Web Analytics Made Easy - Statcounter

آصفری نماینده اراک در مجلس یازدهم گفت: حکومت آمریکا در حالی که می بایست با اقداماتی در پی مهار کرونا در این کشور باشد، با برخوردی خشن و غیرانسانی که انسان را به یاد رفتارهای قرون وسطایی می اندازد با مردمش رفتار می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس یازدهم در گفتگو با دیارآفتاب؛ در خصوص وضعیت این روزهای آمریکا و رفتار خشن حکومت این کشور با مردمش، گفت: حکومت آمریکا در حالی که می بایست با اقداماتی در پی مهار کرونا در این کشور باشد، با برخوردی خشن و غیرانسانی که انسان را به یاد رفتارهای قرون وسطایی می اندازد با مردمش رفتار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قتل یک سیاه پوست به دست پلیس آمریکایی، تصریح کرد: این اقدام با هیچ منشور حقوق بشر و سیاستی همخوانی ندارد و نشان از وجود روحیه نژادپرستانه و جاه طلبانه در این کشور دارد. متاسفانه با اینکه مجامع حقوق بشر باید در این گونه مواقع واکنشی از خود نشان دهند ولی شاهدیم که در سکوت به سر می برند و هیچ اعتراضی نسبت به رفتار رژیم آمریکا نمی کنند.

آصفری ادامه داد: همچنین مشاهده می شود که مجامع بین المللی مانند سازمان ملل تبدیل به نهادهایی برای پیاده سازی سیاست های خصمانه آمریکا شده اند که جای بسی تاسف دارد.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این اتفاقات در حالی رخ می دهد که زمانی که براندازان در کشوری دست به ناامنی و آشوب و از بین بردن اموال عمومی می زنند، صدای حقوق بشر آمریکا و مجامع بین المللی گوش فلک را کر می کند.

وی چنین برخورد های خشن و ضد حقوق بشری از سوی حکومت آمریکا را ادامه دار دانست و افزود: قطعا این اقدام آخرین اقدام حکومت نژادپرست آمریکا نخواهد بود و شاهد اقداماتی از این دست در آینده نیز خواهیم بود. این در حالی است که بسیاری از اقدامات وحشیانه رژیم آمریکا چه با مردم کشورش چه با سایر ملل دنیا، اصلا دیده نشده و اخبار آن منتشر نمی شود.

آصفری لزوم برخورد با چنین رفتارهایی از سوی مجامع بین المللی از جمله سازمان حقوق بشر را ضروری دانست و گفت: نیاز است تا برخوردی جدی با حکومت آمریکا صورت بگیرد.

نماینده مردم اراک در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: هر دولتی پس از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا روی کار بیاید باید پاسخگوی سیاست های خصمانه و خشونت طلبی این کشور، چه در ابعاد بین المللی و چه در مسائل داخلی باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مجامع بین المللی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان

توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

سرویس سیاست مشرق- گروهک غیر قانونی نهضت آزادی پیشنهاد کرده است که اصلاح طلبان که شامل نحل‌ های مختلفی هستند مطلوب‌ترین گزینه برای رسیدن به برنامه های خود را متمرکز بر حقوق بشر و حقوق شهروندی نمایند.

این گروهک با اشاره به اینکه هر نظامی به غیر از نظام لیبرال دموکراسی نامطلوب است تصریح می کند که لیبرال دموکراسی دارای دو بخش دموکراسی انتخاباتی و آزادی های لیبرالی است، لذا می بایست اصلاح طلبان به سمت گزینه مطلوب‌تر حرکت کنند.

گروهک نهضت آزادی در ادامه با ارائه طرح «نافرمانی مدنی» تصریح کرده که پیگیری حقوق شهروندی مطالبه آسان‌تری است. هر چند برای دست‌یافتن به آن نیز پیش‌نیازهای بسیاری مطرح می‌شود اما چون قرار نیست مستقیم در ساختار قدرت تغییر ایجاد کند با هزینه کمتر و با سرعت بیشتری می‌توان به آن دست‌یافت!

به باور گروهک نهضت آزادی، برای کسب حقوق شهروندی نه نیاز است صبر کنیم نه می‌توانیم صبر کنیم بلکه باید اراده برای زیستن در سبک دلخواه را به یک مبارزه مستمر هر روزه از طریق نافرمانی مدنی تبدیل کرد

گفتنی است با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت:

۱ - گروهک نهضت آزادی با پرستش نظام لیبرال دموکراسی و بدون توجه به اندیشه مردمسالاری دینی علاوه بر اینکه نسبت دور خود را در برابر اندیشه های انقلاب اسلامی به نمایش می گذارد از سوی دیگر بر وجه اپوزیسیونی خود و نیز تلاش برای تشکیل یک جبهه در برابر نظام جمهوری اسلامی تصریح می‌کند.

۲- توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

۳ - تصریح بر نافرمانی مدنی در حقیقت برنامه طیف برانداز برای تحریک و تهیج جامعه جنبشی بوده و از جانب دیگر جنس و عمق نگاه ابزاری و پروژه سیاسی رادیکال های اصلاحات را به برخی تحولات روزمره روشن می سازد!

تامل بر کنش های رادیکال همچنان بیانگر آن است که آنان برنامه ریزی برای بهره گیری از مسائل روزمره در دو سطح سطح زندگی و سبک زندگی را در دستورکار خود قرار داده اند.

دیگر خبرها

  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • آمریکا به کمک‌های نظامی و مالی از «رژیم آپارتاید» پایان دهد
  • آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • نهاد حقوق بشری: ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی کردیم
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • وزارت خارجه آمریکا باز هم ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • مقامات آمریکایی: تحریم واحد نظامی نیتسح یهودا امروز ممکن است رخ دهد