Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@00:19:58 GMT

زنگ خطر شیوع مجدد کرونا در مازندران نواخته شد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۱۲۲۱

زنگ خطر شیوع مجدد کرونا در مازندران نواخته شد

به گزارش تسنیم، به‌دنبال تعطیلی چند روزه نیمه خرداد، متاسفانه مازندران شاهد موج انبوهی از مسافران بوده که هنوز در استان اسکان دارند و بیم آن می‌رود که در روزهای آینده شاهد اتفاقات ناگواری در حوزه فوتی و شیوع ویروس کرونا در مازندران باشیم.

متاسفانه شهرهای استان مازندران که بالغ بر 10 شهر آن در ردیف شهرهای سفید قرار گرفته بودند اکنون زرد شده و هیچ شهر مازندران در وضعیت سفید نیست و شهر گلوگاه در شرق مازندران در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین زنگ خطر شیوع کرونا با افزایش مسافرت‌ها به مازندران، دوباره به صدا در آمد و  از تعطیلات عید فطر تاکنون شاهد افزایش ورود مسافران و کاهش فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستیم.

ورود مسافر زیاد، رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی و دستور العمل‌های بهداشتی سبب شد تا آمار ابتلا روند صعودی یابد. افزایش نسبی تعداد بیماران کرونایی در سطح استان در روزهای اخیر، زنگ خطر افزایش شیوع کرونا در استان را به صدا در آورده است. گرمای هوا نیز سبب شده تا تمایل افراد به استفاده از ماسک و دستکش کاهش یابد و این موضوع یکی از عوامل افزایش ابتلا افراد به بیماری کرونا شده است.

پزشکان و پرستاران کادر درمانی استان پس از 110 روز فعالیت درمانی خسته هستند و با افزایش ابتلا دوباره این قشر پاسخگوی نیاز بیماران نخواهند بود. مردم و اصناف همچنان پروتکل‌های بهداشتی را باید الزاما به صورت کامل و دقیق رعایت کنند و به هشدارهای وزارت بهداشت درمورد عواقب عدم رعایت پروتکل‌ها توجه کنند.

رعایت اصول بهداشتی مانند رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، ضدعفونی دائم سطوح، شستشوی دست‌ها هر یک ساعت یک بار، پرهیز از سفر (درون و خارج استان) از مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا است.

مسئولان و مردم استان از مسافران و شهروندان شهرهای ایران خواستند تا زمان رسیدن به مرحله کنترل و مهار کامل بیماری کرونا و قطع زنجیره انتقال ویروس کووید 19 از انجام سفرهای غیرضروری به استان مازندران به‌ویژه در ایام تعطیلات پرهیز کنند.

سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با اشاره به اینکه ظرف 24 ساعت گذشته تعداد 60 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند گفت: در این مدت تعداد 41 نفر از افراد مشکوک بستری شده از بیمارستان‌ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

وی بیان کرد: هم اکنون 265 نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند. مسافرت و رعایت نکردن فاصله‌گذاری‌های اجتماعی در کشور از عوامل اصلی افزایش مبتلایان به کووید 19 در روزهای اخیر است.

موسوی گفت: مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا، رعایت بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک و دستکش، اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی آن و پرهیز از  مسافرت‌های غیرضروری  است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فاصله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۱۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • قدردانی وزیر کشور از فراجا در اجرای «طرح نور»
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • در معابر لغزنده پایتخت فاصله طولی را رعایت کنید
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • سندروم پس از کرونا چیست؟