Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دارالشفای حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) مسجد مقدس جمکران با اشاره به بازگشایی ۲۴ ساعته این مکان مقدس، گفت: زائران می‌توانند در صورت وجود هر گونه علائم غیرطبیعی به دارالشفا در مقابل باب المعصومه(س) مراجعه کنند.

خبرگزاری شبستان، گروه غدیر و مهدویت: «علی بیگدلی» با اشاره به بازگشایی مسجد مقدس جمکران و لزوم رعایت پروتکلهای ابلاغ شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: خادمین مسجد مقدس جمکران تمامی تلاش خود را در ایجاد محیط معنوی امن و سلامت به کار بسته اند تا زائران بتوانند با آرامش خاطر در این مکان مقدس حضور یافته و به انجام امور عبادی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: استفاده از ماسک و دستکش در هنگام ورود به مسجد مقدس جمکران برای تمامی زائران الزامی است و افرادی که دارای بیماری های زمینه ای و مزمن هستند و یا دچار ضعف عمومی سیستم بدن میباشند حتی الامکان در این مرحله، از حضور در این مکان خودداری فرمایند.

 

مسئول دارالشفای مسجد مقدس جمکران افزود: زائران این مکان مقدس می توانند در صورت وجود هر گونه علائم غیر طبیعی به دارالشفای حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) در مقابل باب المعصومه(سلام الله علیها) مراجعه کرده و به صورت رایگان ویزیت شوند.

 

بیگدلی ضمن تأکید بر خودداری زائران از بوسیدن و لمس دربهای مسجد مقدس جمکران ابراز کرد: به منظور پیشگیری از انتقال آلودگی، زائرین محترم میبایست وسایل شخصی مورد نیاز از جمله چادر، جانماز، سجاده و کتاب دعا را به همراه آورده و حتما به صورت شخصی از آن استفاده کنند، همچنین برای رعایت فاصله گذاری فیزیکی تقاضا میکنیم از ازدحام و تماس با فاصله نزدیک با سایر افراد خودداری کنند.

 

وی با بیان اینکه ساعات کاری دارالشفاء از ۷ لغایت ۲۴ است، خاطرنشان کرد: ان شالله زائران بتوانند با رعایت تمام نکات فوق با آرامش و سلامت در این مکان مقدس حضور یابند و این رعایت اصول بهداشتی گامی برای بازگشایی کامل مسجد مقدس جمکران باشد.

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا مهدی باوران مسجد مقدس جمکران مسجد مقدس جمکران مکان مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۲۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل‌گذاری نظام بانکی چگونه باشد؟

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، گفت: ریل‌گذاری‌ها در نظام بانکی و اقتصادی کشور باید مبتنی بر غیرت متعهدانه و ایران‌باورانه دنبال شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها پیش از ظهر امروز در دیدار با مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، تنفس در نظام اسلامی که مبتنی بر مشارکت مردم اداره می‌شود را مایه فخر زمانه توصیف و اظهار داشت: شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم نشان‌دهنده محوریت مردم در نگاه تمدنی نظام مقدس اسلامی است.

وی تأکید جمهوری اسلامی بر محوریت مردم در تمام امورات را بعد والای نگاه تمدنی این گفتمان توصیف نمود و تصریح کرد: شعار سال را نباید تنها در میادین و معابر ثبت و عرضه کرد؛ بلکه این شعار باید به راهبردی پیش روی سیر تمام دستگاه‌های نظام اسلامی تبدیل شود.

سعیدی اسلامی بودن حرکت‌های نظام را در گرو شناخت دقیق گفتمان اسلام ناب برشمرد و ابراز داشت: در اسلام یک سری ضوابطی ثابت چون؛ عدالت و انصاف داریم که تحت هیچ شرایطی دگرگون نمی‌شوند و در هر شرایطی باید رعایت گردند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها ضمن اشاره به گزاره‌های تاریخی سیره اهل‌بیت علیهم‌السلام در توجه به ضوابط ثابت و پایدار مبانی اسلام، افزود: بانک و اقتصاد اسلامی تحت هر شرایطی باید قواعد و ضوابط ثابت اسلامی از جمله حرمت ربا را رعایت کند.

سعیدی حرکت مبتنی بر رویکرد اسلامی را برجسته‌ترین راهبرد جمهوری اسلامی در تمام مسائل دانست و گفت: بانک در نظام اسلامی با بانک‌داری در غیر نظام اسلامی متفاوت بوده، باید ضوابط ثابت اسلامی در آنها رعایت شود.

وی در ادامه ضمن تأکید بر حرمت ربا در نظام اسلامی، به تبیین آیات الهی دراین‌رابطه پرداخت و بیان کرد: قرآن کریم در باب برخورد و مواجهه با ربا، تصریح دارد، اگر از ربا دست بر ندارید، باخدا طرف خواهید بود.

تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها بحث کارمزد و حق‌الزحمه بانک را فرای مباحث ربا برشمرد و با بیان این که سود را نباید کارمزد بدانیم و هر یک ملاک‌های خاص خود را می‌طلبد، اظهار داشت: در بانکداری اسلامی نباید آمدورفت دولت‌ها در روش و حرکت کلان اقتصادی تأثیرگذار باشد.

وی با بیان این که عنوان جمهوری در نظام مقدس اسلامی را باید به تمام عرصه‌های حکمرانی اشراب دهیم و هیچ‌گاه از ظرفیت‌های مردمی غافل نشویم، گفت: در نظام اسلامی بانکداری در انطباق با عنوان جمهوری، باید به تسهیل کار مردم توجه روزافزونی داشته، از تسهیل خارج از چارچوب‌های اداری متنفذان پرهیز کند.

سعیدی تسهیل پیشرفت و توسعه کشور را از بارزترین رسالت‌های نظام بانکی کشور توصیف نمود و بیان کرد: برای این که کارها از مسیرش منحرف نشود، ریل‌گذاری‌ها در نظام بانکی و اقتصادی کشور باید مبتنی بر غیرت متعهدانه و ایران باورانه دنبال گردد. ریل‌گذاری بانک اسلامی باید ایمن نسبت به مطامع، هوس‌ها و مطالبات غیرمشروع صاحبان قدرت و ثروت ترسیم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه پنج هزار و ۸۰۰ خدمت بسیجیان جامعه پزشکی در چهارمحال و بختیاری
  • درخواست رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره قبرستان بقیع
  • ریل‌گذاری نظام بانکی چگونه باشد؟
  • قبرستان بقیع در سطح بین‌المللی معرفی شود
  • ارائه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خدمت رایگان از سوی بسیجیان جامعه پزشکی
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • اجتماع بزرگ مردمی وعده صادق در حرم مطهر رضوی
  • بلع یک کیلو و ۶۹۰ گرم تریاک توسط سه سوداگر مرگ در بردسکن
  • بمباران یک مسجد و تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها در غزه
  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز