Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- کمبود آب موضوع جدیدی نیست و در سال‌های اخیر همواره شاهد این مشکلات بوده‌ایم، البته در بیشتر نقاط کشور این مشکلات را شاهدیم ولی در شهرستان عسلویه این مشکلات سخت‌تر شده است.

قدس آنلاین-گروه استان ها: ساکنان شهرستان عسلویه از نبود آب گلایه دارند، به‌گونه‌ای که در بسیاری از مناطق در طول ۲۴ ساعت تنها چند ساعت سهمیه آب‌دارند و در بعضی روستاها و محلات نیز ممکن است چند روز متوالی آب شرب و لوله‌کشی در دسترس شهروندان نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه عسلویه به پایتخت انرژی ایران شهرت دارد اما متأسفانه کمبود آب زندگی در این منطقه را با سختی همراه کرده به‌گونه‌ای که بسیاری از مردم برای نجات از این مشکل به احداث حوض انبار در حیات منازل خود روی آورده تا بدین‌وسیله آب را برای مصرف ذخیره‌سازی کنند.

گفتنی است در همین راستا بسیاری از روستاها نیز در تأمین آب در مضیقه بوده و خواستار بهبود وضعیت فعلی هستند.

گفتنی است برخی از روستاهای شهرستان عسلویه مانند بخش چاه مبارک به‌شدت درگیر بی‌آبی است و با توجه به شرایط سهمیه‌بندی آب سهمیه‌ها بسیار محدود است.

بسیاری از روستائیان و شهروندان که حالا مجبور به خریداری آب هستند اظهار می‌کنند: ادامه این وضعیت برای مردم به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر امکان‌پذیر نیست.

اختصاص اعتبار

مردم عسلویه در حالی با کمبود آب‌دست و پنجه نرم می‌کنند که استاندار بوشهر ماه گذشته از اختصاص اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای برطرف کردن مشکلات آب روستاهای این استان خبر داد.

عبدالکریم گراوند ماه گذشته در نشست بررسی مسائل و مشکلات آب استان بوشهر افزود: از این میزان اعتبار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار استانی و ۱۵ میلیارد تومان هم از محل بودجه ملی دهیاری‌ها تأمین خواهد شد.

وی بیان کرد: یکی از موضوع‌های مهم در زمینه تأمین آب، تکمیل پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در مناطق مختلف استان بوشهر است، براین اساس شرکت آب و فاضلاب این استان باید آخرین وضعیت پروژه‌های آب‌شیرین‌کن را ازنظر مشکلات موجود احصا و با هماهنگی حوزه معاونت عمرانی نسبت به برطرف کردن آن‌ها اقدام کنند.

ساخت ۲ پروژه آب‌شیرین‌کن

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به افزایش سرانه مصرف آب شهرستان عسلویه بیان کرد: هم‌اکنون سرانه مصرف آب در این شهرستان به ۳۴۰ لیتر رسیده است.

عبدالحمید حمزه پور با اشاره به صدور مجوز ساخت دو پروژه آب‌شیرین‌کن در شهرستان عسلویه اظهار کرد:‌ این دو آب‌شیرین‌کن هر یک دارای ظرفیت پنج هزار مترمکعب در شبانه‌روز هستند که در عسلویه و هاله اجرا می‌شوند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته و طرح‌های مدنظر برای جبران کمبود آب آشامیدنی شهرها و روستاهای شهرستان عسلویه اضافه کرد: افزایش حجم انتقال آب از خط آب‌رسانی کوثر به شهرستان عسلویه از طرح‌های مدنظر است.

وی بابیان اینکه حجم انتقال آب از خط کوثر به عسلویه به میزان ۱۰ لیتر بر ثانیه افزایش‌یافته است گفت: آب تولیدی در شهرستان عسلویه از منابع محلی به میزان ۲۰ لیتر بر ثانیه وارد مدار شده که سبب رفع مشکل کم‌آبی به وجود آمده ناشی از پیک مصرف خارج از سرانه شده است.

حمزه پور از تأمین آب تولیدی در شهرستان عسلویه از منابع محلی به میزان ۲۰ لیتر بر ثانیه در راستای رفع مشکل کم‌آبی به وجود آمده ناشی از پیک مصرف خارج از سرانه خبر داد.

وی از استقرار اکیپ کنترل و بهره‌برداری روستاهای دارای مشکل آب در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: اقدامات لازم برای بهبود وضعیت آب در نقاط مرتفع روستاهای مجتمع چاه مبارک انجام‌شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کمبود آب بوشهر عسلویه شهرستان عسلویه شهرستان عسلویه آب شیرین کن کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان اینکه با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان ساخت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی یادآور شد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش از این احداث و تکمیل شده است.
مدیر کل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در همین زمینه اضافه کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشورهای ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشورهای همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود. در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • بهترین زمان برای مصرف قهوه
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • ضرورت ورود جدی مسئولان برای رفع اختلاف مالکیت ساکنان تالاب انزلی
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان