Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آنطور که بار‌ها طی چند روز اخیر از سوی مسئولان آموزش و پرورش مطرح شده است آزمون‌های پایه نهم، دوازدهم و دروس عملی هنرستانی‌ها به دلیل حساسیت این پایه‌های تحصیلی به طور حضوری برگزار می‌شود و تا کنون پایه نهمی‌ها ناگزیر به شرکت در آزمون به طور حضوری بودند؛ از امروز و ساعاتی دیگر هم پایه دوازدهمی با آزمون دینی ماراتن امتحان نهایی را آغاز خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوازدهمی که پایان مرداد هم کنکور سراسری را پیش رو دارند باید تا ۱۶ تیر مشغول امتحانات نهایی باشند، اما مشکل اصلی از آنجایی شروع می‌شود که اوضاع شیوع کرونا طی چند روز اخیر نه تنها بهتر نشده بلکه با شیب صعودی رو به افزایش است و چندین استان در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند.

پیش از اعلام این شرایط دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم نسبت به آزمون‌های حضوری گلایه‌مند بودند و در قالب پویش‌های مختلف نه به آزمون حضوری یا درج نظر در صفحات شخصی مسئولان مربوطه این موضوع را مطرح کردند، اما این فعالیت‌ها سودی برای آن‌ها نداشت.

البته مسئولان آموزش و پرورش معتقدند برگزاری آزمون‌ها با تاکید ویژه مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده از سوی وزارت بهداشت برگزار خواهد شد و سلامت دانش آموزان برای آن‌ها اهمیت بسزایی دارد با این وجود سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چندی پیش از رایزنی با وزیر آموزش و پرورش برای تعیین تکلیف آزمون‌های حضوری خبر داد و در نهایت هم این موضوع به جایی نرسید.

روز گذشته هم علیرضا زالی فرمانده قرارگاه مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از مکاتبه با آموزش و پرورش با توجه به شرایط شیوع نسبتا بالای کرونا در تهران خبر داد که گویی باز هم نتیجه‌ای نداشت؛ البته نباید از این موضوع هم غافل شد که این طرح در ستاد ملی کرونا به تائید و تصویب رسیده و اگر هم قرار بر تغییراتی بود مسئولان بهداشتی باید زودتر دست به کار می‌شدند.

با وجود این رفت و برگشت‌ها برای تعیین تکلیف آزمون‌های حضوری، شرایط تغییری نکرده است، اما بار روانی ناشی از امتحان در این شرایط با وجود تشدید شیوع کرونا دوچندان شده است و دانش آموزان ناچار به پذیرش این شرایط هستند. باید دید پروتکل‌های بهداشتی و استفاده اجباری ماسک که بار‌ها از سوی مسئولان مورد تاکید قرار گرفته است در حوزه‌های امتحانی وضعیت مطلوبی خواهد داشت یا خیر؟

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۶۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرین‌های تمرکزی باید جایگزین تمرین‌های عادی شود

محمود امانی طهرانی، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در ۴ دولت دغدغه مشترک ۶ وزیر بوده است؛ اما در طول این مدت به ادبیات مشترک درباره مفهوم عملیاتی اجرای سند تحول بنیادین نرسیده‌اند، حال سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مراحل ترمیم سند را به‌صورت کامل پشت سر گذاشته و تغییرات بسیار جدی‌ای نسبت به قبل داشته است.

بازنگری ماموریت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

وی با بیان اینکه بخش اهداف، ماموریت‌ها به‌صورت خیلی جدی مورد بازنگری قرار گرفته است، عنوان کرد: بخشی از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در فصل هفتم ماموریت‌ها بود، در سرجای خود قرار گرفته است.

تولید شاخص در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای سنجش اجرایی سند

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه مهم‌ترین بخشی که در بازنگری سند تحول بنیادین مورد توجه قرار گرفته است، تولید تعدادی شاخص درون خود سند برای سنجش اجرایی سند است، تصریح کرد: با تصویب این شاخص‌ها، گزارش وضعیت خوبی از آموزش و پرورش به‌صورت ادواری قابلیت انتشار خواهد داشت. همچنین موضوع اجرای سند را به‌صورت روشن همراه با آمار دقیق مرتبا رصد و گزینش کند.

امانی طهرانی با اشاره به جزئیات شاخص‌ها، ادامه داد: شاخص‌های متعددی‌اند که با اهداف ده‌گانه سند و زیرنظام‌های ۶ گانه و راهکار‌های مربوط به هر یک از این اهداف ده‌گانه که در سند جدید هستند، مرتبط است.

تمرین‌های تمرکزی باید جایگزین تمرین‌های عادی شود

وی با بیان اینکه به مدارس، خانواده‌ها و دانش‌آموزان به‌ویژه در دوره اول متوسطه توصیه می‌کنم که بر تمرین‌های تمرکزی کار کنند، اظهار کرد: همچنین باید تکنیک‌های خواندن همراه با درک و فهم را یاد بگیرند و تلاش کنند که بهره‌وری خود را در یادگیری افزایش دهند.

امانی طهرانی با بیان اینکه دانش‌آموزان باید از ابزار‌های فراوانی که آنها را با فضای مجازی مواجه می‌کند، دوری کنند، عنوان کرد: این ابزار‌ها تمرکز دانش‌آموزان و ماندگاری ذهنی را کاهش می‌دهد و باید خانواده‌ها این موضوع را کنترل کنند تا دانش‌آموزان تحصیل باکیفیت و با موفقیت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اثرات نامطلوب فضای مجازی، ادامه داد: این یک هشدار جدی برای نظام آموزشی کشور محسوب می‌شود و دانش‌آموزان زیادی را تحت تاثیر پیام‌های آشفته و ازهمگسیخته قرار می‌دهد و تمرکز و یادگیری آن‌ها افت پیدا می‌کند.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بنابراین توصیه می‌کنیم دانش آموزان وقت خود را به درستی مدیریت کنند و مطالعات جدی داشته باشند. همچنین در یادگیری با هم‌کلاسی‌هایشان تلاش کنند تا در یک کار تیمی با یکدیگر درس بخوانند و به موفقیت برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت یکصد کمپ مطالعاتی ویژه دانش آموزان در فارس
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • آغاز فرآیند ثبت سفارش کتاب‌های درسی از ۲۸ فروردین
  • آغاز فرآیند ثبت سفارش کتاب‌های درسی از ۲۸ فروردین ماه سال جاری
  • اجرای طرح کیفیت بخشی نمرات کتبی نهایی دانش آموزان
  • تمرین‌های تمرکزی باید جایگزین تمرین‌های عادی شود
  • راه اندازی هشت پایگاه اعتکاف علمی ویژه دانش آموزان در شهرستان سبزوار
  • فعالیت ۲۹ پایگاه اعتکاف علمی در خراسان جنوبی
  • امسال امتحانات برای دو پایه تحصیلی نهایی می‌شود