Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی و قرنطینگی با موج شدیدتر از بیماری مواجه خواهیم شد که باید شاهد مرگ عزیزان‌مان به دست خود و در اثر بی ملاحظگی و بی دقتی در رعایت اصول بهداشتی باشیم.

ابراهیم قادری امروز(17خرداد) در جمع خبرنگاران، با توجه به وضعیت قرمز کرونا در سنندج، نسبت به بی‌تفاوتی برخی شهروندان در این خصوص هشدار داد و اظهار کرد: در صورت بی مبالاتی مبنی بر عدم رعایت اصول بهداشت فردی، رعایت فاصله فیزیکی از دیگران، برگزاری عروسی ­ها و مهمانی‌ها و ترددهای غیر ضروری در سطح شهر وضعیت غیر قابل کنترل و اسفباری در هفته ­های آینده خواهیم داشت و تمام زحمات کنترلی به هدر خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به شهروندان افزود: تا حد امکان مواردی همچون ماندن در منزل، پرهیز از حضور در اجتماعات، استفاده از ماسک در فضاهای بسته، حفظ فاصله ۲ متری از افراد، دقت در پرهیز از دست زدن به صورت قبل از شستشوی دست ها با آب و صابون، پرهیز از مسافرت برون شهری غیر ضروری، پرهیز از تردد و حضور غیر ضروری در مراکز بهداشتی و درمانی را رعایت کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه نقش بیماران در انتقال ویروس بسیار مهم است، گفت: بیشتر مبتلایان به کرونا علامت ندارند و یا علایم خفیفی دارند و به سادگی می‌توانند بیماری را به دیگران منتقل کنند لذا در هر زمان و مکانی در مواجه با هر شخصی موازین بهداشتی را رعایت کنید و هر فردی با علایم گلودرد، سرفه، خستگی مفرط، سردرد و سایر علایم مشکوک، باید خود را مبتلا به کرونا فرض کرده و مراقب باشد دیگران را آلوده نکند.

 قادری با بیان اینکه اگر وضعیت کرونا به همین منوال پیش برود، مراقبین سلامت، کارشناسان بهداشتی، پزشکان و پرستاران دچار فرسایش خواهند شد، ذکر کرد: اگر تعداد بیماران بیشتر از این شود، از تحمل کادر بهداشت و درمان خارج خواهد بود چراکه حدود چهار ماه است که کادر بهداشت و درمان به شدت در حال کار و فعالیت هستند و اگر مردم رعایت نکنند توان آنها بریده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی و قرنطینگی با موج شدیدتر از بیماری مواجه خواهیم شد که باید شاهد مرگ عزیزانمان به دست خودمان و در اثر بی ملاحظگی و بی دقتی در رعایت اصول بهداشتی باشیم.

قادری یادآور شد: تداوم همکاری ارگان‌ها و ادارات مختلف در راستای هم افزایی فعالیت‌ها، استفاده از ظرفیت همدیگر و جلوگیری از موازی کاری در این شرایط بحرانی برای جلوگیری از شیوع بیماری ضروری است و مردم عزیز نیز باید همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای ییام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس استانی اجتماعی رعایت اصول بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بَرپَروَشان، با اشاره به ۲۹ فروردین روز جهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم‌ترین فاکتور به شمار می آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل مؤثر در ابتلاء به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولاً ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تأمین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهم‌ترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند، اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی، افزود: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

برپروشان همچنین به تأثیر کمک‌های خیرین اشاره کرد و گفت: جهت ادامه کار درمانگاه بیماران هموفیلی نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم که واحد مسئولیت اجتماعی زرین رؤیا به منظور کمک به بهداشت زنان هموفیلی از اهدای ۵۰۰ هزار پد بهداشتی بانوان تا پایان سال به کانون هموفیلی ایران خبر داد، مای لیدی همچنین به مناسبت روز جهانی هموفیلی، ۴۲ هزار پد بهداشتی بانوان را به بیماران هموفیلی اهدا کرد.

وی با تقدیر از چنین حمایت‌هایی، اظهار کرد: این اقدام‌ها می‌تواند در حمایت از بیماران هموفیلی مؤثر باشند. در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

کد خبر 6080488 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • دوره تغذیه و مدیریت بیماری‌های قارچی نخیلات در تنگستان برگزار شد
  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • پرهیز از سفر‌های غیرضروری به مناطق ییلاقی