Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@12:58:19 GMT

مواد مصرفی پرینتر سه بعدی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۸۰۴

به وجود آوردن یک حجم سه بعدی از یک صفحه دو بعدی فناوری شگفت‌انگیزی به شمار می‌رود.


این تکنولوژی پیشرفته پرینت سه بعدی نام دارد و اولین بار توسط یک فرد ژاپنی در سال 1980 میلادی به ثبت رسیده است.
فناوری سه بعدی توسط دستگاهی به نام پرینتر سه بعدی انجام می‌شود. مواد مصرفی در این پرینتر ها فیلامنت پرینت سه بعدی نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این تکنولوژی آمیزش هنر و صنعت یک حجم سه بعدی را به وجود می‌آورد.

در اینجا سوال پیش می‌آید که فرآیند حجم سازی چگونه است و ماکت چگونه به وجود می‌آید؟ همینطور ممکن است این سوال مطرح شود که فیلامنت پرینت سه بعدی در کدام مرحله چاپ مورد استفاده قرار می‌گیرد؟
فرآیند سه بعدی اجسام توسط دستگاه پرینتر سه بعدی و کامپیوتر صورت می‌گیرد؛ زیرا که اصول آن بر طراحی به کمک کامپیوتر مبتنی است.
پرینتر 3 بعدی با گذاردن لایه‌‌های پی در پی بر روی هم و در یک مقطع دو بعدی، شئی سه بعدی تولید می‌کند.

دستگاه پرینتر سه بعدی چیست و در چه مواردی کاربرد دارد ؟

شما ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که سه بعدی کردن یک شکل یا یک طرح به چه کار می‌آید و در چه مواردی استفاده می‌شود؟
پرینتر یا چاپگر سه بعدی به سازه‌ای گفته می‎شود که توانایی ساختن یک ماکت سه بعدی قابل لمس را از یک طرح ذهنی دارد.
ماکت سازی در بسیاری از موارد به یاری بشر آمده است و اشکال مقرون به صرفه‌ای را به وجود آورده است.


ساخت قطعات در صنایع ماشین‌سازی، ساخت پروتزهای مختلف در علوم پزشکی و دندانپزشکی، ساخت قطعات در صنایع الکتریکی، اسکن و پرینت سه بعدی برای موزه‌های دیرینه‌شناسی و باستان‌شناسی، ماکت سازی در رشته معماری و هنر و سینما، ساخت قطعات اسباب‌بازی و ماکت سازی در صنایع شهرسازی از جمله کاربردهای وسیع این تکنولوژی به شمار می‌رود.

با کمک این فناوری هزینه‌های ساخت قطعات مختلف کاهش می‌یابد.
ماکت سازی علاوه بر کاهش هزینه‌‌ها به افزایش دقت و صرفه‌جویی در وقت نیز، یاری می‌رساند.
هزینه پرینت سه بعدی در مقابل مزایایی که دارد ناچیز به شمار می‌رود.

مزیت خوب و کارآمد دیگری که برای این فن می‌توان برشمرد، ساخت وسایل کمک آموزشی است.
دانشجویان و دانش‌آموزان با استفاده از ماکت و اجسام کمک آموزشی، مسائل درسی را بهتر درک می‌کنند.
یک کودک در مدرسه با استفاده از اشکال هندسی سه بعدی، هندسه فضایی را کاملا می‌شناسد.
یک دانشجوی پزشکی با لمس مولاژ انسان به مراتب درک بهتری از آناتومی بدن کسب می‌کند.

مراحل اصلی پرینت 3 بعدی چیست ؟

تا اینجا مقداری با تکنولوژی سه بعدی کردن طرح‌ها و فواید آن آشنا شدید حال به قسمت جالب آن که مراحل اصلی پرینت 3 بعدی است می‌رسیم.
فرآیند سه بعدی کردن اجسام دارای مراحل مختلفی است اما مراحل اصلی آن که در همه پرینترها یکسان است از این قرار است:

ساختن فایل سه بعدی
این مرحله توسط نرم‌افزارهای مدلسازی یا کد (CAD) انجام می‌شود.

تبدیل کردن مدل به فرمت
در این قسمت معمولا از فایل STL استفاده می‎‌شود.

چاپ کردن مدل
چاپ سه بعدی در این مرحله به صورت لایه‌گذاری مرحله‌ای انجام می‌پذیرد.
پرینتر سه بعدی در واقع دستگاه چاپ است و علاوه بر طول و عرض، می‌تواند به صورت عمودی نیز چاپ کند.

جداکردن قطعه پرینت شده
در این قسمت است قطعه‌ای که چاپ شده است از دستگاه پرینتر جدا می‌شود.

مرحله قبل از تولید
مرحله آخر چاپ سه بعدی در تکنولوژی‌های مختلف با هم متفاوت است.

فیلامنت پرینتر سه بعدی چیست ؟

در هنگام مطالعه در مورد ماکت سازی و یا سفارش یک وسیله کمک آموزشی ممکن است واژه فیلامنت به گوشتان خورده باشد؛ اما فیلامنت پرینتر سه بعدی چیست و چه کاربردی دارد؟
به مواد مصرفی پینترهای سه بعدی FDM فیلامنت گفته می‌شود.
این مواد از رشته‌های پلیمری یا پلاستیکی ساخته شده و به شکل رولهای نیم و یک کیلویی در بازار به فروش می‌رسد.

