Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجتبی شاکری در جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان که با حضور نماینده مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد گفت: این اعتبارات در قالب 22 فصل، 50 برنامه و 85 پروژه است که در اعتبارات استانی 23 درصد رشد و در اعتبارات نفت و گاز 21 درصد کاهش را نسبت به اعتبارات سال گذشته نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان بردسکن با بیان اینکه 56 درصد این اعتبارات صرف پروژه‌های روستایی و 44 درصد صرف پروژه های شهری می شود گفت: بیشترین اعتبارات مربوط به فصل حمل و نقل با 5 پروژه و اعتبار بیش از 27 میلیارد ریال و به لحاظ تعداد پروژه ها مربوط به فصل کشاورزی و منابع طبیعی با 22 پروژه و اعتبار بیش از 14 میلیارد ریال است.

وی با بیان اینکه اعتبارات سال گذشته بردسکن از اعتبارات استانی و نفت و گاز و بحران و توسعه متوازن 29 میلیارد تومان بود گفت: 50 درصد از اعتبارات نفت و گاز و 20 درصد اعتبارات استانی و 100 درصد اعتبارات بحران جذب شهرستان شد و از محل اعتبارات ملی نیز 11 روستای منطقه کوهپایه بردسکن با اعتبار بیش از 25 میلیارد تومان در حال گازرسانی است.

شاکری از پیگیری برخی از مدیران شهرستان در گرفتن سهم اعتبارات شهرستان از استان تقدیر کرد و گفت: بیشترین اعتبارات امسال  صرف پروژه های نیمه تمام می شود و هیچ پروژه جدیدی برای شهرستان تعریف نشده است.

وی اظهار امیدواری کرد با همت و پیگیری مدیران شهرستان سهم شهرستان از اعتبارات توسعه متوازن و نفت و گاز مبلغ قابل توجه ای باشد و همچنین از مسئولان خواست از هم اکنون پی گیر مبادله نامه برای اجرای پروژه های حوزه کاری خود از مدیران استانی هستند.

وی به وضعیت اعتبارات اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود اعتبارات امکان جابه جایی اعتبارات بین دستگاهی وجود نداشت و امید است در اعتبارات نفت و گاز و توسعه متوزان برای جابجایی اعتبارات دستمان باز باشد.

وی با اشاره به گلایه برخی از مدیران ادارات در سهم اعتبارات آنها گفت: مدیرانی که پیگیر و توانسته اند با مدیران استانی خود ارتباط برقرار کنند توانسته اند سهم شهرستان را از اعتبارات بگیرند و در کمیته برنامه ریزی شهرستان جای چانه زنی اعتبارات نیست.

وی اظهارداشت: وقتی که بیش از 12 روستای شهرستان با مشکل کم آبی مواجه هستند چگونه می توان سهم اعتبارای اداره آب را کاهش داد و به دستگاه دیگری داد.

وی از نماینده مردم در مجلس خواست در تخصیص اعتبارات ملی  بتواند با رایزنی با مدیران ارشد کشور سهم شهرستان را مطالبه کند و در اعتبارات توسعه متوازن اعتبار قابل توجه ای را  که در اختیار نماینده است جذب شهرستان شود.

صفری نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی اعتبارات امسال استان از محل اعتبارات استانی را 304 میلیارد تومان و اعتبار نفت را 135 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این اعتبارات نسبت به اعتبارات سال گذشته استان 8 درصد کاهش را نشان می دهد.

وی سهم اعتبارات نفت شهرستان بردسکن را  بیش از 4 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هنوز این اعتبار به شهرستان ابلاغ نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تملک دارایی خراسان رضوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی نفت و گاز برنامه ریزی میلیارد تومان اعتبارات نفت برنامه ریزی نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد

سیدحامد عاملی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: مأموریت اصلی برای فعالیت سال جاری توسط مقام معظم رهبری مشخص شده و لازم است دستگاه‌ها در تدوین تمامی اقدامات اعم از زیرساخت‌ها و پروژه‌ها با محوریت تولید حرکت کنند.

او افزود: در حال حاضر فرصت بی سابقه‌ای برای حمایت از تولید ایجاد شده و در این راستا، کمیته حمایت قضایی، شورای حمایت از سرمایه‌گذاری، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی برای رفع موانع تولید فعالیت می‌کنند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه موانع حوزه تولید به هیأت مقررات‌زدایی اعلام می‌شود، بیان کرد: لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران در راستای رفع موانع تولید برنامه‌ریزی کنند و نباید مانعی برای مأموریت جهش تولید ایجاد شود.

عاملی با تأکید بر لزوم تدوین و اعلام برنامه‌ها و پروژه‌های اثربخش و شاخص دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌ها، گفت: در قالب این برنامه‌ها باید پروژه‌های در حال اجرا و یا در آستانه تکمیل و بهره‌برداری اعلام شود و برای تأمین اعتبارات تلاش شود.

او ادامه داد: با وجود محدودیت‌های اعتباری ۱۰۰درصد اعتبارات جاری استان اردبیل در سال گذشته تخصیص یافت.

استاندار اردبیل با اشاره به اقدامات مهم برای تخصیص اعتبار در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال به پروژه راه‌آهن اردبیل با ۲۰۵درصد تخصیص، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به پروژه‌های بزرگ‌راهی استان با ۱۱۶درصد تخصیص،۲هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال به بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی با ۱۲۰درصد تخصیص، یک هزار ۲۱۰ میلیارد ریال به بیمارستان نجف‌زاده با ۲۴۲درصد تخصیص و سه هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۹۲ پروژه مهم استانی اختصاص یافت.

عاملی بیان کرد: در سال جاری یکسری اعتبارات ابلاغی در سال جاری به وزارتخانه‌ها ارسال شده که اقدام فوری مدیران از مرکز برای جذب و تعیین تکلیف سهم اعتباری پروژه‌های مربوط ضروری است.

او با اشاره به احصای ۹۱ پروژه نیازمند اعتبار در سال گذشته برای تکمیل، افزود: اعتبارات مورد نیاز این پروژه‌ها جذب شده و امسال باید تکمیل و بهره‌برداری شود.

استاندار اردبیل ادامه داد: توجه به اجرای ظرفیت‌های قانونی مرتبط با تأمین اعتبارات حوزه خانواده، جمعیت و فرزندآوری مورد تأکید بوده و اقدام مدیران در این زمینه ضروری است.

عاملی اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای برگزاری جام صفوی در استان اردبیل، لازم است تمامی دستگاه‌ها به این موضوع کمک کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است
  • اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال برای کمک به تامین خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن در خراسان رضوی
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • تاسیس دفتر راه و شهرسازی بردسکن خراسان‌رضوی
  • تاسیس دفتر راه و شهرسازی بردسکن خراسان‌رضوی پس از ۳۰ سال به ثمر نشست
  • خبر‌های کوتاه از شهرستان بردسکن
  • اختصاص بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های زیربنایی بخش تولید