Web Analytics Made Easy - Statcounter

پریدار گفت: مبتلایان سرپایی کرونا که ناقل بیماری هستند اگر شرایط قرنطینه خانگی را نداشته باشند یا نکات بهداشتی را رعایت نکنند، پس از بررسی به نقاهتگاه منتقل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «یوسف پریدار» ظهر امروز (جمعه ۱۶ خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دانشگاه علوم  برنامه دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد، در خصوص برنامه این دانشگاه در کنترل بیماری کرونا اظهار کرد: بیماران باید به‌صورت برنامه‌ریزی شده بستری و کنترل شوند و تنها روش ما این است که مانند سد، مانع ابتلای یکباره شهروندان به بیماران شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول علت بالای آمار بالای کرونا در حوزه دانشگاه دزفول را تا حد زیادی متأثر از بیماریابی دانشگاه عنوان کرد و افزود: ‌تا زمانی که واکسن بیماری پیدا نشده، شیوع بیماری همچنان ادامه دارد و علت آمار بالای بیماری عدم رعایت پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی توسط شهروندان است.

 

وی با بیان اینکه تمامی افراد علامت‌دار شناسایی شده و یا در بیمارستان بستری و یا در قرنطینه خانگی قرار گرفته‌اند اضافه کرد: بسیاری از شهروندان همچنان شیوع بیماری را جدی نگرفته‌اند.

 

پریدار تصریح کرد: تاکنون توانسته‌ایم با اقدامات انجام شده جلوی سیل بیماری را بگیریم اما این اقدامات بسیار پر هزینه بوده و بیش از ۱۰۰ روز است که همکاران ما درگیر این موضوع هستند و منابع ما به سرعت در حال مصرف است.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون سه‌هزار و ۳۰۰ مورد قطعی کرونا در دزفول شناسایی شده است ابراز کرد: از این تعداد تاکنون ۱۰۴ نفر فوت کرده‌اند که ۱۰ تن آنها در بیمارستان‌های خارج از حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی بستری بودند، همچنین ۸۰ درصد افراد فوت شده دارای سابقه بیماری زمینه‌ای بوده‌اند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به تعریف بيماران سرپایی عنوان کرد: بیماران سرپایی به افرادی گفته می‌شوند که شناسایی شده و ناقل ویروس هستند اما علائم بیماری را ندارند لذا باید دو هفته کامل قرنطینه شوند.

 

وی خاطر نشان کرد: افراد سرپایی بیمار نیستند اما ناقل ویروس هستند و اکثرا بین گروه سنی ۳۵ تا ۶۵ سال بوده که باعث انتقال بیماری به افراد گروه سن بالا شده و بسیار خطرناک هستند.

 

پریدار در خصوص نحوه نظارت بر بیماران سرپایی ادامه داد: این افراد سرپایی اگر شرایط قرنطینه خانگی داشته باشند در منزل تحت نظارت قرار می‌گیرند و اگر شرایط قرنطینه خانگی را نداشته باشند پس از بررسی به نقاهتگاه انصاری منتقل می‌شوند.

 

وی اذعان داشت: اسامی افراد ناقل بیماری (سرپایی) روزانه به سه نهاد امنيتی شهرستان ارسال و به طور نامحسوس تحت نظر قرار می‌گيرند و از ترددهای اين بيماران در سطح شهر جلوگيری خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه به هيچ عنوان بيماران سرپایی به حال خود رها نمي‌شوند و به‌صورت روزانه وضعيت آنها رصد می‌شود تاکید کرد: بيماران سرپایی كه قرنطينه را رعايت نكنند ابتدا تذکر و اگر تکرار کنند به نقاهتگاه منتقل می‌شوند.

 

وی نقاهتگاه دزفول را یکی از مجهزترین نقاهتگاه‌ها جهت قرنطینه افراد مثبت کرونا برشمرد و یاد آور شد: نقاهتگاه دزفول با تجهیزات کامل جهت نگهداری از افراد ناقل که شرایط قرنطینه خانگی را ندارند، راه‌اندازی شده است.

 

بیمارستان گنجویان دزفول مجهز به امکانات مناسب برای مقابله با کروناست

«مهدیه توکلی» نیز در این نشست در خصوص علت انتخاب بیمارستان گنجویان اظهار کرد: به دلیل عدم استفاده از سایر بیمارستان‌ها، جدید بودن ویروس و بروز رفتارهای جدید کرونا نیاز بود که یک بیمارستان کاملا مجهز برای مقابله با آن در نظر گرفته شود که به‌جز بیمارستان گنجویان دزفول، سایر بیمارستان‌ها 90 درصد این امکانات را ندارند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: یکی دیگر از نگرانی‌های مردم ارتباط بیماران کرونایی با سایر بیماران است که باید توجه داشت کادر درمان از همه نگران‌تر هستند چراکه باید از شلوغی بیمارستان جلوگیری کنند، پس قطعا از این ارتباط جلوگیری می‌شود‌.

 

وی تصریح کرد: هشت بخش بیمارستان دزفول درگیر کرونا هستند که هر بخش هم به افراد مشکوک به کرونا و مبتلایان قطعی کرونا تقسیم بندی شده و در چینش تخت‌ها نیز فاصله‌گذاری به شدت رعایت شده به‌طوری که ظرفیت هر بخش از ۴۰ نفر به ۲۰ نفر کاهش یافته است‌.

 

توکلی در پایان عنوان کرد: پرسنل مبتلا به کرونا لزوما از مکان کاری خود مبتلا نشده‌اند چرا که در بیمارستان کادر درمان در ارتباط با کرونا با لباس مخصوص و رفتاری محتاط برخورد می‌کنند و تا به حال خوشبختانه هیچ یک از پرسنل مبتلا به کرونا فوت نشده و به‌طور کلی از ۱۰۰ نفر کادر مبتلا، پنج نفر نیاز به بستری پیدا کردند‌.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی دزفول شرایط قرنطینه خانگی منتقل می شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی حجابی و بدحجابی به استحکام خانواده‌ها آسیب می‌زند

آیت الله امان الله علیمرادی ضمن تبریک وعده صادق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنبیه رژیم صهیونسیتی، گفت: رعایت حجاب در برابر نامحرم یک حکم شرعی است و همه فقها نسبت به رعایت وجوب حجاب در منظر نامحرمان اعم از کوچه، خیابان، اداره، تاکسی، فروشگاه و اماکن عمومی فتوا داده اند.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حجاب حکم خداست‌ و در جمهوری اسلامی رعایت حجاب قانون شده، ابراز کرد: رعایت قانون حجاب به عنوان یک نظم اجتماعی بر همه شهروندان ولو این که شهروندی مسلمان نباشد و به حجاب هم اعتقاد نداشته باشد، لازم است.

 وی افزود: وقتی یک مسئله ای در کشوری قانون شد باید به عنوان رعایت نظم اجتماعی همه آن را رعایت کنند.

آیت الله علیمرادی بیان کرد: گاهی در جامعه برخی افراد از روی عدم آگاهی، حجابشان را رعایت نمی کنند زیرا در خانواده و جامعه کسی به آنها اهمیت حجاب و فلسفه آن را گوشزد نکرده و نمی دانند حجاب یک قانون است و به اصطلاح فقهی باید این افراد جاهل را ارشاد کرد.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: عده ای از افراد بی حجاب و بد حجاب می دانند حجاب حکم شرعی و قانون است اما رعایت نمی کنند اینها را باید نه با تحقیر، ناسزا گفتن بلکه باید با زبان و ادبیات تأثیر گذار امر به معروف و نهی از منکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است که اگر همراه با رعایت حدود و ادب اسلامی و به دور از تحقیر، اهانت، ایجاد حساس و تحریک کردن مخاطب‌ باشد، قطعا راهکاری تاثیرگذار خواهد بود.

آیت الله علیمرادی عنوان کرد: برخی علی رغم این که حکم شرعی و قانونی حجاب را می دانند اما امر به معروف و نهی از منکر عامه مردم را نمی پذیرند یعنی به نوعی مبارزه ای را علیه این قانون و حکم شرعی انجام می دهند و نوعی رفتار مجرمانه دارند گویی ماموریتی از جانب کسانی دارند که نمی خواهند جامعه ایرانی ظاهر دینی داشته باشد و در برخورد با این دسته افراد باید مطابق قانون عمل کرد.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه اسلامی باید ظاهر و باطن اسلامی داشته باشد و همه احکام اسلامی در آن رعایت شود، ابراز کرد: برخی شاید بگویند چرا روی حجاب حساس هستید اما روی فساد حساس نیستید؟، این حرف درست نیست، در جامعه اسلامی باید نسبت به همه دستورات دین حساس بود.

