Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا) شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با انتشار نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، نسبت به از سر گیری فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها از تاریخ ۱۷ خردادماه ابراز نگرانی کرده و با توجه به ناهماهنگی‌ها در برخی دانشگاه‌ها جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در پیشگیری از ابتلای دانشجویان به ویروس کرونا، خواستار تعویق در زمان بازگشایی دانشگاه‌ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه مشترک خطاب به دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است: «گسترش بیماری در سراسر کشور به حدی رسیده است که حتی در آمارهای رسمی شاهد آغاز پیک دوم اپیدمی کرونا ویروس هستیم، بد نیست بدانید همین الان که قلم ها به ستوه آمده و از رنج سوء مدیریت، به خط شده اند؛ آمار مبتلایان شناسایی شده رکورد بی سابقه ۳۵۷۴ نفر را زده است و می توان آماری بیش از این مقدار را با توجه به نحوه ی فراخوانی دانشجویان توسط دانشگاه ها و با توجه به برداشتن تمامی محدودیت‌ها متصور شد.

این رویه به زودی و بدون برنامه‌ریزی قبلی در دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت بهداشت برخلاف مجموعه‌های آموزشی دیگر رخ خواهد داد. بازگشایی که باعث جابه‌جایی چندصد هزار نفر در کشور خواهد شد. دیگر مهم نیست شهری سفید است چون با این جابه‌جایی گسترده آن هم در کادر آموزشی و درمانی بیماری بیشتر از قبل پخش خواهد شد. جابه‌جایی که با اندکی تدبیر از سوی وزارت دولت تدبیر و امید می‌توان آن را به حداقل رساند.»

این دانشجویان در بخش دیگری از این نامه یادآور شده اند: «در نظر داشته باشید دانشجویان علوم پزشکی با اعلام بازگشایی قرار نیست که به صحن مجلس بازگردند و با بسته های حفاظتی مجهز در برابر ویروس از آنها پذیرایی شود و یا تست تشخیصی اختصاصی برایشان در نظر گرفته شود!!، نه جناب آقای دکتر، نمی دانیم از غم مسافرت چند صد کیلومتری دانشجویان برای یک واحد عملی در شرایط فعلی آن سخن بگوییم یا از غم کمبود و حتی نبود امکانات و تجهیزات حفاظت فردی که فقط اسم و شمایل شان را در بخشنامه ها و ابلاغیه ها دیده ایم.

نمی دانیم از درد تجمع دانشجویان در کلاس ها و اماکن عمومی بگوییم و یا از درد آمار روز افزون تعداد مبتلایان. نمی دانیم از تهدید تراکم بالای سرویس های نقلیه دانشجویی بگوییم و یا از تهدید خطرات جابه جایی دانشجویان در شهر مقصد. نمی دانیم از تاریخ های مکرری که در مورد بازگشایی اعلام شده ناله برآوریم یا از تاریخ نهایی و محیرالعقول که درست مصادف با پیک دوم شیوع کرونا در کشور است، فریاد زنیم.»

دانشجویان عضو شوراهای صنفی با تاکید بر مخالفت با بازگشایی دانشگاه های علوم پزشکی در تاریخ ۱۷ خردادماه مصادف با پیک دوم شیوع بیماری کرونا تاکید کرده اند: «متذکر شویم که بازگشایی دانشگاه های وزارت بهداشت در شرایط نابسامان آموزشی، درمانی، تجهیزاتی و...، نه تنها تهدید کننده سلامت آینده سازان این مملکت اسلامی است بلکه تهدید کننده سلامت خانواده ایشان نیز است و مضافا تهدیدی بالقوه برای هم وطنانی است که در بیمارستان ها بستری و یا بعضاً بیماری های زمینه ای دارند.

دانشجویان فشارهای وارده از سمت نیروهای بالادستی به جنابعالی را کاملا درک می کنند اما شایان ذکر است که تیغ مطالبه گری شورای صنفی دانشجویان نه هیچ گونه مماشاتی با هیچ مسئولی دارد و نه هیچ گونه میانه ای با خط و ربط بازی و جناح گرایی در فضای دانشجویی دارد، فلذا این موضوع برای نمایندگان دانشجویان در شورای صنفی دانشجویان و همینطور خانواده های دانشجویان و مردم فهیم ایران زمین قابل پذیرش نیست؛ و مسئول مستقیم آسیب های جسمی و جانی که  به دانشجویان و همچنین مردم عزیز ایران اسلامی وارد خواهد شد به تصمیم گیران در این خصوص می‌ دانیم.»

کد خبر 4942359

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای صنفی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشجویان بیانیه دانشجویی ویروس کرونا ویروس کرونا امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه ها آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های ایران دانشگاه خوارزمی مرکز سنجش آموزش پزشکی منصور غلامی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازگشایی دانشگاه ها علوم پزشکی جابه جایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین

دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت از کمبود متخصص بیهوشی اتاق عمل در بیمارستان‌های استان گلایه کرد و گفت: کمترین فارغ‌التحصیل در رشته بیهوشی در استان قزوین در سال‌های اخیر وجود دارد و این آمار رو به کاهش است.

دیدبان افزود: در بخش MRI در استان قزوین پنج دستگاه فعال داریم.

این مقام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین گفت: هم اکنون در استان قزوین ۲ مرکز جراحی چشم وجود دارد و به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص رتبه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۸ را دارد.

دیدبان در ادامه از رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حوزه غذا و دارو خبر داد.

ارائه بیش از ۴۵۰ نوع خدمات در مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات حوزه بهداشت و درمان استان است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنها اشاره کرد.

کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در این نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۲ حوزه نظارتی فعالیت‌های مستمری داشته که ماحصل آن ۲ هزار و ۳۷۶ نظارت انجام شده است.

کشاورز در خصوص فعالیت‌های نظارتی اظهارداشت: ۱۶۱ مورد اخطار کتبی، ۳۱ مورد تعزیرات، ده مورد نظام پزشکی، چهار مورد دادسرا و یک مورد پلمب انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: ۱۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از سایر استان‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی