Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با معاون وزیر ارتباطات خواهان پی‌گیری و رفع مشکلات استان در حوزه زیرساخت ارتباطی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیداری که با معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور مدیرکل فناوری اطلاعات استان و مدیرکل فناوری اطلاعات و شبکه دولت در استانداری  داشت بر تسریع در ارائه اینترنت پرسرعت به روستاهای استان و تامین تجهیزات مخابراتی مورد نیاز استان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین کلانتری در این دیدار سرعت بخشی و اجرای فیبر نوری کاکان و سی‌سخت و اجرای فیبر پشتیبان برای شهرستان لنده، شهرهای لیکک، مارگون و لوداب را از اولویتهای این حوزه دانست و از معاون وزیر خواست تلاش شود این اقدامات که از مهمترین مطالبات مردم این شهرها و بخش‌هاست ،به زودی انجام شود.

کلانتری کمک به توانمندسازی پارکهای علم و فناوری و دانشگاه های استان برای توسعه کسب و کارها و استارتاپ ها و همچنین کمک به راه اندازی مشاغل فناورانه را مهم ارزیابی کرد.

استاندار با بیان اینکه استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپا، فضای جدیدی در اقتصاد به وجود خواهند آورد،گفت: خلق ایده، کارآفرینی، کسب و کارهای متنوع جدید و مبتنی بر فناوری‌های نوآورانه می‌تواند فرصتی مغتنم برای رشد هر چه بیشتر در اقتصاد ایجاد کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به آتش سوزی های اخیر در برخی مناطق و نقاط استان و میزان خسارات ناشی از آن اشاره کرد و افزود: استفاده از فناوری های نوین از جمله اینترنت اشیاء و پایش تصویری و پهباد برای پایش آتش سوزی جنگل ها و مراتع، می تواند کمک شایانی به سرعت بخشی برای مهار آتش و اطفای حریق و کاهش چشمگیر خسارات احتمالی باشد.

 معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات نیز در این دیدار از  افزایش زیرساخت های حوزه ارتباطی و فناوری اطلاعات در شرایط بیماری کرونا در کشور خبر داد و گفت: تمامی امورات از جمله آموزش ها، دید و بازدید، خریدها و سایر امور از طریق برخط انجام گرفت که این خود تحولی در ارتباطات نوین در کشور است.

هاشمی افزود: در اقدامی داوطلبانه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دسترسی به سامانه های آموزش بر خط دانشگاه ها در کشور رایگان شد.

وی گفت: در ماه مبارک رمضان و به ویژه شبهای قدر سه میلیون نفر به سامانه های برخط متصل شدند و در در شرایط بیماری کرونا نیز ترافیک مورد استفاده اینترنت و شبکه ملی اطلاعات در کشور  دو برابر شد.

معاون وزیر ارتباطات به توانمندی ها و پتانسیل فرزندان استان اشاره کرد و گفت : یکی از هشت شرکت مورد تقدیر در نمایشگاه الکامپ از استان کهگیلویه و بویر احمد بوده است که این خود نمایانگر این توانمندی ها و استعدادهای درخشان است.

هاشمی نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته و روستاها را از اولویتهای مهم دولت برشمرد و گفت: تا پایان سال جاری همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت و شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت فناوری اطلاعات فناوری علم کهگیلویه و بویراحمد فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر لاجوردی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار با «علی اکبر حسینی محراب» استاندار خوزستان بیان کرد: در ابتدای شروع به کار دولت انقلابی سیزدهم ۸۵ درصد روستاهای خوزستان زیر پوشش شبکه ارتباطی و اینترنتی بودند که این رقم در حال حاضر به ۹۵ درصد پوشش رسیده است.

وی با تاکید بر لزوم زیر پوشش قرار دادن نقاط کور جاده‌ای افزود: پوشش آن تن‌دهی در استان خوزستان به ویژه برای مسافران راهیان نور و اربعین حسینی بسیار حائز اهمیت است.

لاجوردی با اعلام اینکه در برخی از نقاط کور از نسل ۲ جی استفاده می‌شود که باید به نسل سه و یا چهار ارتقا داده شود، اظهار کرد: ۹۷ درصد معاملات پولی و بانکی کشور بر بستر الکترونیک انجام می‌شود و ایران جزو سه کشور اول دنیا در استفاده از این ظرفیت است.

قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در حوزه شبکه ثابت نیز عقب ماندگی‌های زیادی وجود دارد و لازمه پیشرفت در این حوزه ایجاد رقابت است.

وی با تاکید بر اینکه فرمانداران و استاندار خوزستان برای اجرای طرح ملی فیبر نوری نهایت همکاری را داشته باشند، اظهار کرد: برای هر اپراتور مدت زمان سه ماهه اجرای تعهد در نظر گرفته شده که در صورت انجام ندادن اپراتور جریمه خواهد شد.

قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: رئیس جمهور دستور دادند که نحوه اجرای طرح فیبر نوری در استان‌ها به ایشان گزارش داده شود.

لاجوردی اظهار کرد: اجرای این طرح متوسط سرعت اینترنت خانگی را از ۱۰ مگابیت بر ثانیه به هزار مگابیت افزایش می‌دهد.

کد خبر 6088143

دیگر خبرها

  • ارائه اطلاعات ساخت و سازها به کارگروه ساماندهی
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • تسریع اجرای پروژه فیبرنوری استان بوشهر
  • انتصاب مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد