Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی مرکز امور بین‌الملل، غلامرضا کریمی قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درتشریح آخرین وضعیت آموزشی کشورهای اروپایی در شرایط بحران همه گیری کووید-19 گفت: در جنوب اروپا مدارس، تحت تدابیر سخت‌گیرانه بهداشتی در آستانه بازگشایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آلمان بازگشایی مدارس از چهارم می (۱۵ اردیبهشت) آغاز شده است و با توجه به وضعیت کشورها، این زمان متفاوت خواهد بود. زمان از سرگیری فعالیت‌ها در هلند ۱۱ می، در بلژیک ۱۸ می (۲۹ اردیبهشت) و در جمهوری چک ۲۵ می (پنجم خرداد سال جاری) تعیین شده است و در کشورهای اسکاندیناوی نیز کلاس‌های درس به سرعت بازگشایی می‌شوند.

وی افزود: بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد اقدامات مناسب و مؤثری از سوی کشورهای اروپایی در اقناع افکار عمومی و جلب رضایت و اطمینان والدین جهت بازگشایی مدارس صورت نگرفته است و مخالفت اولیا جهت حضور فرزندانشان در مدرسه، به یکی از معضلات بزرگ نظام‌های آموزشی اروپایی مبدّل شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: مسئولان اروپایی معتقدند گرچه آموزش‌های مجازی، جای خالی تعاملات حضوری مدارس را پر نخواهد کرد اما چالش خطر شیوع مجدد کرونا ایجاب می کند در صورت تداوم شرایط فعلی، از سرگیری آموزش‌های مجازی در پاییز در دستور کار آموزش و پرورش باشد. آنها بر این باور هستند که هنجارسازی و آگاهی‌بخشی به دانش آموزان برای رعایت نکات ایمنی و بهداشتی، حفظ فاصله گذاری ایمن و نظافت شخصی و عمومی؛ از جمله اصول بنیادین بازگشایی مدارس است.

کریمی، ضمن تأکید بر متفاوت بودن وضعیت کشور ایران در دو زمینه تقویم زمانی (زمان آغاز تعطیلات تابستانی) و مشکلات ناشی از اشتغال اولیای دانش آموزان با کشورهای اروپایی، گفت: در مقایسه با کشورهای اروپایی، ماندن دانش‌آموزان در منزل، با توجه به شرایط کنونی نظام آموزشی کشور ایران با چالش ها و دشواری های کمتری رو به رو است.

وی در خاتمه عنوان کرد: آموزش و پرورش ایران و جهان در دوران پساکرونا، در همه ارکان و سطوح خود نیازمند بازنگری اساسی در سیاست‌های آموزشی ذیل عنوان آموزش مجازی با رویکرد تلفیقی (آموزش چهره به چهره + آموزش برخط) است و با عنایت به این‌که آموزش از راه دور و یادگیری مجازی یکی از اولویت‌های اصلی پیش‌روی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی آتی است، شایسته است تهیه تبلت یا گوشی هوشمند و ابزارهای دیجیتالی برای دانش‌آموزان مناطق محروم یکی از دغدغه های اصلی سیاستگذاران آموزشی و دولت باشد.

انتهای پیام/

31 / 31 مدارس اروپا غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس اروپا غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین الملل کشورهای اروپایی امور بین الملل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، از اهتمام جدی دولت سیزدهم برای جبران کمبودهای آموزشی در استان خبر داد و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته و حمایت‌های دولت مردمی، شاهد ارتقای سرانه‌های آموزشی هستیم.

وی گفت: برای پوشش دادن خلاءهای موجود، در دولت سیزدهم کارگروه‌ها و برنامه‌های مختلف طراحی و نقشه راه را تدوین کردیم تا در زمینه شاخص‌ها رشد مطلوبی داشته باشیم.

استاندار آذربایجان غربی افزود: توجه به مناطق محروم و کمتربرخوردار از مهم‌ترین محورهای اقدامات دولت در استان است. پروژه‌های مختلف و متعدد آموزشی در استان داریم که با هدف کاهش مشکلات انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه برای جبران عقب افتادگی‌ها برنامه داریم افزود: هر مسیری که برای ارتقای سطح آموزش و پرورش ممکن باشد را می‌پیماییم تا به بهترین سطح برسیم.

معتمدیان بهینه سازی دارایی‌ها و مولد سازی را جزو اولویت‌های استان برشمرد و گفت: یکی از راهبردهای جبران سرانه‌های آموزشی، بهره گیری از ظرفیت قانونی مولدسازی است.

وی کیفیت بخشی آموزشی را مهم دانست و گفت: عدالت محوری در حوزه آموزش و پرورش را از طریق سفرهای شهرستانی و حضور میدانی پیگیری می‌کنیم.

استاندار آذربایجان غربی آموزش و پرورش را پله نخست شناسایی جوانان مستعد دانست و گفت: اقدامات مختلف برای تقویت حوزه جوانان و نوجوانان با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های ویژه استاندار آذربایجان غربی از فعالیت‌های دانش آموزشی، ورزش دانش‌آموزی این استان را دارای ظرفیت بالایی دانست و گفت: آذربایجان‌غربی به جهت برخورداری از ظرفیت‌های کم نظیر ورزشی، همواره یکی از ارکان اصلی ورزش‌های پایه در سطح ملی است.

صادق ستاری فر ادامه داد: ۲۸۰۰ فضای ورزشی در دولت سیزدهم و در قالب طرح شهید سلیمانی در کشور افتتاح شده که آذربایجان‌غربی در این زمینه جایگاه نخست را دارد.

کد خبر 6081337

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور