید آهن اسفنجی نسبت به فولاد میانی و ۱۳۰ هزار تن کاهش تولید ورق گرم با وجود کسری موجود در این محصول، از دیگر بخش‌های این گزارش است.

بیشترین نرخ افت تولید با ۲.۸ درصد برای ورق سرد به ثبت رسید، در حالی که واردات آن ۲.۵ برابر شد.

همچنین مازاد عرضه هم نرخ رشد تولید گندله را کاهش نداد و معادل ۲ برابر میلگرد تولیدی، شمش تولید شد.

ثبات در تولید محصولات فولادی در سطح سال گذشته معادل ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رقم خورد.

کد خبر 6079922 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی برداشت محصول گندم در گیلانغرب
  • تناژ بارگیری صادراتی راه آهن شمال غرب ۲۲۰ درصد افزایش یافت
  • ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شرط خرید گندم
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • خرید تضمینی گندم به ۲۰۰ هزار تن رسید
  • مبارزه به موقع با آفات تولید محصول را افزایش می‌دهد
  • خرید ۵۱ تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی
  • برداشت ۵۱ تن گندم از مزارع خوزستان
  • افزایش ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