Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا قاسم‌پور، جمعه در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان فارس، با بیان اینکه یکی از مشکلات پژوهش در دستگاه‌های اجرایی، خُرد بودن اعتبارات پژوهشی و محدودیت در انجام طرح‌های اساسی بود، اظهار داشت: در حال حاضر با تجمیع ۶۶ طرحی که در سال ۹۸ وجود داشت به ۱۵ طرح کلان در سال ۹۹، این مشکل تا حد زیادی برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای طرح‌های پژوهشی استان فارس در قالب هفت مشکل کلان این استان شامل، اقلیم و محیط زیست، فرهنگی اجتماعی، سیاسی، سلامت، زیربنایی گردشگری، اقتصاد و رونق تولید کُد

سامانه ملی مدیریت اطلاعات تحقیقاتی (سمات) صادر شده و اعتباراتی برای آنها تخصیص یافته است.
معاون استاندار فارس ادامه داد: از سال ۹۱ تا ۹۸ برای ۱۹۷ طرح از طریق سامانه سمات کُد تعیین شده اما از این تعداد تنها سه طرح وضعیت اتمام آنها اعلام شده و با توجه به اینکه وضعیت سایر طرح ها در این سامانه مشخص نشده باید این اقدام در اسرع وقت انجام و شرایط طرح‌ها بارگذاری شود.

وی، پژوهش و فناوری را مبنا و موتور محرکه توسعه در کشور و استان فارس برشمرد و گفت: تحقیقات علمی، راه حل‌های عبور از مشکلات را در اختیار مدیران قرار می‌دهد و باعث افزایش بهره وری در بخش‌های مختلف می‌شود.
نهادینه شدن فرهنگ پژوهش، توجه، اعتقاد و حساسیت بیشتر مدیران به امر پژوهش، تقویت ارتباط دانشگاه با بخش خصوصی و صنعت و کاربردی بودن تحقیقات برای رفع مشکلات از دیگر موضوع‌هایی بود که در این نشست قاسم‌پور بر آنها تاکید کرد.

برچسب‌ها جهش تولید شیراز استانداری فارس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید شیراز استانداری فارس فارس جهش تولید شیراز استانداری فارس فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در ارومیه
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه