Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشنگ بازوند روز جمعه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان که به شیوه اجرای پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از کووید ۱۹ اختصاص داشت و در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مبلغ اختصاص یافته پس از ارسال گزارش ها و بررسی های صورت گرفته توسط دولت برای کل استان کرمانشاه در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برهمین اساس در استان نیز این مبلغ میان واحدهای آسیب دیده اقتصادی ناشی از شیوع کرونا با هماهنگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیر کمیته توزیع تسهیلات که دستگاه های مختلفی مانند جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، اداره کل گردشگری، استانداری و ... در آن عضو هستند، توزیع می شود.

بازوند ادامه داد: این کمیته نهایتا ظرف مدت چند روز آینده باید ساز وکارهای لازم و شیوه نامه اجرایی جهت چگونگی توزیع اعتبار درنظرگرفته شده را مشخص و با نظارت مدیرکل جذب و سرمایه گذاری استانداری پرداخت ها طبق چارچوب تعیین شده آغاز شود.

استاندار کرمانشاه یادآور شد: تسهیلات اعطایی به واحدهای آسیب دیده که بیش از ۵۰ نفر نیروی کار دارند ۵۰ درصد برای موضوع دستمزد و برای واحدهایی که کمتر از ۵۰ نفر نیروی کار دارند ۷۰ درصد به این موضوع اختصاص یافته و مابقی برای سایر هزینه ها خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اینکه احتمالا از ۲۴ خرداد و یا در نهایت اول تیرماه کار پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده آغاز می شود، گفت: حداکثر ظرف مدت ۲ ماه این کار انجام و واحدهای مشمول از تسهیلات درنظر گرفته شده بهره مند می شوند.

بازوند در ادامه و با مهم ارزیابی کردن سهم بانک ها در جذب همه اعتبار درنظر گرفته شده، افزود: اختصاص این مقدار تسهیلات فرصت مناسبی از سوی دولت است که ایجاد شده و اگر دستگاه های اجرایی و بویژه بانک ها در پرداخت آن سخت گیری کنند تنها خودمان زیان می بینیم و ممکن است دیگر استان ها اعتبار برگشت خورده را جذب کنند.

مدیر ارشد استان کرمانشاه با اشاره به برخی بندهای پرداخت تسهیلات که مشخص شدن برخی وثایق را به بانک ها محول کرده است، گفت: لازم است مدیران بانک ها تا جایی که امکان پذیر است در این موضوع تسهیل گری کرده و از سخت گیری های بی مورد پرهیز کنند.

وی گفت: سخت گیری و کارشکنی در این خصوص ممکن است باعث شود یک یا چند واحد آسیب دیده نتوانند تسهیلات مورد نظر را دریافت کرده و در نهایت شاهد برگشت خوردن اعتبار باشیم که این موضوع پذیرفتنی نیست.

بازوند همچنین خواستار مشخص شدن سهم هر شهرستان توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد و گفت: همه ابهامات و موانع کار تا روز چهارشنبه هفته پیش رو باید مرتفع شود.

استاندار کرمانشاه در پایان از سازمان تامین اجتماعی استان نیز خواست تا به موضوع تحت پوشش نبودن کارگرانی که در سامانه کارا به منظور دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند رسیدگی کند.

طبق آخرین اعلام وزارت بهداشت تا ظهر روز گذشته(۱۵ خرداد) ۱۶۴ هزار و ۲۷۰ نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده اند که هشت هزار و ۷۱ نفر از این تعداد جان خود را از دست داده اند.

در استان کرمانشاه حدود یک هزار پروانه بهره برداری صنعتی صادر شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اشتغال زایی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اشتغال زایی کرمانشاه ویروس کرونا اشتغال زایی کرمانشاه واحدهای آسیب دیده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاجعه، خطر یا رخدادی است طبیعی یا توسط فن‌آوری ساخته انسان که در پی آن آسیب فیزیکی، تخریب، از دست دادن جان یا تغییر شدیدی به محیط زیست وارد می‌شود.

