Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراضات مطبوعات آمریکایی به بی‌کفایتی دولت شدت گرفته است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هفته‌نامه نیوزویک در گزارشی تحلیلی نوشت؛ دولت، هیچ چیزی را مدیریت نمی‌کند و کاخ سفید تحت مدیریت ترامپ، از هرج و مرج دائمی رنج می‌برد.
نیوزویک می‌افزاید: حملات کلامی دونالد ترامپ، به مراتب شدیدتر از گذشته شده است و دیگر رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترامپ نتوانسته است در مواجهه با هر یک از بحران‌های بزرگ در آمریکا واکنشی سازنده نشان دهد. او با چنین عملکردی عملا خود را از ریاست جمهوری آمریکا خلع کرده است. ترامپ حکومت‌داری نمی‌کند. او سرگرم بازی گلف است. او سرگرم تماشای برنامه‌های تلویزیونی است و البته توئیت زدن.
ترامپ در خلال سه ماه گذشته که گرفتار ویروس کرونا بوده و سایه بیماری و مرگ بر آمریکا گسترده شده، بی‌مبالات بوده است.
ترامپ مسئولان بهداشتی آمریکا را از اظهارنظر عمومی درباره این بیماری برحذر داشت و مدیریت ویروس کرونا را به ایالت‌ها محول کرد. هر ایالت مجبور است خود تجهیزات بیمارستانی لازم و لباس‌های محافظتی را برای کارکنان بخش بهداشت خود تامین کند.
دونالد ترامپ در عین حال بدترین بحران اقتصادی تاریخ آمریکا بعد از «رکود بزرگ سال ۱۹۲۹» را تجربه می‌کند. بیش از ۴۱ میلیون نفر بیکار هستند.
در همین حال دیوید فروم در پایگاه خبری آتلانتیک نوشت: پرزیدنت ترامپ، مانند یک غارتگر مدام در حال چپاول کشور است.
ترامپ و دار و دسته‌اش سال‌هاست که به تناسب منافع خود با بحران‌ها و قضایای مختلف برخورد می‌کنند و سعی می‌کنند از آن‌ها در راستای منافع خود بهره ببرند. روز قبل از کشته شدن جرج فلوید توسط پلیس آمریکا، ترامپ و هوادارانش با هیجان، نسبت به بدرفتاری با فلوید توسط نظام قضایی و دادگستری آمریکا ابراز نگرانی می‌کردند. پس از کشته شدن فلوید در مقابل دیدگان افکار عمومی توسط پلیس آمریکا، طرفداران رئیس‌جمهور آمریکا شروع به آوردن این استدلال کردند که جرج فلوید یک قدیس که نبوده است!
دونالد ترامپ چیز‌های زیادی را از آمریکا غارت کرده است. اینطور به نظر می‌رسد که وی حتی وجدان اخلاقی دسته‌جمعی ما را نیز مورد سرقت قرار داده است.
از سوی دیگر روزنامه نیویورک تایمز نوشت: راهکار‌های نظامی آمریکا در خارج از این کشور شکست خورده است و نیازی نیست شهر‌های آمریکا به مناطق جنگ‌زده در عراق تبدیل شوند.
واکنش ترامپ به بحران کرونا که بیش از ۱۰۰ هزار آمریکایی را کشته، بی‌خاصیت و توأم با تنبلی بوده است. اما اکنون که مسئله مقابله با تظاهرکنندگان مخالف تبعیض نژادی مطرح شده، زمان فراخوانی نیرو‌های نظامی رسیده است.
آمریکا در بیش از دو دهه به صورت مکرر اشتباه مرتکب شده و برای حل و فصل مشکلات- به ویژه در افغانستان و عراق- بیش از حد به قدرت نظامی متکی بوده است، بدون آنکه به صورت کامل به دیپلماسی اتکا کند؛ و اکنون رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهد همین اشتباه را در داخل کشور مرتکب شود.
ترامپ اعلام کرده «من تمام منابع در دسترس فدرال را- اعم از نظامی و غیرنظامی- بسیج می‌کنم تا شورش و غارت را متوقف کنند.» به این عبارت توجه کنید: «تمام منابع در دسترس فدرال». در این سال دهشتناک، آمریکا ۱۰۰ هزار کشته داده و بیش از ۴۰ میلیون فرصت شغلی به دلیل کرونا از بین رفته است. ترامپ در پاسخ به آن حوادث گسترده طبیعی، واکنشی منفعل و غیرموثر نشان داد. میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا، سه برابر آلمان و بیکاری ناشی از آن، چهار برابر این کشور اروپایی است. اما ترامپ در پاسخ به یک هفته اعتراض، در پی اعزام ارتش به مناطق مختلف کشور و سرکوب است. ما نیازی نداریم که شهر‌های آمریکا را به فلوجه عراق تبدیل کنیم. در شرایطی که خودتان زشتی جنگ را دیده‌اید، اصلا نباید برای مقابله با ناآرامی‌های مدنی، از تانک، بالگرد و یا نظامیان کاملا مسلح استفاده کنید. این، تاکتیک خطرناک و آسیب‌زننده به خصوص پیرمردی است که احساس ناامنی می‌کند، کسی که برای فرار از جنگ ویتنام، معافیت دروغین پزشکی گرفت و اکنون باید مردانگی‌اش را ثابت کند. (!) منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بیکاری و اشتغال تحولات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است