Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با تاکید بر ممنوعیت استفاده از بیت‌کوین برای نیروگاه‌های تولید پراکنده از سوی شرکت توانیر، اعلام کرد: تاکنون نیروگاه‌های استان یزد در چهارچوب قانون عمل کرده‌اند و گزارش تخلفی در این زمینه نداشته‌ایم.

«ابوالفضل اسدی» که در نشست هماهنگی مدیران عامل نیروگاه‌های تولید پراکنده استان در خصوص عبور از پیک مصرف برق سال 99 سخن می‌گفت، هدف از این نشست را آگاهی از مشکلات، مسائل و پیشنهادهای مدیران عامل نیروگاه‌های تولید پراکنده استان و تلاش در جهت حل این مسائل بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که نیروگاه‌های تولید پراکنده استان درگیر مشکلاتی از قبیل تحریم و تأمین قطعات هستند، ادامه داد: با تلاش‌های متخصصین تاکنون توانسته‌ایم در نیروگاه‌های حرارتی و گازی، بخشی از وابستگی‌های قطعات خارجی را کمتر کنیم اما به دلیل زمانبر بودن بعضی از فرآیندها، همچنان مجبوریم تأمین برخی قطعات را از خارج کشور داشته باشیم.

اسدی هچنین گفت: تولید برخی از تجهیزات بزرگ مانند فیدپمپ، پره‌های ثابت و متحرک توربین، کمپرسور، ارتقای واحدهای آلستوم و ساخت تای‌راد واحد کرافت از جمله مواردی است که پس از آشنایی مهندسین داخلی با تکنیک‌های ساخت، با انجام مهندسی معکوس و تامین مواد اولیه، برای نخستین بار در کشور تولید شده یا در دست انجام است.

وی در ادامه تاکید کرد: با الگوبرداری از ساخت داخل برخی لوازم یدکی در نیروگاه‌های حرارتی و گازی، در خصوص لوازم یدکی نیروگاه‌های تولید پراکنده نیز اقدام شود.

مدیر عامل برق منطقه‌ای یزد با اشاره به این که نیروگاه‌های تولید پراکنده استان یزد از سال 1387 آغاز به کار کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا با رفع مشکلات نیروگاه‌های استان، همچنان در این حوزه پیشتاز باشیم.

«علی‌اصغر مدرس» مدیر دفتر فنی تولید برق منطقه‌ای یزد نیز ضمن ارائه گزارش رویت‌پذیری نیروگاه‌های تولید پراکنده استان، عملکرد اکثر نیروگاه‌ها را مناسب ارزیابی کرد و انجام تعمیرات را دلیل کمتر بودن متوسط تولید برق چهار ماهه تعداد معدودی از نیروگاه‌ها نسبت به متوسط کل سال آن‌ها دانست.

وی پایین بودن راندمان نیروگاه‌های تولید پراکنده استان را یادآور شد و افزود: مطابق برنامه‌های پنجم و ششم توسعه، متوسط راندمان نیروگاه‌های تولید پراکنده استان نباید از متوسط راندمان نیروگاه‌های کشور کمتر باشد و این موضوع نیازمند اصلاح ساختار و دقت بیشتری است.

مدرس در ادامه ابراز امیدواری کرد با توجه به شرایط بهره‌برداری نیروگاه‌های تولید پراکنده و عزم جدی مدیران عامل این نیروگاه‌ها، در تابستان امسال شاهد تولید بیشتری نسبت به سال گذشته در استان باشیم.

«سیدرضا حسینی» معاون مالی و پشتیبانی شرکت برق منطقه‌ای یزد هم در این نشست با اشاره به فرصت قانونی ایجادشده در قانون بودجه سال 99، پرداخت و تسویه مطالبات نیروگاه‌های تولید پراکنده استان را از طریق اسناد خزانه پیشنهاد کرد و افزود: پیش‌ازاین نیز در زمینه تهاتر، تجربه‌های بسیار خوبی داشته‌ایم و پس از بررسی قوانین مربوط در راستای اجرای این امر تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به تأیید صورت‌ وضعیت فروردین‌ماه سال جاری، گفت: هر آنچه در معاونت مالی و پشتیبانی شرکت برق منطقه‌ای یزد در توان بوده، انجام داده‌ایم و به‌ طور جدی پیگیر حل سایر مشکلات از طریق شرکت توانیر هستیم.

مشکلات انتقال و نبود ثبات قیمت ارز، نقدینگی، کیفیت پایین گاز مورد استفاده نیروگاه‌ها، هزینه بالای مواد و لوازم مصرفی، افزایش ضریب ساعتی، نبود امکان استفاده از بیت‌کوین در ایام غیرپیک، لحاظ نشدن نیروگاه‌های تولید پراکنده به عنوان صنعت در سازمان صنعت معدن تجارت و طولانی بودن پروسه دریافت تسهیلات، ثبت سفارش؛ برخی از مشکلات مطرح شده توسط مدیران عامل نیروگاه‌های استان بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، در این نشست مقرر شد با تشکیل کارگروهی از نمایندگان شرکت برق منطقه‌ای یزد و نیروگاه‌های استان، مسائل و مشکلات نیروگاه‌های تولید پراکنده استان، بررسی و اولویت‌بندی و از طریق مراجع مربوطه پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برق منطقه اي يزد پيك مصرف برق تابستان نيروگاه هاي پراكنده بیتکوین نیروگاه های تولید پراکنده استان شرکت برق منطقه ای یزد نیروگاه های استان مدیران عامل نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، این بزرگترین سامانه تولید برق خورشیدی برای یک نیروگاه آب شیرین کن در عمان با ظرفیت سالانه بیش از ٣٢ هزار مگاواتساعت برق سبز است که ١٠٠ درصد از مصرف آب شیرین کن را در طول شبانه روز پوشش می‌دهد.

این نیروگاه که توسط Veolia با مشارکت TotalEnergies توسعه یافته است، نقطه عطف مهمی در جهت تلاش‌های کربن زدایی در منطقه است، زیرا به کاهش حدود ٢٧٢٠٠ تن انتشار CO ٢ در سال کمک می‌کند که معادل آلاینده‌های تولید شده توسط حدودا ٦٠٠٠ خودروی موتور احتراق داخلی در سراسر جهان است.

ساخت نیروگاه خورشیدی مذکور در ماه اوت ٢٠٢٣ آغازشد، بهره برداری از آن در ماه مارس ٢٠٢٤ انجام شد و قرارداد اجاره برای بهره برداری از این مزرعه خورشیدی تا ٣١ مارس ٢٠٣٦ است.

سلیم بن ناصر العوفی وزیر انرژی و مواد معدنی کشور عمان در جریان بهره‌برداری از این طرح، تولید برق از منابع تجدیدپذیر را یکی از اهداف چشم انداز عمان ٢٠٤٠ اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • عبور تولید برق در نیروگاه شیروان از مرز ۶.۵ میلیون مگاوات
  • نیروگاه اتمی بوشهر چقدر برق تولید می‌کند؟
  • راه‌اندازی دو نیروگاه با ظرفیت ۱۲ مگاوات تولید برق