معصومه کمال‌ا‌لدینی (عضو گروه جامعه‌شناسی مصائب و بلایای طبیعی انجمن جامعه‌شناسی ایران) درپژوهشی با عنوان «تأملی بر مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه» به واکاوی این موضوع پرداخته است که فاجعه در همە جوامع قابلیت اتفاق افتادن دارد، و زندگی انسان همیشه در طول تاریخ با بحران مواجه بوده است. فجایع و بحران‌هایی مثل جنگ، فقر، آتش سوزی‌های شهری و...با ورود به زندگی انسان‌ها وضعیت زندگی‌شان را دچار آشفتگی می‌کند. 

* پیامدهای فاجعه در جوامع انسانی

یکی از مهمترین پیامد‌های فجایع، مسائل و مشکلات اجتماعی است

به زعم این پژوهشگر امروزه مخاطرات طبیعی مثل، سیل، زلزله، خشک‌سالی و طوفان بر حسب عمق و شدت و وسعت و سطح مقاومت، آمادگی عینی و ذهنی جوامع و انسان‌ها و اقدامات پیش‌گیرانه با پیامد‌هایی فاجعه‌آمیز و بسیار متفاوت در جوامع انسانی همراه است.

او در ادامه می‌نویسد: تحقیقات جامعه‌شناسی نشان داده که یکی از مهمترین پیامد‌های فجایع، مسائل و مشکلات اجتماعی است. متخصصان علوم اجتماعی از منظری متفاوت با اندیشه‌مندان مهندسی و فنی به موضوع فجایع طبیعی می‌نگرند و فاجعه در این علم پدید‌ه‌ای اجتماعی تعریف می‌شود که از ساختار‌های اجتماعی و اقتصادی تأثیرپذیر است و با خود اختلالات اجتماعی نیز به دنبال دارد.

* جامعه‌شناسی فاجعه

کمال‌ا‌لدینی در این مقاله با اشاره به مطالعات انجام شده در عرصه جامعه شناسی فاجعه می‌نویسد: پژوهش‌هایی که از سال ۱۹۲۰ میلادی در جهان با تحقیقات پرینس و سوروکین و سپس کوارنتلی مطرح شد، امروزه اندیشه‌مندان اجتماعی را به مطرح شدن گرایشی جدید از جامعه‌شناسی با نام جامعه‌شناسی فاجعه سوق داده که به مطالعه عوامل اجتماعی، فرهنگی و پیامد‌های آن بر رفتار‌های انسان‌های آسیب‌پذیر و آسیب‌دیده و فعالیت‌های سازمان‌های امدادرسانی می‌پردازد. 

جامعه‌شناسی فاجعه به مطالعه عوامل اجتماعی، فرهنگی و پیامد‌های آن بر رفتار‌های انسان‌های آسیب‌پذیر و آسیب دیده و فعالیت‌های سازمان‌های امدادرسانی می‌پردازد

او می‌نویسد گروه جامعه‌شناسی فاجعه یا مصائب اجتماعی در ایران عمری کوتاه دارد و از سال ۱۳۶۹ پس از فاجعه زلزله منجیل آغاز و در سال ۱۳۸۲ با وقوع زلزله بم به اوج فعالیت خود رسید.

به زعم کمال‌ا‌لدینی نشر مقاله‌های تحقیقی علمی و بررسی آثار جامعه‌شناسان، هر چند اندک، در گسترش و کارآمد شدن این گرایش در نظام دانشگاهی ایران و سازمان مدیریت بحران تأثیر مهمی دارد، و در زمینه‌های مختلفی به توصیف مختصات گوناگون اجتماع حادثه دیده می‌پردازد.

این پژوهشگر در نهایت با اشاره به این موضوع که تحلیل رابطە بین متغیر‌های گوناگون، محدودیت‌ها، ظرفیت‌ها و اسطوره‌زدایی از رفتار مردم مصیبت‌دیده و خنثی کردن پندار‌های ناروا، ایجاد مدیریت مردمی و خردمندانه در زمان فاجعه می‌پردازد و به مدیریت بحران کمک می‌کند.

در انتها لازم به ذکر است که در کنار سایر حوزه‌های مطالعاتی، پژوهش‌های متعددی توسط محققان علوم اجتماعی و به صورتی محدودتر توسط جامعه‌شناسان در چند دهە گذشته انجام گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