Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر زرگران مدیر عامل اتحادیه دامداران استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: کارخانجات تولید شیر استان اصفهان توانسته اند رتبه نخست  در حوزه میزان و کیفیت شیر تولیدی در کشور را از آن خود کنند و در همین راستا اقدامات و تسهیلات مهمی از سوی کارشناسان و مسئولان مربوطه این حوزه برای رونق این صنعت ارائه شده است که حاصل آن افزایش میزان تولید شیر واحد‌های صنعتی استان اصفهان به ۳ هزار و ۸۰۰ تن در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه  استان اصفهان با تولید سالیانه بالغ بر ۱ میلیون و ۴۴۰ هزار تن و همچنین رتبه اول در زمینه تولید شیر به ازای هر رأس گاو شیرده را به خود اختصاص داده است  افزود: سطح کیفیت شیر تولید واحد‌های صنعتی استان اصفهان دارای استاندار‌های بین المللی است و قابل رقابت با محصولات کشور‌های  اروپایی است.

اوادامه داد: صنعت شیر استان اصفهان یک صنعت اشتغال زا است به طوری که تاکنون بیش از ۶۵ هزارنفر از سال گذشته تاکنون در واحد‌های تولیدی این حوزه مشغول فعالیت هستند.

مدیر عامل اتحادیه دامداران استان اصفهان اضافه کرد: در مورد اشتغال زایی صنعت تولید شیر استان اصفهان اگر بخواهیم عمیق‌تر به این موضوع اشاره کنیم باید در نظر داشته باشیم که در حال حاضر در هر واحد تولید شیر استان بیش از ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول کار اند.

زرگران گفت: همچنین در استان اصفهان حدود هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و کاخانجات صنعتی تولید شیر با کیفیت وجود دارد که بیش از ۱۰ هزار نفر بهره بردار داخل ان‌ها فعالیت دارنند.

او افزود: خوشبختانه با وجود رشد پتانسیل‌های ژنتیکی، افزایش بهره وری و بهبود تغذیه شاهد رشد میزان تولید واحد‌های صنعتی تولید شیر استان اصفهان در سال جدید هستیم.

مدیر عامل اتحادیه دامداران استان اصفهان اضافه کرد:متاسفانه با توجه به کاهش میزان مصرف سرانه شیردر کشور و به خصوص استان اصفهان و همچنین ایجاد تبلیغات منفی بر علیه محصول شیر و متصل نمودن آن به بحث شیوع ویروس کرونا در حال حاضر شاهد هیچ گونه صادرات محصولی در این حوزه نیستیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تولید شیر ویروس کرونا صنعت تولید شیر گاو شیرده دامداران استان اصفهان شیر استان اصفهان تولید شیر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت

تین نیوز

مدیرکل سازمان امور مشارکت های مردمی و سرمایه گذاری شهرداری تهران، گفت: در سال جدید تولید مشارکتی اتوبوس و تاکسی برقی در داخل برای حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت در اولویت اول قرار دارد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، نوید خاصه باف اظهار کرد: مدیریت شهری با نگرش بُرد - بُرد با همکاری بخش خصوصی تلاش دارد طرح هایی در بخش های مختلف اجرایی و عملیاتی کند.

خاصه باف افزود: سال گذشته با همکاری شهرداری مشکلات ۱۵ طرح بلاتکلیف رفع شد و برای جذب ۸۰ همت سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده همچنین ۱۶ ابر طرح نیز احصا شده و ۱۰۲ همت جذب سرمایه گذاری برای آن پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: درخصوص تم پارک ها نیز تلاش داریم نشست هایی با سرمایه گذاران برگزار و مشکلات آنها را برطرف کنیم.

این مدیر شهری درخصوص سرانجام موضوع سرمایه گذاری برای راه اندازی دستگاه زباله سوز،گفت: جزئیات فنی را باید از مدیران شرکت پسماند بپرسید ولی کار با مشارکت سرمایه گذار خارجی با اعتبار ۶۶۰ میلیون دلار درحال پیگیری است تا تولید برق هم صورت گیرد و مطالعات صورت گرفته و نتیجه را به سازمان پسماند اعلام تا کارها انجام شود.

وی درخصوص احداث پارک در مناطق شرقی پایتخت نیز گفت: هنوز این طرح به نتیجه نرسیده اما از طرفی سرانه رفاهی شرق تهران اندک است و جلسه کارشناسانه برگزار و مطالعات در حال انجام است در تلاش هستیم بدون آسیب به بافت فضای سبز فضاهای فرهنگی و تفریحی ایجاد کنیم البته این طرح ها باید پیوست ترافیکی داشته باشد و شاید مکان آن تغییر یابد.

خاصه باف درخصوص موضوع آلودگی هوا و احتمال جذب سرمایه گذار در زمینه کاهش آلودگی هوا، گفت: جذابیتی در این راستا برای سرمایه گذار نیست ولی در حوزه حمل و نقل عمومی مذاکرات با چند کشور خارجی صورت گرفته که پس از تهیه اتوبوس و تاکسی های برقی، کشورهای دیگر مجموعه های تولیدی و شرکت های خود را به ایران بیاورند تا از سرمایه گذاری آنها استفاده کنیم.

مدیرکل سازمان امور مشارکت های مردمی و سرمایه گذاری شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درخصوص ساخت ورزشگاه تهران در مجاورت شهر آفتاب نیز گفت: تمامی اقدامات ساخت و جذب سرمایه گذار از طریق دولت صورت می گیرد و شهرداری تهران در این بخش دخالتی ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کتاب در فروردین؛ رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ عنوان جدید
  • رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ کتاب جدید در فروردین ۱۴۰۳
  • دستگاه‌ها در پیشبرد اهداف با فرمانداران تعامل کنند
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • «معجزه سلامتی» به نان مردم بازمی‌گردد
  • اعلام جایگاه دانشگاه تهران بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ رتبه‌بندی موضوعی کیو اس
  • جدیدترین رتبه جهانی دانشگاه تهران/ جایگاه نخست ملی در مهندسی
  • نظارت‌ بر نانوایی‌های زابل تشدید شود