وی تاکید کرد: هم خود انسان باید نسبت به انجام احکام شرعی حساس باشد و دیگران را دعوت به پایبندی احکام اسلامی کند، هم دیگران را امر به معروف و نهی از منکر کند.

آیت الله علیمرادی اظهار کرد: ظاهر جامعه اسلامی شامل دستورات، حدود و مقرارت شرعی است و باطن جامعه اسلامی هم اخلاقیات می باشد که باید رعایت شوند.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: نمی شود در کشوری مسلمان که حاکمیت درصدد است تا دستورات دین اسلام را در جامعه جاری و ساری کند هر کس هر طور خواست در ملا عام ظاهر شود این قابل قبول نیست زیرا نه دین و شرع و نه هر انسان با وجدان، خیرخواه دلسوزی این را تایید می کند.

وی با بیان اینکه بد حجابی و بی حجابی آفات فراوانی دارد، عنوان کرد: یکی از آفات این است که با بی حجابی و بد حجابی امنیت افراد از بین می برد زیرا باعث افزایش تعرضات جنسی در جامعه می شود و قطعا افراد بی حجاب و بدحجاب دوست ندارند از سوی آدم های هرزه مورد تعرض قرار بگیرند.

آیت الله علیمرادی ابراز کرد: نه تنها با بی حجابی و بدحجابی امنیت جنسی و ناموسی از بین می رود بلکه به استحکام خانواده ها نیز آسیب می زند زیرا وقتی فردی بی حجاب یا بد حجاب خود را در معرض لذت های جنسی  مردان متاهل و جوانان مجرد قرار می دهد مردانی که خانواده تشکیل داده اند زندگی آنها از هم می پاشد.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: جوانان مجرد هم دیگر تمایلی به ازدواج ندارند زیرا نیاز به جنس مخالف در آنها بدون این که زیر بار مقرارت ازدواج بروند، تامین می شود.

وی با بیان اینکه طبق آیات و روایات دختران و زنان مسلمان امر به داشتن حجاب و پوشش شده اند، تاکید کرد: پشت پرده این بدحجابی و بی حجابی ها کسانی هستند که با امنیت دینی، ناموسی، روانی همه جانبه ما دشمن هستند، آنها خیرخواه ما نیستند و آدم عاقل نیاید حرف کسانی که بدخواه بوده و دنبال فساد هستند گوش کند.

آیت الله علیمرادی با اشاره به اینکه انسان باید به حرف کسانی که خیرخواه هستند گوش کند، اظهار کرد: در راس همه خیرخواهان عالم خدای متعال، پیامبر اکرم (ص)، ائمه طاهرین (ع) و انسان های خیرخواه هستند.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: وقتی فرد بدحجابی وارد کوچه، مغازه، ادارات، بانک ها و سوار تاکسی شد اگر تذکر دریافت کرد عاقبت ناچار می شود که خود را ملتزم به رعایت خواست عمومی جامعه که همانا حفظ حجاب است، کند.

وی ابراز کرد: اگر در جامعه رعایت حجاب پیگیری نشود کم کم بی حجابی و بدحجابی که ما از آن به یک ناهنجاری یاد می کنیم تبدیل به هنجار می شود یعنی مورد پذیرش عموم قرار می گیرد.

آیت الله علیمرادی تاکید کرد: چنانچه نسبت به بی حجابی و بدحجابی که از منکرات هستند بی توجهی شود کم کم این منکرات به معروف تبدیل می شوند بنابراین همگان باید سعی کنند تا حجاب این دستور و فرمان الهی و این قانون رعایت رعایت شود.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • بی حجابی و بدحجابی به استحکام خانواده‌ها آسیب می‌زند
  • نوزاد بیمار در سیل جنوب سیستان و بلوچستان با بالگرد به بیمارستان کنارک منتقل شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ۲ تصادف زنجیره‌ای در اصفهان ۱۷ مصدوم داشت
  • همراهی خوب مردم همدان در طرح عفاف و حجاب
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • واژگونی اتوبوس بندرعباس _ تهران در یزد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • ۱۱ مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس در یزد به بیمارستان منتقل شدند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد