Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

MMA ترکیبی از هنرهای رزمی، جوجیتسو، کشتی و بوکس است که مبارزان (فایترها) اجازه دارند در یک قفس به هم حمله کنند. برخی از این ورزش با اصطلاح " جنگ قفس " یاد می کنند. این رشته به شدت در حال رشد است و یکی از محبوب ترین زیر مجموعه های ورزش‌های رزمی به شمار می‌رود. MMA که سالانه به طرز چشمگیری رشد کرده، جایگاه خود را در بین ورزش هایی که سابقه طولانی تری دارند، بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار ورزشی- اما این سوال مطرح می‌شود چرا موفقیت؟ چرا علاقه؟ چگونه این مکان سرگرمی به ظاهر وحشیانه به یکی از بزرگترین ورزش های زمان تبدیل شده است. این در حالی است که برخی کارشناسان از آسیب‌های مغزی این رشته سخن به میان می‌آورند. این آسیب ها هم اکنون نگرانی هایی جدی و اساسی را پیشروی کودکان و نوجوانانی می گذارد که با اشتیاق و اهدافی مختلف، به سوی این ورزش مهارنشده و خطرناک جلب شده اند.

گارنت به عنوان یک مربی می گوید آنچه که بچه ها در سالن او یاد می گیرند، با آنچه در تلویزیون می بینند تفاوت چشمگیری دارد. هزاران کودک از جمله کودکان ۴ ساله به صورت هفتگی از سالن های بوکس و ورزش های رزمی بازدید می کنند اما این سوال مطرح می شود که آیا با این کار سلامتی خود را در معرض خطر قرار می دهند؟ به نظر می رسد که باید در این باره و آموزش این قشر، تاملی جدی داشت.

هدوی، مدیر اتحادیه آسیب های مغزی در این باره می گوید که والدین وقتی فرزندان خود را برای مبارزه در سنین پایین معرفی می کنند، آنها را در معرض خطر آسیب دیدگی مغزی قرار می دهند.

وی خواستار ممنوعیت کامل MMA یا هر ورزشی در تمامی رده های سنی پایه است که هدف از آن ضربه زدن به سر حریف خود باشد. "هر ضربه ای به سر می تواند بر رشد کودک و آینده آنها تأثیر بگذارد. چرا والدین این خطر را می کنند؟"

البته برخی دیگر از جمله یک مربی MMA، یک مدال آور نقره المپیک، یک بوکسور سابق قهرمان جهان و پزشک ورزشی معتقدند ورزش های رزمی برای کودکان بی خطر است!

تلفات آسیب های مغزی در اثر ضربه در این ورزش نوظهور در سالهای اخیر زیاد بوده است. براساس یک مطالعه پزشکی، یک سوم مسابقات MMA به ضربه فنی ختم می‌شود. همین نشانگر شیوع بیشتر آسیب‌های مغزی در این رشته نسبت به بوکس و دیگر رشته‌های رزمی است.

مطالعات دیگری نشان می‌دهد که میزبان آسیب‌های مغزی در MMA از رشته‌های دیگر مانند فوتبال و هاکی نیز بیشتر است. محققان پیشنهاد کردند قوانینی مانند بوکس را برای این رشته انتخاب کنند. آنها همچنین آموزش‌های بیشتری را برای داوران پیشنهاد دادند تا بتوانند برای کمک به مبارزان بی دفاع یا آنهایی که هوشیاری خود را از دست داده‌اند، آماده شده و به سرعت مبارزه را متوقف کنند.

در این بین، به نظر می رسد بایستی درباره خطرات مغزی این ورزش نوظهور در شرق آسیا بسیار دقیق بود؛ به خصوص درباره کودکان و نوجوانان که یک اشتباه می تواند به راحتی زندگی آنها را به ورطه نابودی برساند. خطر را باید جدی گرفت!

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ورزش فوتبال ورزش جوجیتسو هنرهای رزمی آسیب های مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، مازیار ناظمی عصر پنج‌شنبه در مجمع انتخابات هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان اظهار کرد: فدراسیون به دنبال آن است که با تقسیم امکانات در استان‌ها زمینه تقویت فعالیت‌های ورزشی را فراهم کند.

وی با بیان اینکه نباید همه امکانات فقط در تهران متمرکز شود، افزود: سنوات قبل نیز هدف فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی همین امر بوده است.

ناظمی با اشاره به بودجه این فدراسیون در سال گذشته تثریح کرد: سال قبل بودجه این فدراسیون ۳ میلیارد تومان بود و تلاش بر این است تا از هیأت‌های استانی حمایت مالی لازم انجام شود.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی خاطرنشان کرد: خوشیختانه این فدراسیون دارای ظرفیت‌های زیادی است که باید مورد استفاده و توجه قرار گیرد بطوریکه ۷۰ درصد درآمدهای فدراسیون از محل دوره‌های آموزشی، به هیأت‌های استانی تعلق می‌گیرد.

ناظمی رشته آفرود را ظرفیت بسیار خوبی در بخش قهرمانی دانست و اضافه کرد: حوزه همگانی و نشاط عمومی این رشته نیز با جذابیت و هیجان ورزش فوتبال برابری می‌کند و باید بیشتر به آن بها داد.

وی از «کارتینگ» به عنوان رشته بسیار مناسبی برای برگزاری در کردستان نام برد و گفت: این آمادگی را داریم تا دوره مربیگری درجه سه این رشته را در استان برگزار کنیم.

ناظمی عنوان کرد: در حال حاضر یکصد نفر ورزشکار کردستانی سازمان یافته و بیمه شده در رشته اتومبیلرانی و موتورسواری وجود دارد و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های تیم مدیریتی جدید این هیأت شاهد افزایش تعداد ورزشکاران بیمه شده این رشته باشیم.

در مجمع انتخابات هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان افشار کلوندی با کسب هشت رأی از ۱۰ رأی به عنوان رئیس این هیأت معرفی شد.

کد خبر 6082089

دیگر خبرها

  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • مسابقات کوراش بانوان در سطح خوب و با میزبانی شایسته برگزار شد
  • میراث ورزشی خراسان چگونه به نام یک نفر سند خورد؟
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • انتصاب مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در وزارت ورزش
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئت‌های ورزشی بوشهر
  • معارفه سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان حوزه شمال غرب