Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@15:44:30 GMT

روغن و شکر نباید با ارز دولتی وارد شود

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۵۳۷۸

روغن و شکر نباید با ارز دولتی وارد شود

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که روغن و شکر نباید با ارز دولتی وارد شود گفت: شیر و گوشت که از ضروریات تغذیه انسان هستند در حال حاضر با ارز عادی محاسبه می شود اما روغن و شکر ارز دولتی در اختیار دارند. ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا مهاجر گفت: مصرف زیاد روغن و شکر به بهداشت عمومی جامعه را آسیب می زند گفت: از سوی دیگر، اختصاص ارز 4200 تومانی به روغن و شکر باعث می شود تا تولیدکننده داخلی توانایی رقابت با محصول خارجی را نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چرا روغن و شکر باید با ارز 4200 هزار تومانی وارد شود و چرا این محصولات در دسته کالاهای اساسی قرار دارد؟

علیرضا مهاجر اضافه کرد: روغن و شکر موادی آسیب زا هستند و نباید زیاد مصرف شوند و بر همین اساس نباید با فرآیند کالاهای اساسی وارد شوند.

وی ادامه داد: شیر و گوشت که از ضروریات تغذیه انسان هستند در حال حاضر با ارز عادی محاسبه می شود اما روغن و شکر ارز دولتی در اختیار دارند.

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که ما باید سیستم واردات را اصلاح کنیم، توضیح داد: اگر امروزه انحصار واردات روغن و شکر در اختیار 5 نفر قرار دارد، فرض می کنیم که این 5 نفر رفتند و حتما 5 شخص دیگر عهده دار این کار خواهند شد.

وی افزود: ما به دنبال این هستیم که با ساماندهی فرآیند تولید در کشور، در شرایط بحرانی نیاز به واردات نداشته باشیم.

علیرضا مهاجر تاکید داشت: اختصاص ارز 4200 تومانی به روغن و شکر باعث می شود تا تولیدکننده داخلی توانایی رقابت با محصول خارجی را نداشته باشد.

وی اضافه کرد: زمانی که ما فضای رقابتی نداشته باشیم، کشاورز اقبالی به کاشت دانه روغنی نشان نمی دهد.

مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در موضوع ارز دانه های روغنی مجلس شورای اسلامی کوتاهی کرده است، عنوان کرد: شورای اقتصاد و سازمان حمایت از تولیدکننده و مجموعه دولت در نابسامانی وضعیت روغن و شکر مقصر هستند.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,77,78,83/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانه های روغنی روغن و شکر ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر از پیش بینی تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای از مزارع این شهرستان خبر داد.


غلامرضا قنبری با اشاره به آغاز برداشت ترتیکاله علوفه‌ای در شهرستان بهشهر، گفت: ۲۳۰ هکتار تریتکاله در این شهرستان کشت شد که ۳۰ هکتار آن ترتیکاله علوفه‌ای است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: پیش بینی می‌شود از این اراضی ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای برداشت شود.


قنبری تصریح کرد: گیاه تریتیکاله به دو شیوه علوفه‌ای و دانه‌ای کشت می‌شود که عملکرد علوفه‌ای آن ۴۰ تا ۵۰ تن در هکتار و دانه‌ای آن ۳ تا ۵ تن در هکتار است.


وی گفت: تریتیکاله، عله‌ای جدید بوده که در نتیجه تلاقی ژنوم‌های گندم و چاودار به وجود آمده و در این مورد گندم به جای گیاه مادر به کار گرفته شده و دانه‌های گرده از چاودار است.

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا در بهبهان
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر
  • گلدهی مزارع کلزا در شهرستان جلفا
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • گلدهی بیش از ۸۵ هکتار از مزارع کلزا در جلفا
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • برداشت بیش از چهار هزار تن دانه روغنی