Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-03-29@04:45:49 GMT

کارفرمایان شاکی از پرداخت تسهیلات ایام کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۳۵۱

کارفرمایان شاکی از پرداخت تسهیلات ایام کرونا

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، حدودا ۱۴ رسته شغلی هستند که در بحث کرونا بیشترین آسیب را دیدند و آن ها به صورت مشخص‌تر بنگاه‌هایی هستند که کسب و کارهایشان را فعال نگه داشته و نیروی کارشان را حفظ کردند. طبق مصوبات دولت مقرر شد تسهیلاتی با نرخ سود ۱۲ درصدی به این بنگاه ها ارائه شود که تعیین شد برای بنگاه‌های یک نفره که شامل دستمزد و درصد باقی مانده سرمایه در گردش،  ۱۲ میلیون تومان اختصاص داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای واحد‌هایی که بنا به دستور ستاد مقابله با کرونا تعطیل شده اند این رقم ۱۶ میلیون تومان برای هر کارگر مصوب شد. مطابق آنچه اعلام شد کسب و کارهایی که مشمول دریافت تسهیلات دوره کرونا هستند شامل:

-مراکز تولید و توزیع غذا‌های آماده اعم از رستوران ها، بوفه ها، طباخی، تالار‌های پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها و اغذیه فروشی‌ها.

- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، مهمانپذیر، مهمانسراها، مسافرخانه ها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی پذیرایی تفریحی، خدماتی بین راهی، موزه‌ها و زائر سراها.

- حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده ای، ریلی و دریایی.

- حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری

- دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی

- تولید و توزیع پوشاک

- تولید و توزیع کیف و کفش

- مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه

- مراکز باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی

- مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای

- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی

- موسسات خصوصی دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی، تشخیص، آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند.

- آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی و گرمابه

- واحد‌های پرورش مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای، سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاه‌های زینتی (وزارت جهاد کشاورزی)، هستند.

در این راستا اعلام شد برای دریافت، وام‌های زیر ۱۲ میلیون تومان با سفته، وام ۱۲ تا ۴۸ میلیون تومان با سفته و ضامن، وام ۵۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان دو ضامن، وام ۱۳۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان ۳ ضامن و بالاتر از این رقم روال عادی بانک‌ها طی می‌شود.

مقرر شد در فاز اول بر اساس داده‌هایی که در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت به این نوع از کارفرمایان پیامک ارسال شد و در صورت تأیید کارفرما، آن ها می توانستند در سامانه ثبت نام کنند و دستگاه مربوطه ظرف دو روز بررسی های لازم را انجام می داد و سپس به بانک عامل اطلاعات ارسال می‌شد و پرداخت صورت می‌گرفت.

البته در این بین احتمال عدم ارسال پیامک به برخی از کارفرمایان وجود دارد را در نظر گرفته شد، این مساله پیش بینی شد و وزارت رفاه امکان مراوده متقابل را فراهم کرد تا در صورت عدم دریافت پیامک، مساله را به آن ها اعلام کنند و در گام بعد هم امکان ثبت نام از سایر افراد را فراهم شد.

به گفته مقامات رسمی وزارت کار برای بازپرداخت این تسهیلات تا مهر ماه تنفس اعلام شده است و بعد ۲۴ ماه دوره بازپرداخت وام خواهد بود.

اما آنچه که این روزها مورد توجه قرار گرفته است آن است که با گذشت بیش از یک ماه از اعلام این خبر و ثبت نام عده زیادی از کافرمایان مشاغل اعلام شده در سامانه، بسیاری از کارفرمایان مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا با اینکه مشمول دریافت وام بودند، نتوانستند در سامانه ثبت نام کنند. در این بین مشاغل آسیب دیده این روزها درگیر مسائل و مشکلات مالی زیادی هستند و برای احیای مشاغل خود نیازمند دریافت این تسهیلات هستند اما قانون گذاران و مسئولین ذی ربط برای تسهیل روند دریافت اعطای وام به آن ها تلاشی نمی‌کنند.

اما بهتر است مسئولان علاوه بر پرداخت تسهیلات به این مشاغل فروش محصولات و تولیدات کارگاه های مربوطه را نیز در دستور کار خود قرار دهند، چرا که فروش محصولات با چالش و مشکلات بسیاری مواجه است و بسیاری از صاحبان مشاغل محصولاتشان روی دستشان مانده است و باید با یک برنامه ریزی اساسی و مستحکم از سوی دولت صورت حمایتی برای  اقشار آسیب دیده انجام شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون تومان مراکز تولید اعلام شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند

مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای تحقق شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی تنها اعتماد به بخش خصوصی و مردم است و در حوزه مسکن با توجه به آنکه باید سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود می‌توان با اختصاص زمین و پرداخت تسهیلات این موضوع را اجرایی کرد.

به گفته وی، طی سال های گذشته با اختصاص اراضی به متقاضیان توانسته ایم بخش زیادی  از واحدهای نهضت ملی مسکن را به مرحله اجرایی برسانیم و این طرح تا حدود زیادی موفق بوده است.

او می گوید: اجرای طرح‌های واحدهای کوتاه مرتبه و طراحی نقشه ساده برای ساخت می‌تواند انگیزه متقاضیان را برای ورود به این بخش بیشتر کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پرداخت تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی سازندگان بخش خصوصی و سرمایه های آنها و همچنين  مردم را به سمت بازار مسکن هدایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رتبه دوم شبکه بانکی استان قم در پرداخت تسهیلات
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • اجرای ۹۸طرح عمرانی و خدماتی در سلماس
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • اجرای ۹۸طرح عمرانی و خدماتی در سلماس 
  • جزییات وام ازدواج ۱۴۰۳؛ پرداخت فقط با یک ضامن!
  • هدف‌گذاری برای تسهیل پرداخت تسهیلات خرد توسط بانک‌ها
  • ابلاغ قانون پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۳
  • ۳ همت تسهیلات توسط صندوق های حمایت از بخش کشاورزی پرداخت شد
  • قانون وام ازدواج ، فرزندآوری و مسکن ابلاغ شد