پرینتر سه بعدی با استفاده از فیلامنت و نازل، لایه‌ها را بر روی هم قرار داده و قطعه را می‌سازد. از لحاظ ضخامت دو نوع فیلامنت با ضخامت 75/1 و 3 میلیمتری وجود دارد؛ ولی کاربرد ضخامت 75/1 میلیمتر آن بیشتر است.

از نظر جنس، تا به حال ترکیبات زیادی برای پرینترهای سه بعدی ساخته شده است؛ اما دو نوع فیلامنت ABS و PLA از پرکاربردترین آنها به شمار می‌رود.

اگر می‌خواهید برای خودتان و یا محل کارتان پرینتر سه بعدی و یا هر یک از ملزومات جانبی آن را تهیه کنید بهتر است با کارشناسان مجموعه پرینتر سه بعدی هرون به آدرس www.heron3d.ir مشورت کنید. این شرکت از سال 1394 شروع به کار کرده است. کارشناسان فروش هرون، مشتریان و علاقمندان خرید پرینتر و اسکنرهای سه بعدی را راهنمایی می‌کنند و به این صورت علاقمندان را به خرید محصول مناسب رهنمون می‌سازند. پیشنهاد می‌شود قبل از خرید پرینتر و یا اسکنرهای سه بعدی به سایت شرکت هرون مراجعه کنند. سایت مورد نظر اخبار و اطلاعات جدید تکنولوژی‌های پرینتر سه بعدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.













منبع: الف

کلیدواژه: شمار می رود پرینت سه بعدی ساخت قطعات سه بعدی ماکت سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید

ایتنا - بر اساس یافته‌های پژوهش جدیدی که افراد مسن با خطر بالای حمله قلبی و انواع سکته‌ها را بررسی کرده، استفاده از جایگزین‌هایی برای نمک معمولی ممکن است با کاهش خطر مرگ، به ویژه مرگ در اثر بیماری‌ قلبی و سکته مرتبط باشد.
این تحقیق بر اساس فراتحلیل (متاآنالیز) چندین پژوهش که عمدتا در آسیا انجام شده‌اند، صورت گرفت. به گفته کارشناسان، آشپزی و فرهنگ غذایی‌ کشورهای آسیایی مصرف جایگزین‌های نمک را آسان‌تر می‌کند.

بنابر اعلام انجمن قلب ایالات متحده، مردم آمریکا حدود ۷۰ درصد سدیم مصرفی خود را از غذاهای بسته‌بندی‌شده و آماده دریافت می‌کنند نه از نمکی که موقع پخت‌وپز به غذا افزوده می‌شود.

بیش از ۹۷ درصد مردم نمی‌دانند چقدر سدیم در رژیم غذایی آن‌ها وجود دارد یا آن را دست‌کم می‌گیرند و متخصصان معتقدند نتایج این تحقیق که در مجله «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شد، می‌تواند همانند یک یادآوری‌کننده مفید در مورد مصرف سدیم اضافی عمل کند و به مردم کمک کند به جست‌وجوی جایگزین‌های احتمالی بروند. 

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، رژیم‌های غذایی سرشار از سدیم سالانه به مرگ بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان منجر می‌شود.

البته همه بزرگسالان نباید فورا جایگزینی برای نمک در رژیم غذایی‌شان پیدا کنند. این پژوهش جدید هم به‌طور اختصاصی به افرادی پرداخته است که با خطر بیشتر حمله قلبی و سکته مواجه‌ بودند. این افراد که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، باید در مورد روش‌های کاهش نمک در رژیم غذایی با پزشک‌ مشورت کنند، اما اولین قدم برای آن‌ها می‌تواند نگاه کردن به برچسب روی غذاهای بسته‌بندی‌شده باشد.

برای مثال فقط ۱۲ عدد چیپس ترتیلا از نشان تجاری دوریتوس (Doritos) حدود ۲۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد. به این ترتیب براورد می‌شود که یک پاکت آن بیش از سه هزار میلی‌گرم سدیم داشته باشد.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که روزانه به طور منظم غذا بخورید و میزان سدیم مصرفی را طبقه‌بندی یا مقدار آن را مشخص کنید و سپس در پایان روز، ببینید چگونه می‌توانید بهتر عمل کنید.

استفاده از ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل آسیاب‌شده، پودر پیاز، دارچین و زنجبیل جایگزین‌هایی هوشمندانه‌ برای نمک به شمار می‌روند.

طبق این متاآنالیز که در آسیا انجام شد، کاهش سدیم به مدت شش ماه خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و بیماری‌های کلیوی را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد. بنابراین با کنترل سدیم مصرفی می‌توان خطرات متوجه سلامتی را کم کنید و کیفیت زندگی را با افزایش سن بهبود ببخشید.

دیگر خبرها

  • ضبط و معدوم‌سازی ۷۰۰ کیلوگرم مواد خام دامی در مرکز لرستان
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • تحول صنعت رباتیک انعطاف پذیر با جوهر پلیمری نرم اما محکم
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