Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: برای حفظ امنیت غذایی و بستر تولید، فروردین و اردیبهشت امسال از سوی اکیپ گشت حفظ کاربری اراضی کشاورزی و تماس‌های مردمی با سامانه ۱۳۱ شهرستان آمل، ۷۸ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی شهرستان آمل شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه از این تعداد، ۱۷ مورد تغییر کاربری در اراضی زراعی و ۵ مورد در اراضی باغی بود، افزود: ۱۰ مورد احداث بنا به مساحت هزار و ۲۸۰ مترمربع و ۲۲ مورد دیوارکشی به طول ۱۲ هزار و ۹۲۰ متر شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: نفسی تازه برای زمین‌های منابع طبیعی کلاردشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: همه مالکان یا متصرفان اراضی زراعی و باغ‌های موضوع این قانون که به صورت غیرمجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره (۱) ماده (۱) این قانون اقدام به تغییر کاربری کنند، علاوه بر قلع و قمع بنا، به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی زراعی و باغ‌ها به قیمت روز زمین با کاربری جدید که مورد نظر متخلف است و در صورت تکرار جرم به حداکثر جزای نقدی و حبس از یک ماه تا ۶ ماه محکوم خواهند شد.

تخریب ۳۰ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در عباس آباد

علی ابوالحسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباس آباد گفت: به منظور جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی، حفظ بستر تولید و اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ۳۰ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی روستای دانیال شهرستان عباس آباد تخریب شد.

او افزود: این تعییر کاربری‌های غیر مجاز به صورت تفکیک و دیوار کشی غیر مجاز بود که با حضور دادستان، نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی این شهرستان قلع و قمع و ۲۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.

۶ هکتار از اراضی کشاورزی نور به چرخه تولید برگشت

حبیب‌الله رنجبر مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: به منظور اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زراعی و باغی، ۱۱ فقره بنای نیمه کاره و تمام کار و ۲۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی بخش چمستان شهرستان نور تخریب و قلع و قمع شد.

او افزود: با اجرای این عملیات ۶ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نور به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: همه افرادی که برای خرید ملک یا بنا در اراضی کشاورزی اقدام می‌کنند، قبل از انجام کار برای دریافت مشاوره و مجوز‌های قانونی لازم به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند تا شاهد تغییرکابری‌های غیرمجاز و تخریب بنا نباشیم.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغییر کاربری غیرمجاز جهاد کشاورزی مازندران تخریب ساخت و ساز مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی تغییر کاربری غیر اراضی زراعی شهرستان نور عباس آباد غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید

رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از اجرای آزاد سازی بیش ار ۲۹۵۲ هکتار از اراضی و باغات در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر می دهد ولی متاسفانه ساخت و سازها در اراضی و باغات همچنان ادامه دارد.   بسیاری از بنگاه داران  با خرید اراضی و باغات ارزان قیمت آن را تفکیک و تبدیل به شهر ک های غیر مجاز می کنند و با استفاده  از فضای مجازی و تبلیغات مبادرت به فروش قطعات با قیمت پائین تر می کنند    میرزایی گفت: ما هیچ شهرک مصوبه که داخل اراضی کشاورزی باشد را تا کنون مجوز مسکونی ندادیم و آنهایی که ساختند فاقد مجوز های قانونی و بسیاری از متخلفان دارای پرونده در محاکم قضایی  هستند.   وی گفت: در سال جاری ۱۲۵ مورد شناسایی اراضی کشاورزی که تغییر کاربری و ساخت و ساز شده شناسایی و اخطار لازم را دریافت و به زودی اعمال قانون خواهد شد.   رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: اراضی کشاورزی قابلیت ساخت و ساز را ندارد مردم فریب بعضی از املاکی ها را نخورند.    وی گفت: عده ای سود جو با تفکیک غیر قانونی باغات و اراضی کشاورزی مبادرت به ساخت و ساز می کنند که خسارت جدی به بخش تولید وارد کرده است.   وی گفت: در تبصره دو ماده ده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها باتوجه به دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و در اجرای ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرائی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها کلیه تغییرکاربری های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغ ها بدون رعایت ضوابط و مقرر مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح‌های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور ممنوع اعلام شده است.   میرزایی افزود: با استناد تبصره دو ماده ده قانون نسبت به قلع و قمع کلیه مستحدثات ساخته شده اقدام و فرد خاطی به دادگاه معرفی می گردد.   وی تاکید کرد: اگر افرادی تمایل به داشتن ویلا یا زمینی در روستا ها را دارند بهتر است ابتدا ملک مورد نظر را از امور اراضی جهاد کشاورزی استعلام کنند اینکه افراد فروشنده با چرب زبانی اراضی کشاورزی را چسبیده به بافت می دانند و به زودی به بافت روستا الحاق می شود اصلا در حیطه مسئولیت آنان نیست و صرفا"قصدشان فروش اراضی کشاورزی با قیمت های نجومی به افرادی است که آگاهی لازم را ور مورد این قوانین ندارند. باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان