Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: باید به شعار در خانه بمانیم بیشتر پایبند باشیم.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ حسین عرفانی ظهر امروز در کنفرانس اینترنتی که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد، اظهارکرد: در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا در کشور، نکات سه گانه مهم باید مورد توجه قرار بگیرد تا از این طریق بتوانیم با شیوع کووید-۱۹ در کشور مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولین جزء این سه گانه، فاصله‌گذاری اجتماعی است و همچنان همه مردم ایران باید به شعار در خانه بمانیم پایبند باشند و فقط در دو مورد می‌توانیم از منازل خودمان خارج شویم. اول برای فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی و دوم رفع مایحتاج مورد نیاز، که اگر برای این دو منظر هم بخواهیم از منزل خارج شویم باید توصیه بهداشتی رعایت شود.

عرفانی بیان کرد: انجام تست غربالگری برای افرادی که با افراد مشکوک در ارتباط بودند باید انجام شود تا بتوان این بیماری را در مرحله کمون کشف کرد و بیماری را در مدت زمان کوتاه تری تشخیص دهیم و فرصت انتقال بیماری به دیگران گرفته شود.

رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: جزء دوم هم غربالگری است که بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده می‌شود و از قرار گرفتن فرد در موارد شدید و نیاز به بستری کاهش می‌یابد و با کاهش بستری احتمال عوارض ماندگار بیماری کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: در هفته‌های گذشته با بالارفتن موارد تست های آزمایشگاهی و موارد بیشتر بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده می‌شود. سومین جزء این سه گانه این است که افراد بیمار در قرنطینه بمانند تا از ابتلای موارد بیشتر پیشگیری به عمل آید.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت بیماری واگیردار سه گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد

از سال ۱۳۹۶ و به‌صورت پلکانی، رعایت استاندارد برای خودروهای داخلی و وارداتی ضروری شد. در ابتدا استانداردهای ۵۲ گانه، سپس در گام دوم از انتهای سال ۱۳۹۸ استانداردهای ۶۳ گانه و در نهایت از سال ۱۳۹۹ رعایت استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی ضروری شد.

به گزارش گجت نیوز، استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی یکی از بزرگ‌ترین معضل‌های خودروسازان در سال‌های اخیر بود که دود آن در نهایت به چشم خریداران نهایی رفت. حال طبق آخرین اخبار خودرو معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد اعلام کرده که استاندارد‌های ۸۵ گانه به‌زودی منسوخ خواهد شد و استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه خواهد شد.

لزوم ارتقای استانداردهای خودرویی کشور

پرویز درویش، معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت برای رعایت استانداردهای ۱۲۰گانه خودرویی در کشور، اعلام کرد:

استاندارد‌های مجموعه خودرو در گذشته ۸۵ گانه بود که اکنون ۱۲۰ نوع استاندارد تدوین شده است؛ اما برای اجرای آنها در شرکت‌های خودروسازی باید شرایط لازم و زیرساخت‌ها آماده شوند؛ چون بسیاری از آنها امکانات رفاهی هستند و باید در خودرو‌های جدید اجرا شوند. در گذشته تنها قطعات مصرفی خودرو نظیر تیغه برف‌پاک‌کن، لنت ترمز یا لامپ مشمول استاندارد‌های اجباری بودند؛ اما اکنون بنا شده است که برای هزار قطعه، شامل مجموعه‌هایی نظیر بدنه یا ترمز، استاندارد اجباری ابلاغ شود.

با توجه به آمار فروش بالای دو خودروساز بزرگ کشور، افزایش ایمنی سرنشینان و عابران پیاده و کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا از جمله فوایدی است که استانداردسازی خودروهای داخلی می‌تواند برای کشور به‌ارمغان بیاورد و تمامی این موارد نیازمند زیرساخت‌هایی است که باید حتما اجرایی شوند.

با وجود ادعای مسئولان داخلی در مورد کیفیت مطلوب بنزین در جایگاه‌های سوخت کشور، می‌توان متوجه شد که به‌جز کلانشهرها، دیگر شهرها از بنزین یورو ۴ و یورو ۵ استفاده نمی‌کنند و این باعث می‌شود استهلاک و آلایندگی خودروهای یورو ۵ جدید افزایش یابد.

همچنین خودروسازان داخلی در بازار ایده‌آل و رقابتی فعالیت نمی‌کنند که قادر به رعایت استانداردهای جهانی باشند. البته که رعایت استانداردهای خودرویی بیشتر، کیفیت و ارتقای محصولات داخلی را افزایش می‌دهد؛ اما در کشوری که قیمت هر خودرو به‌صورت جداگانه اعلام می‌شود و خودروساز حق ندارد نرخ بالاتری برای محصول تولیدی خود تصویب کند و نیز رقابت سالمی میان تولیدکنندگان داخلی، مونتاژکاران و محصولات وارداتی شکل نمی‌گیرد، نمی‌توان انتظار داشت که اجبار رعایت استانداردهای خودرویی بالاتر سبب رسیدن به وضعیت ایده‌‌آل شود.

در یک ماه گذشته نیز شاهد بودیم که خودرو پرتقاضایی همچون پژو پارس به‌دلیل پاس نکردن استانداردهای ۸۵گانه، قادر به ادامه تولید نبود و این موضوع خریداران را با معضلات بسیاری روبه‌رو کرد. از نظر بسیاری از خریداران، این موضوع هیچ اهمیتی نداشت و تنها خواسته‌ آنها از شرکت، تحویل خودرو و انجام تعهد بود. در نهایت نیز سازمان استاندارد از این موضع عقب‌نشینی کرد و شاهد تولید پژو پارس در سال جدید هستیم.

استانداردهای ۱۲۰ گانه، بهانه آینده خودروسازان برای افزایش قیمت

بازار خودرو کشورمان انحصاری و بی در و پیکر است؛ به‌گونه‌ای که حدود ۸۰ درصد از سهم فروش سالانه خودرو در اختیار دو شرکت بزرگ دولتی ایران خودرو و سایپا قرار دارد. همچنین در حالی که بسیاری از مردم کشور استطاعت خرید همین خودروهای بی‌کیفیت داخلی با استانداردهای ۸۵ گانه را ندارند، لزوم رعایت استانداردهای ۱۲۰ گانه موجب سوءاستفاده خودروسازان داخلی برای افزایش بیشتر قیمت محصولات خواهد شد.

در نتیجه مصرف‌کنندگانی که سال‌ها در آرزوی خرید خودرو صفر کیلومتر هستند با افزایش قیمت محصولات مواجه شده یا مجبورند با صرف هزینه بیشتر برای استانداردی همچون سنسور پایش فشار باد تایرها یا چراغ‌های روز که هیچ اهمیتی برای آنها ندارد، خودرو مورد نظر را خریداری نمایند یا از خرید خودرو منصرف شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد
  • مدیران برای خارج‌شدن از بن‌بست اقتصادی بیشتر تلاش کنند
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • در سفر با کودکان این باید و نبایدها را رعایت کنید | صلح با همسفران کوچک
  • اهتمام بیشتر در اجرای قانون حجاب در محیط‌های عمومی