Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، محمدفرید سپری با اشاره به اینکه در هر هکتار می‌توان پنج تا هشت هزار نهال توت اصلاح شده را کشت کرد، اظهار داشت: برای هر جعبه تخم نوغان ۲۰۰ نهال توت اصلاح شده جوابگو است.

وی با بیان اینکه هر جعبه تخم نوغان دارای ۲۴ تا ۲۷ هزار تخم است، افزود: اگر از این تعداد ۲۰ هزار لارو به پیله بروند، با توجه به وزن ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ تا ۲.۲ گرم هر پیله کرم ابریشم، حدود ۴۰ کیلوگرم پیله تر خواهیم داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه مکان مناسب پیله تنی برای هر جعبه ۲۰ مترمربع فضا است، ادامه داد: در صورت مهیا بودن این میزان فضا از ۴۰ کیلوگرم پیله تر حدود ۱۶ کیلوگرم پیله خشک برداشت می‌شود.

سپری یادآور شد: تفریخ تخم نوغان ۱۰ تا ۱۲ روز، پرورش ۲۴ تا ۲۷ روز و پیله تنی نیز هفت روز زمان می‌برد.

وی بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال به عنوان سال جهش تولید، سازمان جهاد کشاورزی استان در اسفند ماه سال ۹۸ اقدام به توزیع رایگان نهال توت اصلاح شده کرد و علاوه بر آن تخم‌های نوغان و مواد و وسایل ضدعفونی هم به طور رایگان در اردیبهشت امسال توزیع شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه نهال‌های توت بعد از سه سال قابلیت برداشت دارند، گفت: زمین‌های درجه سه برای کاشت این نهال‌ها که بسیار مقاوم هستند و همچنین حواشی زمین‌های باغی یا زراعی، مناسب است.

سپری اظهار داشت: به همت کارکنان معاونت تولیدات دامی سازمان ترویج این حرفه در استان آغاز شده و امیدواریم بتوانیم با توسعه آن شاهد جهش تولید و افزایش بهره وری باشیم.

وی افزود: طی ۴۰ تا ۴۶ روزی که برای این کار صرف می‌شود در هر هکتار با حداقل قیمت موجود در بازار می‌توان ۶۰ میلیون تومان سود به دست آورد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: در شهرستان بانه ۱۲ تا ۱۴ کیلوگرم پیله خشک برداشت کردند و این نشان از ظرفیت بالای استان در پرورش کرم ابریشم است و باید آن را تقویت کنیم.

کد خبر 4942030

منبع: مهر

کلیدواژه: کرم ابریشم جهش تولید ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان سالروز ارتحال امام خمینی آتش سوزی قزوین ایلام امام خمینی ره بیرجند ستاد مقابله با کرونا سانحه تصادف سازمان جهاد کشاورزی کردستان کیلوگرم پیله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه روستاها به عنوان تولیدکننده دامداری، صنایع لبنی و بسته‌بندی نقش موثر در تحقق شعار سال دارند، گفت: جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، رضا بهراملو ظهر امروز در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولد‌سازی روستاها، اظهار‌داشت: در استان همدان برای نخستین بار در سطح کشور نقشه راه کشاورزی تدوین شده که براساس آن جهش تولید در بخش کشاورزی این استان از مسیر توسعه دامداری‌های سبک و سنگین روستایی، توسعه شیلات و زنبورستان‌ها، ایجاد صنایع کوچک روستایی در قالب صنایع لبنی، میوه خشک و صنعت بسته‌بندی، ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و توسعه فروشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات روستایی می‌گذرد.

وی با بیان اینکه در راستای رشد و جهش تولید، طرح هر روستا یک دامداری مطرح در استان همدان مطرح شده است، عنوان کرد: رفته رفته نقش مولد بودن روستاها کمرنگ شده که ما در تلاش هستیم با استفاده از ظرفیت روستاها به عنوان تولیدکننده دامداری، صنایع لبنی و بسته‌بندی این اثرگذاری را مجدد احیا کنیم.

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یک میلیون هکتار اراضی در استان کشاورزی است و از این میزان 25 درصد اراضی آبی می‌باشد، عنوان کرد: باوجود شرایط آبی استان باید با تغییر الگوی کشت متناسب با رشد جمعیت افزایش تولید را عملیاتی کنیم.

بهراملو با اشاره به اینکه 4.8 درصد از تولیدات کشور به دامداری، واحدهای صنایع تبدیلی و واحدهای پرورش ماهی استان همدان مربوط است، بیان کرد: خوشبختانه ما در تولید محصولات کشاورزی از جمله انگور، یونجه، گردو و سیب‌زمینی دارای رتبه نخست کشوری است.

وی احیا و به ظرفیت رساندن واحدهای راکد، افزایش جوجه‌ریزی در بخش طیور و شیلات، تدوین ایده دستورالعمل مولدسازی روستاها در بخش‌های دام و طیور، گلخانه‌های کوچک مقیاس، ایجاد صنایع روستایی را از دیگر اقدامت جهاد‌کشاورزی استان همدان اعلام کرد و افزود: افزایش تولید به 5 میلیون تن در سال جاری هدف‌گذاری شده است.

وی اهداف و برنامه‌های کشاورزی استان را استفاده از توان فکری و ایده‌های نو دانست و گفت: در این خصوص از تمام توان مجموعه فعالان حوزه کشاورزی و تشکل‌ها استفاده ویژه خواهد شد.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان بازگشت 261 واحد راکد به چرخه تولید در بخش کشاورزی را تا هفت سال آینده خبر داد و بیان کرد: توسعه صنایع تبدیلی، فرآوری و جلوگیری از خام‌فروشی در کنار کاهش 10 درصدی ضایعات پس از تولید نیز از دیگر برنامه‌های جهادکشاورزی استان همدان است.

بهراملو با بیان اینکه معرفی 41 نخبه نمونه ملی و 19 شرکت دانش‌بنیان توسط جهادکشاورزی استان همدان انجام شده است، گفت: کاهش ضایعات گندم از 6 به 4 درصد که معادل 10 هزار تن و به ارزش 150 میلیارد تومان است از دیگر دستاوردهای این سازمان در استان همدان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • برداشت گندم و جو در گناوه/ وضعیت محصول در دیم‌زارها مطلوب نیست
  • جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد